Sonunda penaltılara lap diye atlamaman gerektiğini anladın,bırak kim vurursa vursun,dün eğer o penaltıyı atamasaydın bugün vatan haini diye aranıyor olurdun emin ol.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Burak milli maçlarda da gösterdi ki bu sene de performansını üst seviyede tutacak ve Selçuğun gitmesinden sonra ondan düşüş bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak.
Hep böyle ol Burak .Gol atman ya da kaçırman önemli değil, önemli olan dakka 90 da bile deli gibi topa basacak,son ana kadar skoru değiştirmeyi kovalayacak kadar hırslı ve istekli olman.
Bir de şu duran toplardan uzak dursan çok iyi olacak
Burak bu performansını devam ettirirse seneye Avrupaya yolcu ederiz kendisini.Hem de diğerlerinin gittiği çakma Avrupa yakasına değil .Krallar gibi uğurlarız gerçek Avrupaya.
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Çakır penaltıyı da yazsın.
Ancak asıl büyük balığı yakalayıp da kaçıran biz olduk. Son dakikada Burak'ın kazandırdığı penaltı için onbinlerce kişinin 'Gördün mü Ahmet Çakır!' dediğini biliyorum (Merak etmeyin, daha fazlasını da tahmin edebiliyorum). O bunları yapsın, ben bu tepkileri göğüslemeye hazırım.
Ahmet Çakır.
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArda falan hikaye Burak kalite olarak çok üst düzey bir futbolcu konumuna geldi. Tek santrafor Burak. Sağ forvet Volkan. Sol forvet Henrique.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArda'ya ayıp etmeyelim.Canını dişine taktı oda .Bir sağda bir solda .Bir penaltı kacırdı diye ...
Yorum
Yorum