Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Direkt cennetliksin.
    Bazi yorumlara acayip gülüyorum,buda onlardan birisi. Demek buna sen karar veriyosun Benide koy cennete ozaman tövbe tövbe.
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• burak cennetlikmi bilmem ama benim dünyamı cennete cevirdi onu bilirim beşiktaş ardından galatasaray yok artıkBURAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
      ÖLÜRÜM SANA BORDOMAVİ

Yorum

• insan değilsin sen burak , sana ne övgü yazsam yetersiz kalacak böyle devam edersin umarım ...

biz bu adamı alıp üstünede para aldık ya ibra - etoo takasından sonra gördüğüm en büyük transfer kazığıdır ...
        RİZE HER YER TRABZON

53-61

Yorum

• Teşekkürler Burak..bu gece sayende rahat bir uyku uyuyacağım..
          Herkese Merhaba

Yorum

• Aradigimiz golcü burakmis meger Seviyoruz seni Burak.
            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• ALLAHım nazarlardan saklasın tütütüütütüüt maşallah....
              Umut BULUT

Yorum

• Kac sari karti var ??

Selcuk zaten sinirda bide Burak Yilmaz sinirda olmasin...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kac sari karti var ??

Selcuk zaten sinirda bide Burak Yilmaz sinirda olmasin...
                  yok ya adam daha yeni çekti cezasını kasımpaşa maçında ne sınırı

Yorum

• - Face of filmi vardır meşhur , acaba diyorum bazen olabilirmi
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Uğur Kürşad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      insan değilsin sen burak , sana ne övgü yazsam yetersiz kalacak böyle devam edersin umarım ...

biz bu adamı alıp üstünede para aldık ya ibra - etoo takasından sonra gördüğüm en büyük transfer kazığıdır ...
                      ya sorma feneve hakkımız geçti adamlara biraz para vermemiz lazım ahahahahaha

Yorum

• İlk olarak is_mail61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yok ya adam daha yeni çekti cezasını kasımpaşa maçında ne sınırı
                        Yahu ben nerden biliyim

Trabzonsporu izleye izleye beyin mi kaldi düsünmek icin

6 hafta kala aman diyorum hata yapmaliyim her oyuncu lazim
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Sana helal olsun be Burak, helal olsun.

Yorum

• Annene hediye etmen özellikte bunu böyle seyircisiz bir maçta yapman gerçekten farklısın..
                            Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• Adamsın adam..

Yorum

• bu adam insan deyil lan ne sin sen olmmm robocop musun sen
                                14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

Çalışıyor...
                                X