Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu adam sağ kanat olarak alındı.. ilk geldiğinde sağ kanatta her zamanki gibi döküldü..
    geçen sezona başlarken yedek oturuyodu.. Teofilonun gitmesiyle birlikte forvete kaydı.. Kendi mevkisini buldu..
    Önümüzdeki sezon yine sağa geçecek ve yine eski günlerine dönecek..

Yorum

• Şenol Güneş Burak'ı en doğru yerde oynayacaktır emin olun
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Asıl rezil olanlar kaçıp gidenlerdir, biz kimseye rezil olmadık. İçiniz rahat olsun!
        Onlar Rezil olmaz , cünkü Istanbula gidiyorlar. Canavar gibi bekliyorlar Trabzonspor catlak versin diye ondan sonra hucum.

Yönetimin yaptigi cok amatörce! Burakta elden gidecek gibisine geliyor

Yorum

• İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onlar Rezil olmaz , cünkü Istanbula gidiyorlar. Canavar gibi bekliyorlar Trabzonspor catlak versin diye ondan sonra hucum.

Bana da Burak Yılmaz imzalamayacak gibi geliyor.. Başkan açıklama yapar ben kazanırsam burak da imzalar falan filan..
          Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• bu gitme psikolojisi verimini düşürecek sanki.
            futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu kadar insanın ahını aldıktan sonra, gittikleri her yerde rezil olacaklarına inanıyorum.
              Burak'ın da aklını çelmeye çalışacaktır eminim o kardeşim dediği adam.
              Ama bir açıklamayla hemen idam etmeyelim Burak'ı.
              Zamanla az çok belli olur niyeti, bekleyelim..

Yorum

• son dönemde kim kaptan olmuşsa gitti..

var bir iş bunda..

Yorum

• Arkadaşlık üzerinden adama sallamak mantıksız.

Şöyle özetleyeyim
                  Onur'un takımdaki en iyi arkadaşı Gökhan Ünal'dı beraber kalıyorlardı.
                  Giray'ın en iyi arkadaşı Ceyhun.

Kaptanlık işine gelince. Ben Burak'ın Trabzonspor kaptanı olabilecek bir şey yaptığına inanmıyorum.Evet geçen sezon şampiyonluk isteğiyle beraber ateşleyici güç oldu, ölümüne oynadı, standartlarının üzerine çıktı ama kaptanlık yükünü verebilmemiz için önce "gel kardeşim sen artık Trabzonspor kaptanı olacaksın bunu ister misin? bunu kaldırabilir misin? kaldırabilirsen önce şu bedeli öyle çok da şaşalı olmayan 4 yıllık kontrata bir imza attırıver" diyeceksin. Kimseyi de zan altında bırakmayacaksın.

Şimdi bu adamın kafasında gitmek varsa.
                  Sen kaptanlık bandını verirsen.
                  Seneye kontratı bitince giderse ancak buradan sen de şöyleymişsin burak, haram olsun vs. mesajlarını okur dururuz. Başka da bir bok olmaz. Yönetim napsın adamı kaptan yaptılar bıdı bıdıları da cabası.
                  Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Kaptan oldu sanırım,ben açıkcası Colmanın hak ettiğini düşünüyordum. 'kanımca'
                    Liverpool FC Trabzonspor
                    Steven Gerrard

Yorum

• İlk olarak Murat SİSMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kaptan oldu sanırım,ben açıkcası Colmanın hak ettiğini düşünüyordum. 'kanımca'
                      Ben de aynı kanatteyim. Artık kaptanımızsa inşallah layık olur.

Yorum

• Arkadaslar, Burak'in sac kesimi 3 numarami? Kuafor'e gidiyorum 1 saat sonra ondan soruyorum
                        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaslar, Burak'in sac kesimi 3 numarami? Kuafor'e gidiyorum 1 saat sonra ondan soruyorum
                          Aynı modeli bende yaptırdım 3
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Allahın izniyle bu senede iyi oynayacak..

Bu seneki performansımız Burak'a bağlı
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

• Söylemlerine göre sanki Burak kaptan olmak istiyor.Ama kaptanlık Burak'a göre değil bence.

Yorum

• Veremedin kankanın eline tavlayı.. ne yardan geçerim ne serden hesabına döndü seninki... Bu kanka muhabbetleri aklını karıştırmaz umarım..

Engin kızar tabi kızarda .. neyse

Sen yeteneklisin yeteneklerinin farkında ol yeter.. yeterki ne oldum delisi olma..

Yorum

Çalışıyor...
                                X