Burak'ın hala birçok noktada eksikleri olduğunu düşünüyorum o yüzden Türkiye'nin en kaliteli yerli futbolcusu olup olmadığı konusunda tereddütlerim var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
teknik yok bu adamda, bu bi kesinlik. ama hırsı... Milli maçlarda da gördük. "bitti" dediğimiz pozisyonlardan gol çıkarıyor. sallanıyor sağa sola adam geçiyor, fiziğini iyi kullanıyor. Hava toplarını da geliştirmiş bayağı çok düzgün kafa vuruşları vardı. Garip bi futbolcu. başka bir şey söyleyemiyorum..futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir
Yorum
-
çok garip bir tarzı var.bence en çok P.E.S. oyununu kurgulayanlar düşünecek. bence tekniği yetersiz,adam geçerkenki esnekliğide bi o kadar.. ama gel gör ki açıklayamayacağım biçimde oyuncunun yanından geçiyorbence şutu yok fakat bakıyosun örneğin bursa maçı.. adam çekip öle bi yere vuruyorki.. diyebileceğim şu ki bizim oraların havası gibi
iyisin ii
Yorum
-
Burak Yılmaz kötüdür denemez. Fakat Türkiyenin en iyi yerlisi demekte çok abartılı bir yorum.
Koşuları,kendine güveni,hırsı, yıldız olarak lanse edilip kazandığı! deneyim ve oyunda kalması en önemli artıları.
Teknik anlamda zayıf olması(değişkenlik gösteriyor gerçi), hava toplarına iyi çıkmasına rağmen vuruşlarında standardının olmaması(Umut un yanında kalan ya huyundan ya suyundana bağlıyorum), En çok korktuğumda etrafındaki dünyanın kendi merkezinde döndüğünü zannetmesi en önemli dezavantajları.
Artıları hakikaten fazla ve çok değer verilmesi gereken özellikler. Eksilerini ise yıldız oyuncu olma sürecinin doğum sancıları olarak görüyorum. Umarım eli yüzü düzgün sağlıklı bir çocuk doğar
Başarılar Burak..Takımın sana senin takıma çok çok ihtiyacın var. Bunun herzaman bilincinde olursun umarım...En son Davut Özdemir tarafından düzenlendi; 08.09.2011, 23:33.
Yorum
-
Teknik işlerde sıkıntısı var, Kafa vururken vuruş tekniği falan bunları iyi yapsa gerçekten en iyi Yerli oyuncu olabilir. Ama Teknik konusundaki bu eksiklikler arada maç içinde bocalamasına neden oluyor. Ama koşuları fizik gücü yaptığı işler falan tartışılmaz.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'ın hala birçok noktada eksikleri olduğunu düşünüyorum o yüzden Türkiye'nin en kaliteli yerli futbolcusu olup olmadığı konusunda tereddütlerim var.İlk olarak Davut Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak Yılmaz kötüdür denemez. Fakat Türkiyenin en iyi yerlisi demekte çok abartılı bir yorum.
Koşuları,kendine güveni,hırsı, yıldız olarak lanse edilip kazandığı! deneyim ve oyunda kalması en önemli artıları.
Teknik anlamda zayıf olması(değişkenlik gösteriyor gerçi), hava toplarına iyi çıkmasına rağmen vuruşlarında standardının olmaması(Umut un yanında kalan ya huyundan ya suyundana bağlıyorum), En çok korktuğumda etrafındaki dünyanın kendi merkezinde döndüğünü zannetmesi en önemli dezavantajları.
Artıları hakikaten fazla ve çok değer verilmesi gereken özellikler. Eksilerini ise yıldız oyuncu olma sürecinin doğum sancıları olarak görüyorum. Umarım eli yüzü düzgün sağlıklı bir çocuk doğar
Başarılar Burak..Takımın sana senin takıma çok çok ihtiyacın var. Bunun herzaman bilincinde olursun umarım...Colmandante
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
Yorum