Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibo_chan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    eyvallah 25 golün falan var ama o son yaptığın olmadı burak. gidiyodu 2 puan daha son anda tolga kurtarmasa. bu takım sana en az 39 gol attıracak sen oyununa konsantre ol ve yeri geldiğinde de pas vermesini bil. bu sene ardarda 2.şampiyonluğumuzun başmimarı olacaksın sen biraz daha dikkat !
    "Eleştirirken öldürmeyin"den kasıt budur. Dün akşamdan beri yazılan en güzel eleştiri bence, tebrik ediyorum sizi.
    Evet hatalı olabilir ama yerin dibine sokmanın, çabalarını görmezden gelmenin de bir manası yok!

Yorum

• Sezon sonunda kaç kurtar kendini Baba...

Bize göre değilsin...
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sezon sonunda kaç kurtar kendini Baba...

Bize göre değilsin...
        Yılmaz bu mantıkla , Selçuk veya Engin'e de iyi ki gittiler diyebilir miyiz ?

Böyle deme yahu , 3-4 kendini bilmezin dediklerini tüm Trabzonsporlulara mal etmeye gerek yok . Ben Alex'in ıslıklandığı dönemi hatırlıyorum . Her şeyi geçtim 2 maç önce Cristiano Ronaldo yuhlandı yahu . Şaka değil CR 7 yuhalandı . Bunlar futbolda olan şeyler. Duygusal adamlarız , babam Burak'ı oğlu gibi sever , maçın 85.dakikasında bırakın la bunu işe yaramaz bu artık satsınlar 5 M € ya diyordu . 5 Dakika sonra olur böyle şeyler o kadar maç kurtardı ona saysınlar demeye başladı . 2 hafta sonra yine Buraaaaaaaaaaaaak adamsınn yazacak herkes
        Twitter Adresim

Yorum

• Maç içinde anlık tepki verilir, buna bir şey dediğimiz yok. Maçtan saatler geçmiş adamlar uyduruktan şeyler yazıyor. Gol kaçıyor 'ah ulan diyorum' maç bitiyor her şey bitiyor. Bu kadar abartmanın manası yok.

Her şeyi abartıyoruz. Galibiyeti de mağlubiyeti de. Atılan golü de kaçan golü de.

Fazla takmıyorum aslında. Ama arada cidden insanın sinirlerini zıplatan tipler var burada. Dikkat çekeceğim diye ona buna saldırmayı kendine görev edinen tipler var. Bunu herkesi biliyor.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yılmaz bu mantıkla , Selçuk veya Engin'e de iyi ki gittiler diyebilir miyiz ?

Böyle deme yahu , 3-4 kendini bilmezin dediklerini tüm Trabzonsporlulara mal etmeye gerek yok . Ben Alex'in ıslıklandığı dönemi hatırlıyorum . Her şeyi geçtim 2 maç önce Cristiano Ronaldo yuhlandı yahu . Şaka değil CR 7 yuhalandı . Bunlar futbolda olan şeyler. Duygusal adamlarız , babam Burak'ı oğlu gibi sever , maçın 85.dakikasında bırakın la bunu işe yaramaz bu artık satsınlar 5 M € ya diyordu . 5 Dakika sonra olur böyle şeyler o kadar maç kurtardı ona saysınlar demeye başladı . 2 hafta sonra yine Buraaaaaaaaaaaaak adamsınn yazacak herkes
            Cevaplama hakkı bende değil ama yinede cevaplıyım

Haklısınız.Ancak bizim taraftar futbolcusuna sahip çıkan bir taraftar değil.Geçen sene Ankaragücü maçında yuhalandığını hatırlıyorsunuzdur herhalde.Adam oynasa olmuyor oynamasa olmuyor.İyi oynayınca Burak Yılmaz'da Burak Yılmaz deniyor.Kötü oynadığında da yok şişti,yok şımardı falan filan neler neler deniyor.Adam 25 gol atmış kaç maçı almış bize.Sen adama tepki veriyorsun.Pozisyonda hatası var bende diyorum ancak tepki vermene gerek yok.

