İlk olarak Ömer tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
-
Şu madde düzeltilsin. Yoksa hep aynı hikayeyi dinler dururuz. İstanbul medyası Burak gol attıkça gitsin diye baskı yapar. Dış basında bir gazetede Burak adı geçse en az 1 ay gündemde tutar gitmesi yönünde baskı yapar.
Örneğin Onur bjk'ye gidiyor haberlerinin manşet olması ama Onur'un bizimle sözleşme uzatmasının alt haberlerde yer alması gibi...
O madde en az 15 milyon Euro olmalıdır. Aynı şekilde Onur için de 15 milyon Euro olmalıydı. Aslında böyle bir maddeyi hiç koydurmamak lazım ama bizim yönetimin saçmalıkları işte!- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
Kim yazmıştı bunu çıksın ortaya.Fanatik haber yapmış.
Sözleşmesinde ‘5 milyon euro bedelle Avrupa’ya gider’ maddesi bulunan Burak’ın takımdan ayrılmasını istemeyen taraftarlar internet sitelerindeki forumlarda, “5 milyon euroya kramponunu alırsınız ancak. Yok öyle beleşe gol makinesi” yorumlarıyla hem bordo – mavili yönetime hem de Atletico Madrid cephesine mesaj yolladı.
Yorum
-
.....
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGurur bazen paranın önüne geçebilir de ondan kardeşim. Farzedelim ki Burak'ı Atletico Madrid'e 10 milyon euroya sattık karşılığında da 2 tane 5'er milyon euroluk oyuncu aldık ama o oyunculardan hiçbir verim alamadık. O zaman Burak'tan gelecek paranın ne önemi kaldı?
Yorum
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak 5'e giderse yönetim hiç durmasın bedavaya gitsin.
eger 5´e giderse yönetim kendi cebinden tamamlasin bonservis parasini yoksa defolup gitsinlerForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi transfer ücretinden 500.ooo € pay versek falan ne kadar yükseltir bilemiyorum.Ama sanmıyorum Burak kalleşlik yapsın.Parayı çok dert etseydi 50 kere gitmişti.
adamin kontratinda yazili ve sonucta geldiginin iki katina bir parayla gidecek
burda yönetimin büyük hatasi varForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
Yorum