Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi izledim NTVSPOR'Da 4yıllık 1 senede kendisinin var toplamda 5yıl oluyor yukarıda onu kastetmişler sanırım.

Ayrıca Engin Baytar ile de prensipte anlaşılmış.

NtVSPOR
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Bu sene alacağı parayı yeni sözleşme üzerinden alacaktır muhtemelen.. Gecikmesinin sebebi bu da olabilir..

Yorum

• Alacağı parayı çok merak ediyorum doğrusu

Yorum

• Aferin Burak;
          Başta epey saçmaladın ama aklın başına geldi.
          Alkışı tekrar hak ediyorsun.

Yorum

• Ben 1.5'la 2 milyon euro arasında bir rakam verilmesini bekliyorum. Zaten Colman'da olduğu gibi mevcut sözleşmesinden de zamlı olarak yararlanacaktır. Yoksa çifte standart ve komik olur. Süre olarak bence en az 4 yıllık anlaşılmıştır. Ama eski sözleşmesinden bu sezonu da hesaba katarsak 5 diyebiliriz.

Bizim Barış abi yine basın toplantısında ne kadara anlaştınız diye soru sorar. Hasan Yener'de prensip gereği açıklamıyoruz der. Sanki KAP'tan öğrenilemiyor...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Sende gidersin demiştim.Helal olsun ...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sözleşme yenilediğin aklıma geldikçe mutlu oluyorum (:
                Hamiş

Yorum

• bana bütün laflarımı yedirmeye devam ediyorsun güneşin oğlu
                  !

Yorum

• Pazartesi günü KAP'tan öğreniriz ne kadar alacağını.

Yorum

• sözleşme yenilemesi ayrıntı değil bence.asıl ayrıntı imza töreninin tesislerde yapılıyor olması.en önemli transferimizi yapıyoruz bunu daha kapsamlı bi törene çevirebilirdik bence...

Yorum

• ben de herkes gibi uzatmayacagini dusunenlerdendim. Bir kez daha Istanbul 'u dener diye dusunmustum. Ama o oyle dusunmuyormus demek ki insallah gecen yil gibi cok basarili olur ve bize de basarilar yasatir hayirli olsun

Yorum

• Burak'ın imza haberi çıkamdan yaklaşık 1 saat önce arkadaşla muhabbet ediyorduk. Konu Burak'a geldi, ben dedim ki : " Burak imza atmadıysa bu saate kadar daha da atmaz, geçmiş olsun"

Tak 30 dakika sonra imza haberi geldi, son yıllarda yediğim en büyük kapaktı

Hayırlı olsun, bizi yanıltmaya devam ediyor...

Yorum

• O Serefsiz Arkadasin ADAM görsün.

Yorum

• Trabzonsporlu BURAK

Yorum

• İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O Serefsiz Arkadasin ADAM görsün.
                                birilerini överken birilerini eleştirmeyi bırakın artık,

Kapatın Selçuk konusunu, biz takıma yönelelim, Selçuk ile ilgili çok şey söylemeye gerek yok, şampiyon olduk biz, vermediler orası ayrı ama olduk ve bu şampiyonlukta onun katkısını hiç kimse inkar edemez aynen Burak'ın katkısı gibi
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Çalışıyor...
                                X