Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• E bu kesinse, gerçekten ayıp.
    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Senede 3.5 milyon euro kazanan yerli futbolcu var mı ki Burak böyle bir şey istesin. Kesin emin olmadığımdan suçlayıcı konuşmak istemiyorum. Ama ciddiyse aklını fena çelmişler. O parayı anca Araplar verir. Avrupa hedefim vs. diyor da görüyoruz Avrupa'da ne kadar düşük ücretlerin verildiğini. Selçuk'un menajeri de açıklamıştı İspanya ve İngiltere'den gelen teklifler GS'nin verdiğinin yarısından bile az diye. Ali Egesel olayını da çözemedim hocam? Bizim Ferhat, Hasan Ahmet ve Umut'un da menajeri gözüküyor ama bize bir yamuğu mu oldu?
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kesin, kaynak sağlam.
        Ayıptır söylemesi kafa mı buluyorsun abi? 3,5 milyon euroyu istememiştir Burak.

Yorum

• 3.5 milyon Euro, Türkiye şartlarında özellikle de bizim için çok fahiş.

Yorum

1.600 değil, 3.500 istiyor arkadaşlar.
            3.5 Milyon EURO.
            Burak ne yaptın sen ya.
            Kim verecek sana o parayı.Ayıp-yazık-günah.
            En fazla verileceği 2 milyondur ve o bile abartı biraz.
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Sevgili kardeşlerim kimseyle kafa bulmuyorum. Trabzonspor yönetiminin teklifi 1.350.000 TL idi başta. Çok katı bir dille reddetti. Sonra bizimkiler tekşifi Euro olarak yineledi arkadaş bu sefer ağzındaki baklayı çıkarıp gönlündeki rakamı açıkladı: 3.500. 000 Euro!
              Ciddi midir, başka planları olduğu için uzlaşılmasın diye mi bunu yapmıştır bilemem. Ama menajeri Ali Egesel... Kalsın!

Yorum

• Burak = 3.5

.???

Nankör..

Yorum

• 3.5 M € Türkiye'de de Avrupa'da da hiç bir kulüp Burak'a vermez. Yani Burak'la alakalı değil. 3.5 m € kolay kolay verilecek bir para da değildir... Burak 1.5 senedir camia'nın içinde o kadar parayı bu kulübün kendisine istese de veremeyeceğini düşünecek kapasiteye sahip bir oyucu yani. Ki takımda en çok kazanan oyuncunun 1.625le Zokora olduğunu düşünürsek(yanılmıyorsam)... Sonuç olarak; Burak bu parayı istememiştir muhtemelen, istemişse de biraz zor anlaşır yönetimle. Trabzonspor'da tavan ücreti 1600000€ kabul etsek Burak 1500000'e razı olmalıdır... Kalmasını istiyoruz ama bu sene satılırsa da neden sattık demem...
                  tzercin61

Yorum

• İyi de adamın mevcut sözleşmesi 650 bin euroydu. Bu bile 1.5 milyon TL yapıyor. Nasıl teklifimiz 1.35 milyon TL oluyor? Kusura bakma hocam ama Barış Özbek'e senelik 2.5, Colman'a 2.6 milyon TL ile anlaşan yönetimin Burak'a 1.35 milyon TL'den kapıyı açtığına inanmıyorum...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

Sevgili kardeşlerim kimseyle kafa bulmuyorum. Trabzonspor yönetiminin teklifi 1.350.000 TL idi başta. Çok katı bir dille reddetti. Sonra bizimkiler tekşifi Euro olarak yineledi arkadaş bu sefer ağzındaki baklayı çıkarıp gönlündeki rakamı açıkladı: 3.500. 000 Euro!
                      Ciddi midir, başka planları olduğu için uzlaşılmasın diye mi bunu yapmıştır bilemem. Ama menajeri Ali Egesel... Kalsın!
                      Abi bizimkiler 1.350 TL teklif mi yapmış? Böyle bir şey nasıl olabiliyor? Şuan aldığından daha az önerilmiş senin dediğine göre. Bir yanlışlık var.
                      En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 10.07.2011, 15:27.
                      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

Sevgili kardeşlerim kimseyle kafa bulmuyorum. Trabzonspor yönetiminin teklifi 1.350.000 TL idi başta. Çok katı bir dille reddetti. Sonra bizimkiler tekşifi Euro olarak yineledi arkadaş bu sefer ağzındaki baklayı çıkarıp gönlündeki rakamı açıkladı: 3.500. 000 Euro!
                        Kaynak soracam sende söylemeyip çok sağlam diyeceksin o nedenle sormuyorum. Bilgi yanlış gelmiştir sana abi kulaktan kulağa gelirken değişmiştir o bilgiler. Burak'ın zaten şu anda aldığı para 1.150.000 TL yani 500 bin euro. Yönetim attığı 19 golden sonra buna 200 bin TL'lik zaman yapacak kadar aptal değildir. Sözleşme yenileyen Colman'a verdikleri para ortada. 3,5 rakamı belki TL'dir ancak o şekilde doğru olma ihtimali olabilir. Diyelim ki 3,5 milyon euro doğru olsun bunun açıklaması şudur : Ben gitmek istiyorum.

Eğer Burak bunu yaparsa yapılması gereken sezon sonuna kadar kadro dışı bırakmak ve en gıcık saatlerde, en gıcık yerlere özel antremanlar koymak.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kafa mı buluyorsun abi?
                          Burada saygi cercevesinde hitap et abilerine. Kirici ve dalgaci olma büyüklerine.

Fikir Teatilerinde biraz bizden daha tecrübelilerin görüslerinide dinleyip, tartmak en dogrusu bence kardesim
                          En son izzet tarafından düzenlendi; 10.07.2011, 15:42.
                          Trabzonspor
                          FC Barcelona MSV Duisburg
                          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Yapma be Burak 3.500 nedir yeni transfer parası yapma gerçekten.
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Abi senin söylediklerine inanırım...
                              Burak'ın ne yapmaya çalıştığına anlam veremedim ve çok şaşırdım...
                              Hamiş

Yorum

• 3,5 milyon euro istemişse yönetim pazarlık masasından kalksın. Direk satmak için girişimlere başlasınlar.
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

Yükleniyor...
                                X