Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Hüseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burak Yılmaz kampa katıldı

Takımımızın Gökhan Ünal’a karşılık Fenerbahçe’den transfer ettiği Burak Yılmaz kampa katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Manisaspor müsabakaları için İstanbul’da bulunan ekibimizin kampına dahil olan Burak takımımızla birlikte antrenmanlara başlayacak.

Hayırlı olsun.
    selcuk ile burak resimi begendim ne güzel iyi anlasiyorlar...umarim takimlar cok uyum saglar...burak.
    TRABZONSPOR----MY NUMMER ONE

61-SINAN

Yorum

Yeteneklerine inanıyorum..Yanlış bilmiyorsam Selçuk İnan ile iyi bir dostlukları var
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

OSCAR CARDOZO

Yorum

İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burak'ın parmağındaki yüzük neyin nesidir? Bekar değil mi?

OSCAR CARDOZO

Yorum

hayırlı olsun diyelim şimdilik
            ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

hayırlısıyla esecek ben çok güveniyorum ona...

Yorum

Burak transferinden anladığım Yattarayı seneye klup satacaktır!..Görün de Bakın!..Ancak Yattara'dan zarar edeceğiz geçen sene 10 milyon euro verdiler satmadık bu sene 3'e satarsak iyidir...İnşallah Burak yararlı olur...Fiziği güçlü ancak çok artistlik hareketleri var...Kendini fazlasıyla yere atıyor..Zaten hakemler olan faullerimizi vermiyorlar bu böle yaparsa çok kart yer biraz daha dikkatli olması lazım..Hayırlısı olsun..Başarılar Burak Yılmaz
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

Burak takımımıza hoşgeldin.

Burak'ı fazla izlediğimi söyleyemem fakat takımımıza fayda sağlayacağından eminim. Neden mi? Takımın başında Şenol Güneş olduktan sonra adam edilemeyecek bir futbolcu yoktur. En güzel örnek Engin, Broos döneminde kadro'ya giremezken Şenol Güneş yönetimde takımın en iyi oyuncularından biri haline geldi.

Burak'tan hemen faydalanacağımızı düşünmüyorum. Serkan'ın olağanüstü performansı Burak'ı zorlayacaktır. Şenol hoca Serkan'ı sağ beke çekip Burak'ı sağ açıkta oynatabilir. Bu sefer de Ömer Aysan'ı ne yapacağız o'nu düşünüyorum.

İnşallah Trabzonspor forması altında çok büyük başarılara imza atarsın Burak.

Yorum

Geçen sezon Selçuk ile birlikte gelmelerini çok istemiştim ama nasip bugüneymiş.

Taraftarın ona güvenip, güvenmemesi önemli değil.. bu hiçbir şeyi değiştirmez..

Önemli olan Burak'ın kendine güvenmesidir..

Pat diye elbette kadroya giremez fakat geriye düştüğümüzde ya da gol yollarında sıkıntı çektiğimiz anlarda Ömer Aysan - Burak değişikliği yapılarak,Serkan sağ beke çekilebilir.. Bu da iyi bir hamle olarak gözüküyor.

Yorum

Birazdan radyosporda Burak Yılmaz'la yaptıkları ufak bir söyleşi varmış.. Şimdi de Hasan Yener konuşuyor..

Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun.Takımımıza büyük katkılar sağlar inşallah.
                        Colmandante

Yorum

Adam olursa başarılı olur. Bakalım ne kadar adam olacak göreceğiz..

İnşallah formamızı başarıyla giyer..
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

bugun radyospor da dinledim burak in aciklamalarini, ben biran once gelmek istiyordum ama eskisehir devre arasi gelisimi zora sokuyordu ,bu yuzden gelmek icin fedakarlik yapmam gerekiyordu ve bende yaptim . dedi.. ne fedakarlik yaptigini anlayamadim ama fedakarligi sahadaki performansiyla gostermesi kafi.. insallah faydali olur

Yorum

Senin hakkındaki tüm olumsuz düşüncelerimi erteliyorum..
                              O formayı giydiğin sürece sadece performansından dolayı eleştiririm..

Başarılı olman dileğiyle..
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi
                                Hasan Yener ne dedi..
                                Bilmediğimiz bir şey söylemedi
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Çalışıyor...
                                X