Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Poster gercekten de cok guzel olmus.

Ayni hirsla hep daha iyi oynayarak devam et Burak.

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Selçuk'a bak Ernesto Che Guevara mübarek
      Bu yorumdan sonra Selçuğa olan sevgim bir kat daha arttı

Burak aynen böyle devam et adamım formamda senin ismin yazacak
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Kendisinin futbol stilini begenmiyorum ama bi iki üc mactir cikisi var. Böyle devam eder insallah.
        Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İşte Burak Şifreleri

Trabzonspor'un gol ayaklarından Burak Yılmaz, Lig TV'ye özel açıklamalarda bulundu. Bordo Mavili takımın golcü futbolcusu, Trabzon'da kendisini daha çok futbola verdiğini ve performansının bu yüzden arttığını söyledi

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Allah bozmasın Burak!

AMİİİİN inşallah böyle devam eder...
            [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
            [/COLOR]

Yorum

• Burakın performansının artmasında Selçukun büyük payı var bence. Aynı evi paylaşan iki iyi arkadaş, eee üzüm üzüme baka baka kararır...

Yorum

• Burak son zamanlarda ki performansıyla takdiri hak ediyor. Böyle istekli devam ederse çok iyi yerlere gelecek. Şenol Hoca'nın Burak ısrarının ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı...

Yorum

• bana göre gese maçının kilit adamı. inşallah bir kaç şutu kaleye isabet ederse golü buluruz. ağır gese defansında burak'ı durdurabilecek bir oyuncu yok.

Yorum

• Burak: Kimseden korkumuz yok

Trabzonsporlu Burak Yılmaz Galatasaray maçının sert ve zevkli olacağını söyledi

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=69216
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• burakımmmm aman bak saçımıda kestirdim 2 numara saç yolanam beni yanımdaki adamın saçına daldırtma....faul yaptırt kendine yeter...duran toplar bizim için önemli..kaçır tabiki kaçır ama bi tanesinide at....
                      volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Burak giderek yükselen formunu GaySe macinla sürdümeni temenni ediyom, fizik gücnü kullanmaya basladigindan beri verimin artiyor, orun vuruslara biraz daha dikkat etsen gol kralliginda iddaali konuma gelebilirsin...

Yorum

• Aynen devam Burak'ım .
                          Twitter Adresim

Yorum

• Yükselişinin devam etmesi dileklerimle..Şenol Hoca yı şimdi daha iyi anlıyorum.

(UEFA)

Yorum

• Burak geldiğinden beri iyi oynuyordu ama yarım devre oynayabiliyordu,kondisyonu ve gücü yeterli değildi.Ondan sonra hatırlarsanız ikinci yarılarda çıkarılıyordu devamlı.Önceki mesajlarımda da hep belirtmiştim bu takımın en önemli oyuncularından biri olduğunu.Çünkü çok güçlü bir fiziği uzun bacaklarına rağmen çabukluğu ve ayaklarına da hakim olması onu Şenol Güneş'in vazgeçilmezi ve bu ligin durdurulamaz oyuncusu haline getirdi.Bir türlü taraftara beğendiremediğimiz Burak'ı ancak golleri gelmeye başlayınca anlayabildik.Olsun bu da iyidir.

Tebrikler Burak bu senin başarın!

Yorum

• her futbolcunu başlığına güveniyorum yazıyorum ama cidden takımdaki tüm futbolculara güveniyorum
                                şansın bol olsun, konya maçında kaçırdıklarını gs de telafi etmen umuduyla...
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X