Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk birkaç sayfayı okuyunca bazılarımızın ne kadar art niyetli olduklarını daha iyi anladım.Seni Ankaragücü maçında ıslıklayanlar utansın.

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu forma senin gibisini ne gördü ne tanıdı.
      Abartmayalım isterseniz..Hami,Ünal,Orhan gibi efsane olmasına daha çok var Burak'ın..Ama çalışkan topçu ona bişe demiyorum
      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
      Olmak ister isen bu yolda mahir,
      Harabat ehlini hor görme şakir,
      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Bunlan yetİnme daha Çok ÇaliŞ baŞarilar

Yorum

• Yarin golÜn var !
          Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• bu maçtada bir buraktacus filmi izlettir bize
            Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu maçtada bir buraktacus filmi izlettir bize
              Bu yorumları duyacağı hiç aklına gelirmiydi acaba Burak'ın
              Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Allah yardımcın olsun, inşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan üç puanı alıp yolumuza devam ederiz.
                Şansın açık olsun.
                TRABZONSPOR

Yorum

• Savaşmaya devam Burak !

(UEFA)

Yorum

• Yorum

• Bu maç için Burak'a İngiltereden Cech'in giydiği kasktan getirilmiş.
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Burak bu maç için yukarıdaki kaskın yardımı ile ilk onbirde yer alabilecek. Büyük ihtimalle de oynayacak.
                        Tüm bunların yanında sağlık ekibimize bu maç için özel olarak yedek kulübesinde yer alması ve Burak ile yakından ilgilenmesi için bir beyin cerrahı dahil edilmiş.
                        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                        İşte BMN!*

Yorum

• Şuana kadar bize verdiklerin ve bundan sonra yapacağın hizmetler için binlerce kez teşekkürler.

İyi ki varsın be.

He unutmadan,golün var bu akşam.

Yorum

• Bu hafta antremansız kaldı. Pek kuvvetli olacağını sanmıyorum. Başarılar
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ne değişim ama.Hiç bekler miydim Burak'tan böyle bir sevgi seliyle bu takımın enlerinden olacağını61kere maşallah.

Yorum

• Bugün 10 kere boş kaleye de kaçırsan benim kahramanımsın Burak !

Hadi oğlum bir hediye daha ver bize .
                                Twitter Adresim

Yorum

Yükleniyor...
                                X