Burak pis koyacak... Bunu da yaz İstanbul basın!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Hakkın ödenmez.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Burak'a uzun top at, Burak topu göğüsüyle kontrol etsin, önüne alsın, rakibine çalım atsın sonra da gol atsın. Vay anasını ya, koskocaman Trabzonspor'un taktiği bu mudur yani? Hayır, Allah'a şükür Burak bunları yapabilecek bir futbolcu ama valla artık Burakspor diyenlere kızmıyorum.
Hakkın ödenmez Burak, Allah senden razı olsun. Umarım sezon sonunda sana layik bir takıma gidersin; Real Madrid gibi.
Yorum
-
sen 102 puan al tek başına yine begenmeyen cıkar elalemi geç bizim taraftar begenmez birde
ama neyse çok şükür ki böyle bir futbolcuya sahibiz adam bildigin avrupalı . inş gidersin 15 m euro bonservis ile şöyle arsenal münich gibi takımlarada bonservisine en çok ödenen topcu olursun..!!! tşkler burakBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk olmadan on gol bile atamaz.YOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
Yorum
-
İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemiştim.Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...
Yorum
Yorum