Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Touluse Umut'u aldıktan sonra, bir daha Türkiye'den topçu almaz.

Yorum

• Bugün en az 1 golü var
      2014 / 2015
      LOADING....

Yorum

• Antep'e atsa bu akşam 2-3 tane ALLAHHHHH

Yorum

• gol zamanı kral artık gol atcam diye bencillik etmek yok ama bak sen asist yap biz onu da gol sayarız
          TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak Mustafa Gegüç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün en az 1 golü var
            'Demiştim' demek istiyorum
            2014 / 2015
            LOADING....

Yorum

• gol buraka mı yazıldı acaba?
              BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ

Yorum

• İlk olarak GencZonguldak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gol buraka mı yazıldı acaba?
                Spiker, Abitoğlu'nun golü Burak'a yazdığını söyledi.

Yorum

• egoistlik yapmasa 2-0 olacakti suan. ama yok illaki ben ben ben dedigi icin arkadaslarinin moralinide bozuyor. artik can sikmaya basladin bu hareketlerin yüzünden

Yorum

• Belki pas atabilmek için çok iyi bir açısı yoktu bu tartışılır ama aynı konulardan sabıkalı olduğu için tepki alıyor.Ben bundan çok o pozisyondan sonra kime bağırdığını merak ediyorum umarım bir takım arkadaşı değildir ki şimdi gösteriyorlar kulübeden birine kızmış...
                    HAMİ_41

Yorum

• Burakin tavirlari yine dayanilmayacak noktada. Egoizim zaten. Tehdit vari hareketi kimeydi ? Aciklamasini beklerim.

Hami Mandiralinin dedigi gibi Burak Yilmaz ilk olarak paylasmayi ögrenmeli...Paylasimci olmak dünyanin en güzel duygularindan biridir...

--------

Devrede gösterdiler, Senol Hoca Ünal Hoca felan da bakiyor kime yapiyor diye hareketi ama üstüne alan yok

Burak isine bak isine..
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Taraftar da Burak'ın her bencilliğinde tepki veriyor. Bu tepki de anormal ama Burak'ın yedek kulübesine gösterdiği tepki de anormal. Kime kızdı acaba orda?
                        "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• 26 gol atti 40 gol atmis biri de olabilir. Olaganustu isler de yapabilir nitekim oyle. Hepsinden dolayi kendisini tebrik ederim. Gelisimini ve degisimini takdir ederim.

Golcu dedigin bencildir. Pas veren golcu artik "asmis" futbolcudur. Gol kacirsin eyvallah. Bunlarin hepsini sineye cekeriz. Sabrederiz.

Asla ama asla o dedigin sozler var ya hele hele bir arkadasina g... dersen ben de sana terbiyesiz derim.
                          Burada olsun yuzyuze olsun bu konuda kimse bana karsi Burak i bu konuyla ilgili savunmasin. Yaptigi buyuk terbiyesizliktir. Kime dediyse ki buyuk ihtimal Halildi derhal ozur dilemeli,alenen.
                          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            26 gol atti 40 gol atmis biri de olabilir. Olaganustu isler de yapabilir nitekim oyle. Hepsinden dolayi kendisini tebrik ederim. Gelisimini ve degisimini takdir ederim.

Golcu dedigin bencildir. Pas veren golcu artik "asmis" futbolcudur. Gol kacirsin eyvallah. Bunlarin hepsini sineye cekeriz. Sabrederiz.

Asla ama asla o dedigin sozler var ya hele hele bir arkadasina g... dersen ben de sana terbiyesiz derim.
                            Burada olsun yuzyuze olsun bu konuda kimse bana karsi Burak i bu konuyla ilgili savunmasin. Yaptigi buyuk terbiyesizliktir. Kime dediyse ki buyuk ihtimal Halildi derhal ozur dilemeli,alenen.
                            Pas vermeyen adamı halı sahada bile takımıma almam. Paylaşmayı bileceksin. Her topu sana atsınlar, kaçırdığın topları takip etme, arkadaşlarına bağır çağır, hakaret küfür, hakemlere söv, kritik anlarda takımdan önce ben deyip, şutu düşün, zor pozisyonlarda bile cılız şutlarını pas vermeye tercih et, kendini takımın ağası gör, amele sarı kartları gör, ben 30 gol attım ben kralım havasına gir, biz ne sultanlar ne imparatorlar gördük. Herşeyden önce arkadaşına saygı duyacaksın, didinip, çabalayıp o topu ne yapıp edip sana getiren adama saygı duyacaksın, seni sahaya süren hocana saygı duyacaksın, sırtına geçirdiğin o asil formaya saygı duyacaksın, o maça gelen binlerce taraftara saygı duyacaksın, sana tavan ücreti veren başkana, o başkanın temsil ettiği Trabzonspor'a saygı duyacaksın. Saygı duymayı biliyorsan, sana da saygı duyarlar.
                            Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• Geçen hafta sahada olmayan bir Burak yerine, bol pozisyon harcıyan Burak'ı tercih ederim...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Geçen haftakinden daha istekli bir Burak .Teşekkürler

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Yükleniyor...
                                X