Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak pis koyacak... Bunu da yaz İstanbul basın!

Yorum

• İnsan değil. Ne diye sorarsanız otomatik gol makinesi,adamsın!
      Yine gollerinle cevap verdin suratsızlara,yine yaptın hırsızlığını çaldın kalbimizi!

Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Adam gene taktı kapakları ama tek kişiye bağımlı olarak nereye kadar gideceğiz bilemiyorum...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Hakkın ödenmez.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• bugün iyi oynamadı, sadece toplu oyunda iyiydi, top rakipteyken hiç basmadı ve bu bizi olumsuz etkiledi savunma anlamında, özellikle ilk yarıda
            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Burak'a uzun top at, Burak topu göğüsüyle kontrol etsin, önüne alsın, rakibine çalım atsın sonra da gol atsın. Vay anasını ya, koskocaman Trabzonspor'un taktiği bu mudur yani? Hayır, Allah'a şükür Burak bunları yapabilecek bir futbolcu ama valla artık Burakspor diyenlere kızmıyorum.

Hakkın ödenmez Burak, Allah senden razı olsun. Umarım sezon sonunda sana layik bir takıma gidersin; Real Madrid gibi.

Yorum

• Eyvallah paşam.

Yorum

• Sen nesin be adam?!!

Yorum

• Nazar duasi....evine as ve bol bol oku kankeyta (:
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• sen 102 puan al tek başına yine begenmeyen cıkar elalemi geç bizim taraftar begenmez birde
                      ama neyse çok şükür ki böyle bir futbolcuya sahibiz adam bildigin avrupalı . inş gidersin 15 m euro bonservis ile şöyle arsenal münich gibi takımlarada bonservisine en çok ödenen topcu olursun..!!! tşkler burak
                      ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                      NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Selçuk olmadan on gol bile atamaz.
                        Demiştim.
                        YOU'LL NEVER WALK ALONE
                        OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Demiştim.
                          dediğin cıktı dostum şimdiden 11 attı
                          Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Sen de olmasan ne yapacağız bilmiyorum.Yine hırsızlık yaptın ama Helal olsun Burak
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• helal olsun Allah nazarlardan saklasın yoksa halimiz ne olur

Yorum

• Allah seni utandırmasın yasın itibariyle ve performans itibariyle ve milli takımdaki basarılarınla su an tüm avrupa kulüpleri seni yakın takibe almısdır...

seni real madrid ve barcelonadan baska takımda görmek istemiyorum....
                                Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

Çalışıyor...
                                X