Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak Yılmaz

Trabzonspor'da bekleneni bir türlü veremeyen Gökhan Ünal, Fenerbahçe'de. Kulüp Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Gökhan Ünal konusunda Sarı-lacivertli kulüple anlaştıklarını belirterek, "Fenerbahçe'nin oyuncuyla görüşüp transferi sonuçlandıracak. Biz Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardık" dedi.

Fenerbahçe ile 3 Milyon 200 bin euro artı Burak Yılmaz karşılığında anlaşan Trabzonspor yönetimi Eskişehspor'da kiralık oynayan oyuncu konusunda anlayış bekliyor. Eskişehirspor'un Burak Yılmaz'ı bırakmaması halinde golcü oyuncu sezon sonu Trabzonspor'a gelecek. Bordo-mavili kulübün oyuncusu olacak olan Burak Yılmaz'ı Trabzonspor kadrosuna katmaması halinde ise bir başka takıma transfer edebilecek.
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Burak Yılmaz kampa katıldı

Takımımızın Gökhan Ünal’a karşılık Fenerbahçe’den transfer ettiği Burak Yılmaz kampa katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Manisaspor müsabakaları için İstanbul’da bulunan ekibimizin kampına dahil olan Burak takımımızla birlikte antrenmanlara başlayacak.

Hayırlı olsun.

Yorum

Hayırlı olsun.Umarım başarılı olur.
      -1461 TRABZON-

Yorum

İlk olumsuz mesajı ben atmak istedim. Hiç inanmıyorum, güvenmiyorum, sevmiyorum. İnşallah 3-5 kuruşa satabiliriz.
        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

hayırlı olsun her futbolcumuzu bağrımıza bastığımız gibi burakıda bağrımıza basarız

Yorum

Yüzü gülüyor. Güzel
            Hiç istemiyordum.
            Ama inanıyorum.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Allah yardımcısı olsun...
              Gelip oynasın önce...
              Eleştirmek yanlış olur daha Trabzon'a ayak basmadan...
              Formasının hakkını versin bana yeter!
              Hamiş

Yorum

Hayırlı olsun..
                Hoşgeldin Burak.
                Güveniyorum sana..
                OSCAR CARDOZO

Yorum

İnşallah bu ikili çok canlar yakacak
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

hayırlı olsun ama yedek olur bence kimin yerine oynıcak ki
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Hayırlı olsun.Kendini sevdirmesi lazım.
                      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

Gercegi söylemek gerekirse takdir edilecek bir futbolcu, hic bisey yapmadan bu kadar transferi nasil yapabiliyor inanmasi zor.Burdan G.saray a giderse hic sasmam..Umarim kendini sevdirir ve basirili olur
                        Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

Hosgeldin Burak. Trabzonspor'a hayirli olsun.

Yorum

İlk olarak esirgolge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gercegi söylemek gerekirse takdir edilecek bir futbolcu, hic bisey yapmadan bu kadar transferi nasil yapabiliyor inanmasi zor.Burdan G.saray a giderse hic sasmam..Umarim kendini sevdirir ve basirili olur
                            Hiç bir şey yapmadığı nerden çıktı ki?Adam gayet başarılı.Beşiktaşta attığı golleri bile dün gibi hatırlıyorum.
                            Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                            K.ATATÜRK

Yorum

İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hiç bir şey yapmadığı nerden çıktı ki?Adam gayet başarılı.Beşiktaşta attığı golleri bile dün gibi hatırlıyorum.
                              2 sezon icinde Besiktasta ligte 5 , kupada 1 golu var.Eger bu istatislikler sizin icin yeterliyse orasini bilemem
                              Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

Çalışıyor...
                              X