devre arası ayrılığa hazır olalım. büyük bir ihtimalle avrupa'da bir takım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu sakatlayacaklar diye ödüm kopuyor. Dün üç kişi üzerine çullandı resmen.Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
Topun başına geçince hayır olamaz atamaz dedim, çok biliyormuşum bensen hep böyle utandır, gol için çok teşekkürler, devamı artarak gelsin... Rabbim seni nazarlardan korusun inşallah...
Herkes seni konuşuyor, senin için alınacak önlemler sertleşiyor Ankaragücü'lü Hürriyet bunlardan sadece biriydi kim bilir daha niceleri bileniyordur, Allah sakatlıklardan, kötü niyetli insanlardan korusun!!!TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevre arası ayrılığa hazır olalım. büyük bir ihtimalle avrupa'da bir takım.
Yorum
-
20 milyon yazın
Burak Yılmaz, Türkiye'de Trabzonspor'dan başka takıma gitmeyeceğine dair söz verdi. Yönetime, "Yurt içi sözleşmeme '20 milyon euro'ya serbest kalır' yazabilirsiniz!.." dedi.
Sözleşmesinde "5 ile 10 milyon arasındaki bir rakama serbest kalır" şeklinde bir madde olduğu öğrenilen Burak Yılmaz, Trabzonspor'a asla ihanet etmeyeceğini dile getirdi. Bu maddenin ancak yurt dışına transferle yürürlüğe girebileceği öğrenilirken, milli futbolcudan bordo-mavilileri sevindirecek bir haber geldi. İsmi Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Burak, başkan Sadri Şener'i arayarak, "Yurt içi için sözleşmeme '20 milyon euro'a serbest kalır' yazın başkanım" dedi.
SELÇUK DEĞİLİM
Trabzonspor ile sözleşmesini 3 yıl uzattığını hatırlatan Burak, şöyle konuştu: "2014-15 sezonunun sonuna kadar bu formayı gururla taşımaya hazırım. Bu günlere gelmemde Trabzonspor'un büyük emeği var. Kulübüme borcumu ödemeden hiçbir yere gitmem. Selçuk İnan kendi şartları gereği G.Saray'a gitti. Benim durumum farklı. O ilk kez İstanbul'a gitti. Bense iki kez orada şansımı denedim ve bana değer vermediler."
-----
Haber dogruysa bu is tamamdir. Hele son cümleleri herseyi anlatiyor zaten.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Trabzona geldiginde ilk bir kac ay sana "Futbolcu demek icin 1000 sahit lazim" diyordum ve Senol Hocaya seni oynattigi icin cok kiziyordum... Son haftalarda Frikiklerinede takmistim, sen atmamalisin diye düsünüyordum, cünki atamiyordunAma simdi bana sirf susup seni alkislamak düser...
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehabu usaga bir güzellik yapsak olmazmi
degisik birsey...
böyle duygulansa, sevinse... ne bilim birseyler olsaMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Gazinomuza ligtv bağlatıldıktan sonra ilk maçı izledim. Maçta pek etkili görünmese de geçen sene yaptığı kariyer sıçramasında merdivenleri beşer onar çıkmaya devam ediyor. Öyle bir pozisyona geldi ki artık Avrupa lansmanında bir futbolcu hüviyetine kavuştu. Şımarık ve ukala değil, azimli ve hırslı.
*
Burak'ı kim durduracak gerçekten çok merak ediyorum. Daha doğrusu var mı onu durdurabilecek bir savunma oyuncusu?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
Yorum