Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burak'ın kaç asisti var ?
    6 asisti var.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• ordu gençler sivas maclarında hattrick yaparsa rekoru kırar .
      ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
      NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• kara....sen ne güzel goller atmışın yine
        hadi inş.darısı psv maçına...

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          6 asisti var.
          7 asisti var
          Twitter : @EY61_
          Youtube : EY61

Yorum

• 43. sayfadan 45e kadar ufak bir nostalji yapın

Ey gidi günler...
            Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
            K.ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Önce haddini bileceksin güzel kardeşim efendi olacaksın.

Öyle net emir cümleleriyle konuşmayacaksın.

''susup bekliceksin'' lerle konuşmaya devam ettiğin sürece sana vereceğim son cevap olacak bu.
              Kusura Bakma Hocam Ama Üslubumda Bir Terslik Görmedim Hee Siz Yanlış Anladıysanız O Sizin Sorununuz...

Yorum

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                43. sayfadan 45e kadar ufak bir nostalji yapın

Ey gidi günler...
                Çok Fena Yorumlar Var

Yorum

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  43. sayfadan 45e kadar ufak bir nostalji yapın

Ey gidi günler...
                  Çok iyi ya Gerçi oralara gitmeye geek yok. Gol atamadığı maçlardan sonraki sayfalara da bakabiliriz.
                  En son Osman Yavuz tarafından düzenlendi; 20.02.2012, 21:05.
                  Colmandante

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    7 asisti var
                    Onu nezaman yapti ya??
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onu nezaman yapti ya??
                      Adama penaltı yapılmasını bile asist sayıyorlar çünkü...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rezalet, tel tel döküldü. Şenol Güneş'in başımıza bela etiği beceriksizlik klasiklerinden bir tanesi.
                        İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kaldiramayacak Trabzonumuzun formasinin agirligini
                        İlk olarak Murat SİSMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor forması sana agır gelıyo
                        İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bize kendini yere atarak penaltı almaya çalışan kansızlar lazım değil. Biz Trabzonspor'uz.
                        İlk olarak Murat SİSMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        acaba biz neden aldık bunu gokhan unalı fbye kakalamak içinmi
                        İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kötü oyununa bir şey diyemem olabilir ama saha içindeki disiplinsizliği, umursamazlığı çileden çıkarıyor insanı Burak ne yazık ki Trabzonspor'un büyüklüğünü anlamamış.
                        İlk olarak H.Emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu iğrenç şahsiyeti Trabzonspor forması içerisinde görmekten utanıyorum. Yönetimde benzer utancı paylaşan birileri varsa umarım kendisine kapıyı gösterirler.
                        İlk olarak etemgüner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        burak lütfen git çok rezil bir futbolcusun
                        İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kadro disi birakilmali derhal
                        İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burak bjk de başarısız, fb de başarısız, TS'de mi başaracaktı yani?

Beklenti neydi ki ne oldu. Burak'tan yedek bile olmaz.
                        İlk olarak KAUNAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        umut 2 bu adam
                        İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kendini yere atmaktan baska bisey bildigi yok. bize sahtekarlik yapacak futbolcular lazim degil
                        İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beni sinir etm,eye basladi...
                        İlk olarak BDiler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çok gereksiz bir transfer çoooooooook.
                        İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şimdi sana mı kızalım, seni aldrımak için ısrar eden hocana mı?
                        İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kapıya koymak için bir saniye bile düşünülürse, o saniye sadece zaman kaybıdır .. Yolu açık olsun ..
                        İlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kısa ve net; defol Burak...

Trabzonspor forması altında o kadar ruhsuz futbolcuya tahammül edemiyorum, çıldırıyorum maçı izlerken.
                        nostalji yapalım biraz arkadaşlar eski sayfalarda dolaşmasın...
                        "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• * Oh benim mesajlar tapelerde yok
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            * Oh benim mesajlar tapelerde yok
                            gecenin espirisini yapmıssın bu arada tebrikler...

benimki kısa bir gezinti... eger hepsini koysam buraya 80 sayfa eder zaten azizin iddanamesini gecer
                            En son Nadir Bekar tarafından düzenlendi; 20.02.2012, 22:44.
                            "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu Fotoyu Buldum Eski Sayfalardan Efsane Olur Bu Foto

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Valla Abi Çok Aradım Ama Tapeleri Bulamadım :d

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ama ben hatırlıyorum teshir edeyim mi seni

Yorum

Çalışıyor...
                                X