Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Serbest kalma maddesi yurt dışı için geçerli arkadaşlar. Bırakın heveslensin ğsliler.

Onlar hayal kurarken biz yol alalım
    5m euro diye birşey yok sanırım yalnız avrupadan teklif gelirse kolaylık saglanacak gibisinden gönül hoşlugu ve oyuncunun yolunu acmak icin bir durum var . umut ta oldugu gibi herhalde bu yönetim de salak degildir böyle bir oyuncuyu 5 e satacak bu şekilde devam ederse 10 m eder abartısız su olayı tam dogrusunu bir an önce ögrensek 5m euro mu yoksa kolaylık saglanacaktır mı ??gibisinden
    ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
    NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Felaket tellalları yine ortaya mı çıktı.
      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İstanbul takımları Burak'a yapmadığını bırakmadı onu heryere sattı tekrar İstanbul'a döneceğini sanmıyorum. Yurtdışına gitmesinide çok isterim ama Burak'ın önce Trabzonspor menfaatlerini düşüneceğinden eminim.
        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Sanki sözleşmeyi biz yaptık,ne biliyoruz yurtdışına serbest kalma maddesi var,belki öyle bir şart yok 5 milyonu getiren alır şartı var.

Yorum

• Dün kıçını kaldırmaktan aciz milli takımda bile pırıl pırıl parlayan tek adam vardı,

o da bu şahsiyettir.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• kahpe medya iş başında. ermeni yahudi evlatlarının tohumları siziiiiii
              alayınızın ben..............
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Medya Selçuk ve Egemen üzerinden oynamış olduğunuz oyunları BURAK üzerinde oynayamacaksınız ! Yönetim sağlam anlaşma yapmıştır
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sanki sözleşmeyi biz yaptık,ne biliyoruz yurtdışına serbest kalma maddesi var,belki öyle bir şart yok 5 milyonu getiren alır şartı var.
                  he öle . ondan sözleşmesini uzatıp zam yapdık

Yorum

• Burak adamın dibidir bizi bırakıp gitmez.. !
                    FIRTINA

Yorum

• bu tam bir ibretlik olaydır bunu anlatmaya ansıklopedıler,kütüphaneler harddiskler yetmez
                      bitmek üzereyken bırak kendı takımını kendı ülkesinde futbolcu dıye gecınenlerın en ıyısı olmak hem de 6 ay gıbı bır surede nasıl acıklanabılır ,sadece calısmak demek galıba bu işin meslek sırrı çünkü hocada burakta aynı seyı soyluyo...

Yorum

• yurtiçi işini unutun şu salakların yaptığı haberlere inanmayın o kadar aptal değildir bizimkiler dışarısı içindir o madde.

ama 5 milyon € çok çok az bir miktar burak için, zamanında fatih i 6.5 a sattık gökdeniz i 9 a sattık, burak gibi adamı 5 milyona dışarıya bırakacağız öyle mi ? eğer varsa böyle bir madde yönetimin kaçacak yeri olmaz ! burak ın değeri en az 7-8 milyondur bu rakamların altına satılırsa bıraksınlar bu işi.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Burakın bana göre top kontrolü ve pas atma konusunda sıkıntıları var. Bu eksiklerini de kapatırsa bana göre çok büyük oyuncu olur.

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burakın bana göre top kontrolü ve pas atma konusunda sıkıntıları var. Bu eksiklerini de kapatırsa bana göre çok büyük oyuncu olur.
                              Onları da düzeltirse Trabzon'da tutamazsın..
                              diğer özelliklerinden az biraz alıp bunlara eklesek daha mantıklı Samet yoksa Trabzon'da kalmaz..
                              Hepsi eşit miktarda olsa daha iyi olmaz mı?..
                              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                              Olmak ister isen bu yolda mahir,
                              Harabat ehlini hor görme şakir,
                              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Onları da düzeltirse Trabzon'da tutamazsın..
                                diğer özelliklerinden az biraz alıp bunlara eklesek daha mantıklı Samet yoksa Trabzon'da kalmaz..
                                Hepsi eşit miktarda olsa daha iyi olmaz mı?..
                                Onları düzetmesede tutamayacağız zaten..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Çalışıyor...
                                X