E bu kesinse, gerçekten ayıp.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Senede 3.5 milyon euro kazanan yerli futbolcu var mı ki Burak böyle bir şey istesin. Kesin emin olmadığımdan suçlayıcı konuşmak istemiyorum. Ama ciddiyse aklını fena çelmişler. O parayı anca Araplar verir. Avrupa hedefim vs. diyor da görüyoruz Avrupa'da ne kadar düşük ücretlerin verildiğini. Selçuk'un menajeri de açıklamıştı İspanya ve İngiltere'den gelen teklifler GS'nin verdiğinin yarısından bile az diye. Ali Egesel olayını da çözemedim hocam? Bizim Ferhat, Hasan Ahmet ve Umut'un da menajeri gözüküyor ama bize bir yamuğu mu oldu?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesin, kaynak sağlam.
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.600 değil, 3.500 istiyor arkadaşlar.
Burak ne yaptın sen ya.
Kim verecek sana o parayı.Ayıp-yazık-günah.
En fazla verileceği 2 milyondur ve o bile abartı biraz.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
Sevgili kardeşlerim kimseyle kafa bulmuyorum. Trabzonspor yönetiminin teklifi 1.350.000 TL idi başta. Çok katı bir dille reddetti. Sonra bizimkiler tekşifi Euro olarak yineledi arkadaş bu sefer ağzındaki baklayı çıkarıp gönlündeki rakamı açıkladı: 3.500. 000 Euro!
Ciddi midir, başka planları olduğu için uzlaşılmasın diye mi bunu yapmıştır bilemem. Ama menajeri Ali Egesel... Kalsın!
Yorum
-
3.5 M € Türkiye'de de Avrupa'da da hiç bir kulüp Burak'a vermez. Yani Burak'la alakalı değil. 3.5 m € kolay kolay verilecek bir para da değildir... Burak 1.5 senedir camia'nın içinde o kadar parayı bu kulübün kendisine istese de veremeyeceğini düşünecek kapasiteye sahip bir oyucu yani. Ki takımda en çok kazanan oyuncunun 1.625le Zokora olduğunu düşünürsek(yanılmıyorsam)... Sonuç olarak; Burak bu parayı istememiştir muhtemelen, istemişse de biraz zor anlaşır yönetimle. Trabzonspor'da tavan ücreti 1600000€ kabul etsek Burak 1500000'e razı olmalıdır... Kalmasını istiyoruz ama bu sene satılırsa da neden sattık demem...tzercin61
Yorum
-
İyi de adamın mevcut sözleşmesi 650 bin euroydu. Bu bile 1.5 milyon TL yapıyor. Nasıl teklifimiz 1.35 milyon TL oluyor? Kusura bakma hocam ama Barış Özbek'e senelik 2.5, Colman'a 2.6 milyon TL ile anlaşan yönetimin Burak'a 1.35 milyon TL'den kapıyı açtığına inanmıyorum...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili kardeşlerim kimseyle kafa bulmuyorum. Trabzonspor yönetiminin teklifi 1.350.000 TL idi başta. Çok katı bir dille reddetti. Sonra bizimkiler tekşifi Euro olarak yineledi arkadaş bu sefer ağzındaki baklayı çıkarıp gönlündeki rakamı açıkladı: 3.500. 000 Euro!
Ciddi midir, başka planları olduğu için uzlaşılmasın diye mi bunu yapmıştır bilemem. Ama menajeri Ali Egesel... Kalsın!En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 10.07.2011, 15:27.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili kardeşlerim kimseyle kafa bulmuyorum. Trabzonspor yönetiminin teklifi 1.350.000 TL idi başta. Çok katı bir dille reddetti. Sonra bizimkiler tekşifi Euro olarak yineledi arkadaş bu sefer ağzındaki baklayı çıkarıp gönlündeki rakamı açıkladı: 3.500. 000 Euro!
Ciddi midir, başka planları olduğu için uzlaşılmasın diye mi bunu yapmıştır bilemem. Ama menajeri Ali Egesel... Kalsın!
Eğer Burak bunu yaparsa yapılması gereken sezon sonuna kadar kadro dışı bırakmak ve en gıcık saatlerde, en gıcık yerlere özel antremanlar koymak.
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekafa mı buluyorsun abi?
Fikir Teatilerinde biraz bizden daha tecrübelilerin görüslerinide dinleyip, tartmak en dogrusu bence kardesimEn son izzet tarafından düzenlendi; 10.07.2011, 15:42.Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
Burak'ın ne yapmaya çalıştığına anlam veremedim ve çok şaşırdım...Hamiş
Yorum
Yorum