Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim icin Fatih Tekke zamaninda neyse Burakta yeni nesil icin aynisi. ziyanin takiminin bukadar kapanmasi ve bu adami sürekli marke etmesi beni tam cileden cikariyorduki o gene durmadi frikikten cakti sol köseye bir tane. Helal olsun sana!
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Frikik golü izlemeyeli uzun zaman olmuştu. Eyvallah bilader.
      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Frikik golü izlemeyeli uzun zaman olmuştu. Eyvallah bilader.
        1 Sene oldu aşağı yukarı Yattara'da bu haftalarda yazmıştı Sivas'a..

Bu sezon başka izler miyiz bilmiyorum ama Adrian da fena vurmuyor geçen hafta Colman'ın topu direkten döndü, aynı şekilde Alan'ın direkten dönen topu var.

Potansiyel var takımda çalışsalar bari. Burak için diyeceğim her topun başına gitmemesi atabileceği yerler var atamayacağı yerler var bu Ronaldo için de geçerli her topun başına gidersen olmaz bu iş..

Yorum

• EyvAllah Burak. Sonunda attın frikik golünü ya

Yorum

• çok enfes bir goldü burak, adamsın adam.

Yorum

• Bir tek kafa golleri kaldı.Hava topu etkinliğini de işin içine katarsa dünya çapında bir forvet olacak.

Yorum

• Seni anlatacak kelime yok sonunda frikik golü atarak muradına erdin ne diyeyim helal olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Bitanesin ya Frikik kullanmana kızsamda .. Onuda mı geliştiriyorsun yoksa

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Adam atıyor kardeşim diyecek birşey yok
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Önümüzdeki hafta da rövaşata golü istiyorum ben, onu da yaparsın inanıyorum

Yorum

• Bugun etkılı degıldı pek Yanı etkılı olmadıgı halı buydu dıyım sız anlayın

Yorum

• 1. golün gelişimde Adrian'a bıraktığı topta çok güzeldi.
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1. golün gelişimde Adrian'a bıraktığı topta çok güzeldi.
                            1. Golde Burak bencilleşiyor diyenlere kapak niteliğindeydi. Burak o topu düzeltip kaleye de vurabilirdi ama yapması gerekeni yaptı..

Yorum

• bir şeyi atlıyoruz arkadaşlar, en güzel gülen futbolcu Burak ...bir insana gülmek bu kadar mı yakışır....

Yorum

• Pek etkili gözükmese de attı golünü, tebrikler.

(UEFA)

Yorum

Yükleniyor...
                                X