Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya arkadas bu adam nasil bi topcu ya adam bitmiyo ne hirs var helal olsun gercekten bu sene sampiyon okursak insallah bunu fazlasiyla buraga borcluyuz

Yorum

• Burak gol sevincinden sonra birine kızıyo malzemecimize sanırım neye kızıyor anlamadım
      Twitter Adresim

Yorum

• Burak bugün sen ''anne,anne'' deyince aklıma şampiyon olduğumuz senelerde topçularımızın anneleriyle çektirdikleri fotoğraf geldi az kaldı aynı fotoğraftan çektirmeye

Yorum

• İşte yürek işte Burak.Anne çığlığını duyduğum an ağladım abi yalan yok.Hâlâ aklıma gelince duygulanıyorum.Sen bunu yaptın ya 6 hafta yat uyu.Umrumda değil Anne'n senin gibi bir evladı olduğu için çok mutludur.Gerçekten adamsın . . .
          9 # Osvaldo'

Yorum

• Ben ne diyeyim ki sana binlerce kez Allah razı olsun seni hiç sevmzdim ama şimdi en çok seni seviyorum kafası burnu kırılan bu adam YILMADI

Yorum

• Nasıl psikopatsın sen yahu...
              Hafta için beyin kanaması geçirdim de,yapılan kaskı rahatsız ediyor diye çıkar

Canına,yüreğine sağlık

Yorum

• sana söyleyecek söz bulamıyorum hırsını görünce gözlerim doluyo sanki ben atıyorum o golleri

Yorum

• Allahina kurban diyor ve susuyorum...

Yorum

• Adamsın ya adam harbi adamsın sen ya
                    Més Que Un Club

Yorum

• sen anneeeeee diye bagirdigin sira ben hungur hungur agliyordum,,,, 10 numarasin BURAK.....

Yorum

• Bana Burak'ın açıklamalarının videosunu bulacak biri var mı ?
                        Twitter Adresim

Yorum

• Allah zeval vermesin.Kalan 6 haftada 8 gol atarsin insallah.

Yorum

• Gözümdeki değerini şöyle anlatayım.Totti ile aynı değerdesin benim gözümde.Trabzonspor olarak baktığım zaman yaşım gereği bu forma altında gördüğüm efsane Tekke'dir diyordum,ama sen onuda geçtin Burak.Allah utandırmasın
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

• Iyi oynamadi ama takima 3 puani kazandirdi bravo...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gözümdeki değerini şöyle anlatayım.Totti ile aynı değerdesin benim gözümde.Trabzonspor olarak baktığım zaman yaşım gereği bu forma altında gördüğüm efsane Tekke'dir diyordum,ama sen onuda geçtin Burak.Allah utandırmasın
                                Twitter Adresim

Yorum

Yükleniyor...
                                X