Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben de okudum da ne kaynamışım Burak'a, birini tokatlamış galiba zamanında sahada..
    Gördüm onu ya enteresan hatırlamıyorum öyle bir şey
    Més Que Un Club

Yorum

• Ben bu adamı anlayamıyorum arkadaş... Sahada koşman için, hücum pres yapman için illaki iki gol mü yemen lazım. Hücumda basmıyorsun ondan sonra her topu kalemizin ağzında görüyoruz. Gol yedikten sonra da hırslanıyorsun. Yahu şu hırsını bir kez olsun gol yemeden önce göstersen de psv maçını alsaydık olmaz mıydı???

Yorum

• Maçın tek tesellisi Burak'ın Avrupa kariyerindeki ilk golünü atmış olması...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu maçta kızılması gereken en son insanlar Burak, Olcan, Henrique'dir!
          Adam gibi bir atak yok ki! Topu alan şişiriyor ileriye, ya PSV defansına gidiyor top, ya da kalecisine!
          İlk golün için tebrik ederim, en azından Avrupa'da atamıyor diyenlere verecek cevabımız oldu..

Yorum

• Takım olarak kötüydük Burak'ın yapacağı fazla birşey yok en azından şeref golünü atması sevindirici

Yorum

• Tek başına ilerde koştu durdu Kral.Bu maç böyle olmamalıydı.

Yorum

• Seni arada eleştiriyorum ama arkadaş çok merak ediyorum bu takımla bu kadar gölü nasıl attın. Olcan'dan başka gol pası verecek adam yok. hadi biraz da colman. Olcan olmasa herhalde kümeye gidebilirdik. 29 gol atmışsın ve pas umudun aykut. çok beklersin çok.

Yorum

• Yapacak bir şeyi yoktu. Teşekkürler Burak.

Yorum

• Takım kötü olunca onun da yapacak bir şeyi yoktu.Ligden devam.Bize bu sene çok şey verdi gerçekten seneye de Avrupa da olmamız için performansını yükselterek devam etmesi gerekiyor.Sana güveniyoruz kral.
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Stoperlerin, orta sahanın, hocanın aldığı eleştirinin onda birini alması için daha ne kadar kötü oynaması gerekiyor? Daha ne kadar devam etmesi gerekiyor bir santrfordan beklenen hiç bir şeyi yapmamaya? Daha kaç tane büyük maçı doğru dürüst pozisyona giremeden bitirmemiz gerekiyor eleştirilmesi için? Emir Kujovic santrforsa bu adam ne? Kral,yersen.

Yorum

• İlk olarak krivetz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stoperlerin, orta sahanın, hocanın aldığı eleştirinin onda birini alması için daha ne kadar kötü oynaması gerekiyor? Daha ne kadar devam etmesi gerekiyor bir santrfordan beklenen hiç bir şeyi yapmamaya? Daha kaç tane büyük maçı doğru dürüst pozisyona giremeden bitirmemiz gerekiyor eleştirilmesi için? Emir Kujovic santrforsa bu adam ne? Kral,yersen.
                        Emir kujoviç kim? Yiyemiyorsan küçük ısırıklar almayı dene...

Yorum

• Bu bir ritüel oldu artık. Bundan önce Umut'a saldırmak modaydı. Galibiyette, mağlubiyette, beraberlikte, karda kışta, yağmurda çamurda...

Şimdi sıra Burak'ta.

Objektifllikle komiklik arasındaki ince çizgiyi ayırt edemeyen çok sayıda insan oldu geçmişte. Sayıları halen artmakta.
                          En son Oruç tarafından düzenlendi; 24.02.2012, 10:48.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak krivetz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stoperlerin, orta sahanın, hocanın aldığı eleştirinin onda birini alması için daha ne kadar kötü oynaması gerekiyor? Daha ne kadar devam etmesi gerekiyor bir santrfordan beklenen hiç bir şeyi yapmamaya? Daha kaç tane büyük maçı doğru dürüst pozisyona giremeden bitirmemiz gerekiyor eleştirilmesi için? Emir Kujovic santrforsa bu adam ne? Kral,yersen.
                            Yaptıklarına bakarsan kesinlikle Kral.. Yemen gerekmiyo yanında yat yeter..

Yorum

• * Bu çocuk daha ne yapsın bilmiyorum, emeğe saygı biraz...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yapacak bir şeyi yoktu. Teşekkürler Burak.
                                O defans ( defans bile demeye şahit ister) bu kadar rezilken Burak atsa ne olur.
                                Zaten Tolga da kova olmuş (!!)
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Yükleniyor...
                                X