Benim icin Fatih Tekke zamaninda neyse Burakta yeni nesil icin aynisi. ziyanin takiminin bukadar kapanmasi ve bu adami sürekli marke etmesi beni tam cileden cikariyorduki o gene durmadi frikikten cakti sol köseye bir tane. Helal olsun sana!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFrikik golü izlemeyeli uzun zaman olmuştu. Eyvallah bilader.
Bu sezon başka izler miyiz bilmiyorum ama Adrian da fena vurmuyor geçen hafta Colman'ın topu direkten döndü, aynı şekilde Alan'ın direkten dönen topu var.
Potansiyel var takımda çalışsalar bari. Burak için diyeceğim her topun başına gitmemesi atabileceği yerler var atamayacağı yerler var bu Ronaldo için de geçerli her topun başına gidersen olmaz bu iş..
Yorum
-
Bitanesin yaFrikik kullanmana kızsamda .. Onuda mı geliştiriyorsun yoksa
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
1. golün gelişimde Adrian'a bıraktığı topta çok güzeldi.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. golün gelişimde Adrian'a bıraktığı topta çok güzeldi.
Yorum
-
Pek etkili gözükmese de attı golünü, tebrikler.
Yorum
Yorum