Oyuna girdikten sonra etkili olamadı.Geçen maçtaki hırsı bu maçta yoktu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaftaya ilk 11'de görürüz umarım kendisini.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Eleman Burak'ın formasını neredeyse çıkaracaktı, hakem bizim aleyhimize faul verdi. Çok komikti.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEleman Burak'ın formasını neredeyse çıkaracaktı, hakem bizim aleyhimize faul verdi. Çok komikti....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Sinan_Ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa niye burak yilmaz ilk 11 de yer almiyor ki ...=?insallah gelecek hafta ilk 11 de olurserkan ve enginin iyi performans sergilemesi, burak'ı bir türlü şans bulamamasına (yedek girmeyi saymıyorum), gabric'in unutulmasına sebep oldu.. yattara da dönünce işler iyice kızışacak, alan'ında bazen kanat'a geçmesi de var
Yorum
Yorum