Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezon başlamadan 3 yıl uzatmak lazım mukavaleyi. Yazık olacak yoksa sonra. Avrupa ise gitsin kardeşim ona bir şey demiyoruz ama ne olur Burak kankan gibi sen de kandırma bizi. Lütfen.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Burak sen bari gitme
      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Burak iki İstanbul takımda forma giydi ben tekrardan oraya gideceğini düşünmüyorum kalır bizde
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Ben kal yada git demem sana Aslan ama gideceksen Avrupa'ya git.Tuncay yaptı sen 10 katını yaparsın . . .
          9 # Osvaldo'

Yorum

• Herkes burada Burak'ı eleştirirken dahi ben hep sahip çıkılmasını söylediydim. Burak çok önemli bir futbolcu. Yalnız şu kendini yere atmalarına bir çeki düzen vermesi lazım. Ayrıca Burak'ın Selçuk gibi yapmıcanı düşünüyorum. Gerçi hoş bizler Selçuk'u da adam sandıydık ama...
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Selçuk ve Egemen başlığı kapanmış ama burdan birkaç kelime etmem gerekiyor.
              Bu karadeniz milleti satıp gidenleri ve arkadan vuranları asla unutmazlar.
              Saygılar.

Biz Egemen'i artık kendimizden biri görüyorduk.
              Egemen'i sevmiştik ama egemen bizi sevmemiş.
              Bilinmez Egemen bir TS bulabilirmi ama TS çok daha Egemen'ler bulur.

Yolunuz açık olsun.

madem burak'ın sayfası; Düşüncelerinle takımda kaldığın için helal olsun sana burak.
              TFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.

Yorum

• bence seneye burak´a 7 numara verilmeli.."7" sampiyonluk,hemde kendi antalyali(7), bide 7 daha cok yakisir herhalde..
                Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• fotomac.com.tr / 26 Mayıs 2011 Perşembe 23:42

Şenol Hocayı çok ararlar
                  "Şenol Güneş sayesinde yıldız futbolcu olduk. Bizleri işleyerek birer altın haline getirdi. Umarım Selçuk ve Egemen gelecek sezon Şenol hocayı aramaz"

Futbol Plus dergisi tarafından düzenlenen "Yılın Futbol Oscarları"nda, Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz "yılın forveti" ödülünü aldı. Yeşilyurt'ta Polat Otel Champions Bar'da düzenlenen ödül törenine katılan Burak; teknik direktör Şenol Güneş'i yere göğe sığdıramazken, Trabzonspor'dan ayrılan Selçuk İnan ve Egemen Korkmaz'a sitem etti. Şenol Güneş sayesinde 'yıldız' olduklarını belirten Burak, "Umarım Selçuk ve Egemen gelecek sezon Şenol hocayı aramaz" dedi.

'5 yıllık yeni imza atmaya hazırım'
                  "Şenol hocam bizleri işleyerek birer altın haline getirdi" ifadesini kullanan Burak, "Üzerimizdeki emekleri inkar edilemez. Bunu Selçuk da Egemen de çok iyi biliyor" diye konuştu. Trabzonspor ile bir yıllık daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan yıldız futbolcu, "Burada çok mutluyum. Şimdiden boş mukaveleye 5 yıllık imza atmaya hazırım. Hocam Şenol Güneş'ten öğreneceğim daha çok şey var. Onun kadrosunda olmaktan gurur duyuyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Trabzon'a iki oscar birden
                  Yılın Futbol Oscarları"nda "Yılın forveti" seçilen Burak Yılmaz'ın yanı sıra Trabzonsporlu Onur Kıvrak da "Yılın kalecisi" ödülünün sahibi oldu. Burak Yılmaz, Onur'un ödülünü de onun adına aldı.

Bir görüş
                  Gerçekleri unutuyoruz
                  Arda Turan'ı göklere çıkaran medya artık Selçuk İnan'ın kalitesini de fark etmeli. Selçuk'u alan takım da doğru transfer yapmıştır. Ama tam bu noktada duralım: Beşiktaş ve Galatasaray Şenol Güneş'i de transfer edecekler mi? Egemen'i ve Selçuk İnan'ı geçen yıl Türkiye'nin futbol sahnesine bu kadar parlak biçimde sokan adam Şenol Güneş'tir. Bazen bu gerçekleri unutuyoruz...

ADAMSIN AT BES YILLIK IMZAYI BASIMIZIN ÜSTÜNE KOYALIM SENI
                  Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• Gune bu haberı okuyarak baslamak pahabıcılemez.
                    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                    İşte BMN!*

Yorum

• Acaba bu laflar da taraftarın gazını almak için mi? Geçen sene Selçuk'un yaptığı gibi...

Burak milli takım kampından sonra tatilini yapsın, döndüğünde klüple anlaşıp 5 yıllık imzayı atsın, ondan sonra bakarız...
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• bunun üstüne yönetim sözleşme imzalatır mı orası da bilinmez işte
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Arkadaşlar bana hiç inandırıcı gelmiyor bu haber.

Burak, ne yaparsa yapsın Selçuk'un yanında olur. Daha önce de direk ağzından dinlemiştim. Zaten Selçuk bu kararı alırken Burak'a da mutlaka danışmıştır.

5 yıllık imza atmaya hazırsa Burak, bir an önce önüne 5 yıllık sözleşmeyi koysun bizim yönetim. Ancak o zaman belli olur.

Gelecek sezona Burak'a imza attırmadan başlarsak, anlayın ki Burak da gidecek.
                          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Futbol Plus dergisi tarafından düzenlenen "Yılın Futbol Oscarları"nda, Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz "yılın forveti" ödülünü aldı. Yeşilyurt'ta Polat Otel Champions Bar'da düzenlenen ödül törenine katılan Burak; teknik direktör Şenol Güneş'i yere göğe sığdıramazken, Trabzonspor'dan ayrılan Selçuk İnan ve Egemen Korkmaz'a sitem etti. Şenol Güneş sayesinde 'yıldız' olduklarını belirten Burak, "Umarım Selçuk ve Egemen gelecek sezon Şenol hocayı aramaz" dedi.

'5 yıllık yeni imza atmaya hazırım'
                            "Şenol hocam bizleri işleyerek birer altın haline getirdi" ifadesini kullanan Burak, "Üzerimizdeki emekleri inkar edilemez. Bunu Selçuk da Egemen de çok iyi biliyor" diye konuştu. Trabzonspor ile bir yıllık daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan yıldız futbolcu, "Burada çok mutluyum. Şimdiden boş mukaveleye 5 yıllık imza atmaya hazırım. Hocam Şenol Güneş'ten öğreneceğim daha çok şey var. Onun kadrosunda olmaktan gurur duyuyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum

• Soru: 5 yıllık imza atmaya hazır olan forma bir futbolcuya ne yapılır?

İzninizle ben cevaplamak istiyorum arkadaşlar.

-Yönetim tarafından yeni sözleşmeye imza attırılır.

Soru 2: Peki bizim yönetim ne yapar?

Bu soruya da bir başkası cevap versin...
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Çalışıyor...
                              X