Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• derhal gönderilmeli.....................................b ir hocaya gönderilip okutulup üfletilmeli nazara karşı
    teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• berabaskurt Bera Başkurt
      @byilmaz17 yalnız değilsin. bugün atacağın gollerden sonra metrise yollarsın selamı artık görsünler hırsızlar nerede

twitterda öğlen yazmıştım, sağolsun iki tane salladı ama selamı göndermedi. Canı sağolsun. Kralsın. Adamın hasısın.

Yorum

• Gol krallığında durum ne? Nereden bulabilirim?

Yorum

• İlk olarak kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gol krallığında durum ne? Nereden bulabilirim?

Burak Yılmaz : 11

pierre achille webo kouamo : 6

mert nobre : 5
          FIRTINA

Yorum

• 2 gol atan adamı eleştirmek pek doğru değil ama Van Basten golü atma düşüncesi yerine, topu çekerek oyuncuyu pazara gönderip daha kolay bir gol atabilirdi...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• attığı ilk gol derslik bir gol... iyiki varsın yoksa playoff değilde bank asyaya gideceğiz

Yorum

• ilk golü nasıl attı arkadaşlar tarif edermisniz...
                Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ilk golü nasıl attı arkadaşlar tarif edermisniz...
                  Sağ yaptı sonra sol yaptı sonra bidaha sağ sonra bidaha sol o ara başım döndü yere düştüm denizinde başı dönmüş oda mal oldu karşı karşıya kaldı attı.
                  FIRTINA

Yorum

• Masallah sana kocum benim...

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sağ yaptı sonra sol yaptı sonra bidaha sağ sonra bidaha sol o ara başım döndü yere düştüm denizinde başı dönmüş oda mal oldu karşı karşıya kaldı attı.
                      ççç tesekkürler
                      Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Klüp tarihimizde bir sezonda en çok gol atan futbolcumuz kimdir ? Yerli yabancı fark etmez ?

Fatih Tekke 31 Gol Attı , Daha fazlasını atan var mı ? Tarihimiz boyunca diyorum ancak ?
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Arada kaynadı ama güzel bir de korner kullandı bu akşam..
                          Maşallah, maşallah..
                          İsmini formamda gururla taşıyorum!

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Klüp tarihimizde bir sezonda en çok gol atan futbolcumuz kimdir ? Yerli yabancı fark etmez ?

Fatih Tekke 31 Gol Attı , Daha fazlasını atan var mı ? Tarihimiz boyunca diyorum ancak ?
                            Yok diye biliyorum ki 31 golü geçip de Gol Kralı olmayan futbolcumuz olduğunu sanmam..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Klüp tarihimizde bir sezonda en çok gol atan futbolcumuz kimdir ? Yerli yabancı fark etmez ?

Atsa gol kralı olurdu zaten deli. Soruya bak..))
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Evet bugün Burak 2 gol attı, Burak'ı çok seven biri olarak sadece golleri vardı, sadece yürüdü. Küsüp durdu. Birilerine tepkili, ama bu tepki bize olmamalı. Hiç pres yapmadı. Sadece top bekledi. Burak biz sen, daha hırslı istiyoruz. Bir ara takım arkadaşlarına bile kızdı neden bana atmıyorsun diye. Bu takım oyunu Burak. Daha sakin.

Yorum

Yükleniyor...
                                X