Gitmesini istiyordum şimdi daha çok istiyorum.Bizim taraftara hiçbir futbolcu yaranamaz.Zaten futbol konusunda ne kadar cahil insanlarımız olduğunu Haminin bir maçta 3 gol attığında kafasına ayran şişesi yemesinden anlıyoruz

Yorum

• Burak'a sallayacağım diye fırsat kollayanlar o pozisyonda Adrian'ın nereye koştuğuna dahi bakmamıştır. Bundan eminim.

Yorum

• Antalyaya iki tane atarsin herkezi yeniden susdurursun Pasam

Yorum

• Bitmis gözüyle bakilan bir futbolcuyu Senol hoca 2 sene icinde Türkiyenin süperstari yapti. Burak da degisti tabi. Onun icin ben Buraka bir kac mac yüzünden kizamiyorum. Kac tane mac aldi bize düsünsenize? Hem gecen sene hem bu sene.

Önümüzdeki maclarda yine gününde olur Insallah.
                  Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Burak nasıl iki hafta önce Aykut'a tepki gösterdiyse dünde taraftarda ona aynı ruh haliyle tepki gösterdi. Abartmaya, bize fazlasın falan demeye gerek yok.

Yorum

• Hz.Ömer bir gün atla sokakta gezerken adamın birisi :

- Allahtan kork ya Ömer diye seslenmiş.....

Hz. Ömer irkilmiş atından atlamış yerleri öpmeye başlamış.....Bir yandanda söyleniyormuş....

- Ömer kimki Allahtan korkmasın.....

Hz Ömer bir mektubuyla koskoca Roma İmparatorluğunu titreden Ömer....

" Sende kimsin be ne hakla bana böyle bir şey diyebilirsin " deyip başını uçurtabilecekken neden böyle bir şey yapmıştır.....

Hz Ömer dünyaya hükmediyorken eleştiriye açıkken bazı arkadaşların hezeyanlarını okurken doğrusu hayretler içerisinde kalıyorum...

Bu ne tahammülsüzlük anlamıyorum.....

Biraz eleştiriden kimseye zarar gelmez.....

Bilakis hatalarını görüp ders almak açısından çokta faydaları vardır....

Ve hiç kimsenin eleştiri yapıyorum diye bir sonraki maçta gol atıldığında " işte gördünüz nasıl da gol atıyor " havalarına bürünmeye hakkıda yoktur....

Burak iyi bir oyuncumuzdur ama hatalarıda vardır..... İnsandır önemli olan hatalarından ders alarak kendini daha da geliştirmesidir....

Bundan kendisi gocunmuyorken " eksiğim çok sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum " derken bize ne oluyor anlamıyorum....

Lütfen biribirimizin fikirlerini benimsemesek bile saygı duyalım.....

Kimsenin Trabzonsporluluğunuda tartışmayalım....
                      En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 02.02.2012, 16:02.
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maç içinde anlık tepki verilir, buna bir şey dediğimiz yok. Maçtan saatler geçmiş adamlar uyduruktan şeyler yazıyor. Gol kaçıyor 'ah ulan diyorum' maç bitiyor her şey bitiyor. Bu kadar abartmanın manası yok.

Her şeyi abartıyoruz. Galibiyeti de mağlubiyeti de. Atılan golü de kaçan golü de.

Fazla takmıyorum aslında. Ama arada cidden insanın sinirlerini zıplatan tipler var burada. Dikkat çekeceğim diye ona buna saldırmayı kendine görev edinen tipler var. Bunu herkesi biliyor.
                        Yılmaz , Burak'ın bu tepkiyi almasında kendinin de payı var çünkü aynı şeyi kendisi de yapıyor . Enginle maç içinde kavgası , Aykut'a tepkisi falan filan ... Aynı şekilde birileri de Burak'a tepki gösterebilir maç içerisinde burda hem fikiriz sanırım .

