Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İstanbul takımlarından ağzı yandığı kesin Burak'ın. Tabi çalıştığı diğer hocalarında etkisi var ki Şenol hocaya hayran olduğunu her seferde söylüyor.

Helal olsun Burak. Yönetim inşallah uyumaz anlaşma yapar en kısa zamanda 5 yıllık!
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burak iki İstanbul takımda forma giydi ben tekrardan oraya gideceğini düşünmüyorum kalır bizde
      bencede ordaki başarısı bu kadar değildi. hatta selçuk ve egemenin performanlarında da düşüş olacağını düşünüyorum. pişmam olacaklar gittiklerine.." giden gitmiştir , gitmişse bitmiştir, biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir..."
      En son ONUR BEKAR tarafından düzenlendi; 27.05.2011, 10:10.
      Emekleri çaldın yine.
      Günahkarsın Fenerbahçe !
      Ama bu dünyada, ama Ahirette,
      Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• Insallah Burak kalir Trabzon'da. Galiba benim milli takim kampina gitmem gerek.. Bir seyler söyleyeyim Burak'a..
        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Bu sezon gösterdiğin performans ver hırsın bu sözlerini içten bulmamızı sağlıyor. Ama Selçuk un yaptığı hareket gerçekten bizi çok üzdü Türkiye de Trabzondan başka takımda oynamam dedi ve gitti. Artık gazetelerde çıkan söylenti haberlere inanıcam, ateş olmayan yerden duman çıkmazmış sözü ne kadar doğruymuş.
          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Sen sözleşme imzalamazsan tekrar Beşiktaş'a, Fener'e bile gidebilir. Burak artık kendini ispatladı. Gittiği yerlere yıldız futbolcu olarak gidecek. Selçuk İnan nasıl transfer olduğunda bütün gs camiasının ölü toprağını attı. Burak da gittiği yere o şekilde gidecek.

Ben sözleşme imzalanmazsa satılmasından yanayım. Yoksa devre arası diğer rakiplere teklif etmeye başlarlar...
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• adam olduğunu ıspatladın çoğumuzu mahçup ettin,
              ama yeni sözleşme imzalamazsan,
              şahsın la olmasa bile yönetimin iş bilmezliğinden dolayı hep şüpheyle bakacağız,
              son senen olduğu için aklın karışıp devre arası her şey olabilir...
              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Captain !.

Yorum

• ummadığın taş baş yararmış...sen de benim başımı yardın...adamsın...adam...kaptanlık yakışır sana...

Yorum

• ben adam diye bu adama adam derim işte
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Nasıl olsa birgün gelecek sana da söveceğiz.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Kankan Selçuktan bir farkın yok seninde.

Yorum

• ulan herif sanki trabzondan kaçtı ne biçim yorum yapıyosunuz...
                          Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Ya arkadaş cidden ne biçim yorum yapıyosunuz.Konuşmak için konuşmayın yaa.Böyle saçma bi mantık varmı yaa adam Selçuk un arkasından laf atıyo adama gitti diye kalkmış sen ne diyosun...Olmaz olsun sizin gibi taraftar yaa..
                            hep destek tam destek!!!

Yorum

• Burak'tan ders gibi sözler

Burak, "Umarım Selçuk ve Egemen gelecek sezon Şenol hocayı aramaz" dedi.

Futbol Plus dergisi tarafından düzenlenen "Yılın Futbol Oscarları"nda, Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz "yılın forveti" ödülünü aldı.
                              Yeşilyurt'ta Polat Otel Champions Bar'da düzenlenen ödül törenine katılan Burak; teknik direktör Şenol Güneş'i yere göğe sığdıramazken, Trabzonspor'dan ayrılan Selçuk İnan ve Egemen Korkmaz'a sitem etti.
                              Şenol Güneş sayesinde 'yıldız' olduklarını belirten Burak, "Umarım Selçuk ve Egemen gelecek sezon Şenol hocayı aramaz" dedi.

'5 yıllık yeni imza atmaya hazırım'

"Şenol hocam bizleri işleyerek birer altın haline getirdi" ifadesini kullanan Burak, "Üzerimizdeki emekleri inkar edilemez. Bunu Selçuk da Egemen de çok iyi biliyor" diye konuştu.
                              Trabzonspor ile bir yıllık daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan yıldız futbolcu, "Burada çok mutluyum. Şimdiden boş mukaveleye 5 yıllık imza atmaya hazırım. Hocam Şenol Güneş'ten öğreneceğim daha çok şey var. Onun kadrosunda olmaktan gurur duyuyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Futbol Plus dergisi tarafından düzenlenen "Yılın Futbol Oscarları"nda, Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz "yılın forveti" ödülünü aldı.Yeşilyurt'ta Polat Otel Champions Bar'da düzenlenen ödül törenine katılan Burak; teknik direktör Şenol Güneş'i yere göğ
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Bahsettiğiniz mesajları alıntılayarak yazın mümkünse.

Burada herkes Burak'ı çok seviyor. Bizim yaptığımız yorumlar da hiçbir şeyi değiştirmiyor. Değiştirseydi, Selçuk ve Egemen takımda kalırdı.

Selçuk gibi karaktersiz bir herifle çok iyi arkadaş olması insanları düşündürüyor belli ki.

Bu yaz anlaşılır her şey. Dediği gibi 5 yıllık sözleşmeye imza atacak mı bakalım. Yönetim bu saatten sonra ne yapar eder imza attırmaya çalışır. (da diyemiyorum. Gram güvenemiyorum yönetime de çünkü.)
                                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

Yükleniyor...
                                X