İlk olarak Koray tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 asisti var.asisti var
Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce haddini bileceksin güzel kardeşim efendi olacaksın.
Öyle net emir cümleleriyle konuşmayacaksın.
''susup bekliceksin'' lerle konuşmaya devam ettiğin sürece sana vereceğim son cevap olacak bu.Twitter : @EY61_
Yorum
-
İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle43. sayfadan 45e kadar ufak bir nostalji yapın
Ey gidi günler...Twitter : @EY61_
Yorum
-
İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle43. sayfadan 45e kadar ufak bir nostalji yapın
Ey gidi günler...Gerçi oralara gitmeye geek yok. Gol atamadığı maçlardan sonraki sayfalara da bakabiliriz.
En son Osman Yavuz tarafından düzenlendi; 20.02.2012, 21:05.Colmandante
Yorum
-
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu nezaman yapti ya??Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRezalet, tel tel döküldü. Şenol Güneş'in başımıza bela etiği beceriksizlik klasiklerinden bir tanesi.İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaldiramayacak Trabzonumuzun formasinin agirliginiİlk olarak Murat SİSMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor forması sana agır gelıyoİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize kendini yere atarak penaltı almaya çalışan kansızlar lazım değil. Biz Trabzonspor'uz.İlk olarak Murat SİSMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacaba biz neden aldık bunu gokhan unalı fbye kakalamak içinmiİlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKötü oyununa bir şey diyemem olabilir ama saha içindeki disiplinsizliği, umursamazlığı çileden çıkarıyor insanı Burak ne yazık ki Trabzonspor'un büyüklüğünü anlamamış.İlk olarak H.Emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu iğrenç şahsiyeti Trabzonspor forması içerisinde görmekten utanıyorum. Yönetimde benzer utancı paylaşan birileri varsa umarım kendisine kapıyı gösterirler.İlk olarak etemgüner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburak lütfen git çok rezil bir futbolcusunİlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadro disi birakilmali derhalİlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak bjk de başarısız, fb de başarısız, TS'de mi başaracaktı yani?
Beklenti neydi ki ne oldu. Burak'tan yedek bile olmaz.İlk olarak KAUNAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumut 2 bu adamİlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekendini yere atmaktan baska bisey bildigi yok. bize sahtekarlik yapacak futbolcular lazim degilİlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni sinir etm,eye basladi...İlk olarak BDiler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok gereksiz bir transfer çoooooooook.İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi sana mı kızalım, seni aldrımak için ısrar eden hocana mı?İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKapıya koymak için bir saniye bile düşünülürse, o saniye sadece zaman kaybıdır .. Yolu açık olsun ..İlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKısa ve net; defol Burak...
Trabzonspor forması altında o kadar ruhsuz futbolcuya tahammül edemiyorum, çıldırıyorum maçı izlerken."s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y
Yorum
-
* Oh benim mesajlar tapelerde yokTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Oh benim mesajlar tapelerde yok
benimki kısa bir gezinti... eger hepsini koysam buraya 80 sayfa eder zaten azizin iddanamesini gecerEn son Nadir Bekar tarafından düzenlendi; 20.02.2012, 22:44."s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu Fotoyu Buldum Eski Sayfalardan Efsane Olur Bu Foto
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Oh benim mesajlar tapelerde yokTwitter : @EY61_
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Oh benim mesajlar tapelerde yok
ama ben hatırlıyorumteshir edeyim mi seni
Yorum
Yorum