Burak'a ve her oyuncumuza zaman zaman haksızlık yapıldığının farkındayız . 10 parmağın 10'u bir değil . Zeka seviyesi eksi olan Trabzonspor taraftarı da var dahi olan da . İyi bir insan da Trabzonsporlu olabilir, kötü bir insan da . Belirli kişilerin yanlışlarını , Trabzonspor taraftarına mal etmek hatadır , bana kalırsa saygısızlıktır . Bak bold kısımda kendin de söylemişin sadece belli tiplerin böyle yaptığını , ama yorum yaparken sen bize fazlasın . Git olm git biz sana yaramayız biz sana hak etmiyoruz falan deyince olmuyor bana kalırsa .

O karda , o soğukta ekonomisi belli bir şehrin stadı dolduran taraftarı her şeyin en güzelini hak ediyor bana kalırsa . Dün liderin maçı vardı TT Arena da kaç kişi gitmiş acaba ?

---

Faik Abi ve deadpool'a da harfiyen katılıyorum .
                        Twitter Adresim

Yorum

• Burak ın pasörlüğünde filan bir sorun yok. Saha şartlarının kesinlikle etkisi vardı dünkü Burak performansında. Tek sebebi değildi ama etkiledi. Kar olmasa idi, aynı pozisyonlarda 1 gol mutlaka atardı.
                          ---------

Sevgili Burak. Dün biraz bencil davrandın kabul edelim. İpten döndük

Amaaa

Seni kesinlikle "DÜN İÇİN" eleştirmiyorum. Çünkü biliyorum sen de farkındasındır.

Benden tavsiye:

"Gol krallığı işini SKOR GARANTİ OLDUKTAN SONRA" düşün. Onun dışında UNUTMALISIN.

Dün 3. golü bulsa idik. Belki sen 2 gol daha çok rahat atacakdın. Öyle düşün.
                          Önce skoru garantileyin. Sonra daha rahat oynarsınız.

Nacizane tavsiyemdir sevgili Burak Yılmaz.

Seni çok sevdiğimizi de aklından çıkarma !

Adam gibi adamsın Burak YILMAZ.

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir insanda olmayan birşey için kızılması saçma,burak'ın pasör yanının eksik olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu işi beceremiyor ve özellikle çalışamaz ise beceremeyecektirde.

Bunun yanında şuanda 31 gol sınırını geçmeyi hatta play off larla beraber 39 gol sınırını geçmeyi kafaya takmış,bu rekorlardan bir tanesini geçmeden kendi atmaya çalışacaktır,bencil davranacaktır yapacak birşey yok.

Bizim aşırı bir baskı yapmamıza gerek yok zaten herhangi bir futbolsever gol kaçırdıktan sonra kale arkasından gelen tepkiyi gördüğünde Trabzonspor taraftarının değil 25, 125 golün dahi olsa futbolda ki gerekleri yapmadığında tepki vereceğini kendisi görmüştür,bu yönümüz ile gurur duyuyorum,hani derler ya "messi gelse onuda yuhalarız biz yhaa" diye evet yuhalarız, adam geçemesin,orta yapamasın,asist yapamasın,gol atamasın onuda yuhalarız,orası Trabzon top toplayıcının teknik direktör ile takıma taktik verdiği yer,bunu tüm futbolcular bilmeli,gelen gidicidir tek baki Trabzonspor'dur.
                          İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Maç içerisinde Aykut ve diğer tüm arkadaşlarınla içten ve samimi iletişimin de gözümden kaçmadı

Fark edemeyenlere duyrulur

Ankaragücü maçında asist yapan ALAN a "Gol senin için" işareti yaptın.

Bu maçta da Aykut ve diğerleri ile daima iletişimde idin.

Sen Şenol hocanı dinlediğin sürece ve bu şekilde çalıştığın sürece Allah yolunu açık eder.

Dualarımız seninle.
                            İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Bir futbolcu bencil olmazsa zaten 25 tane atamaz.Ama bu bencillik kendi sınırları içinde olmalıdır.Ayrıca ben dünkü pozisyonda o kadar da abartılacak bir şey görmüyorum.Offside endişesiyle yapılmış kötü bir tercihtir sadece.
                              Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

Çalışıyor...
                              X