Touluse Umut'u aldıktan sonra, bir daha Türkiye'den topçu almaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak Mustafa Gegüç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün en az 1 golü var2014 / 2015
LOADING....
Yorum
-
İlk olarak GencZonguldak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegol buraka mı yazıldı acaba?
Yorum
-
Belki pas atabilmek için çok iyi bir açısı yoktu bu tartışılır ama aynı konulardan sabıkalı olduğu için tepki alıyor.Ben bundan çok o pozisyondan sonra kime bağırdığını merak ediyorum umarım bir takım arkadaşı değildir ki şimdi gösteriyorlar kulübeden birine kızmış...HAMİ_41
Yorum
-
Burakin tavirlari yine dayanilmayacak noktada. Egoizim zaten. Tehdit vari hareketi kimeydi ? Aciklamasini beklerim.
Hami Mandiralinin dedigi gibi Burak Yilmaz ilk olarak paylasmayi ögrenmeli...Paylasimci olmak dünyanin en güzel duygularindan biridir...
--------
Devrede gösterdiler, Senol Hoca Ünal Hoca felan da bakiyor kime yapiyor diye hareketi ama üstüne alan yok
Burak isine bak isine.....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
26 gol atti 40 gol atmis biri de olabilir. Olaganustu isler de yapabilir nitekim oyle. Hepsinden dolayi kendisini tebrik ederim. Gelisimini ve degisimini takdir ederim.
Golcu dedigin bencildir. Pas veren golcu artik "asmis" futbolcudur. Gol kacirsin eyvallah. Bunlarin hepsini sineye cekeriz. Sabrederiz.
Asla ama asla o dedigin sozler var ya hele hele bir arkadasina g... dersen ben de sana terbiyesiz derim.
Burada olsun yuzyuze olsun bu konuda kimse bana karsi Burak i bu konuyla ilgili savunmasin. Yaptigi buyuk terbiyesizliktir. Kime dediyse ki buyuk ihtimal Halildi derhal ozur dilemeli,alenen."Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle26 gol atti 40 gol atmis biri de olabilir. Olaganustu isler de yapabilir nitekim oyle. Hepsinden dolayi kendisini tebrik ederim. Gelisimini ve degisimini takdir ederim.
Golcu dedigin bencildir. Pas veren golcu artik "asmis" futbolcudur. Gol kacirsin eyvallah. Bunlarin hepsini sineye cekeriz. Sabrederiz.
Asla ama asla o dedigin sozler var ya hele hele bir arkadasina g... dersen ben de sana terbiyesiz derim.
Burada olsun yuzyuze olsun bu konuda kimse bana karsi Burak i bu konuyla ilgili savunmasin. Yaptigi buyuk terbiyesizliktir. Kime dediyse ki buyuk ihtimal Halildi derhal ozur dilemeli,alenen.Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.
Yorum
-
Geçen haftakinden daha istekli bir Burak .Teşekkürler
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum