Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak zor bir durumdan geçiyor.Evet çok eksiği var oyun olarak.Ama eğer karakter olarak level atamazsa maalesef Okan Koç Zafer Biryol gibi yok olur.Oyun olarak bile geçemiyorsa bu dönemi karakter olarak geçebilmeli.Taraftarda fedakarlık yapmalı Burak da
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak deadpool tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim seni muhatap almama gibi durumum yok, fikir jimnastiği yapıyoruz ne güzel. Ha sen ben muhatap alınacak adam değilim diyorsan tamam, bundan sonra öyle yaparım.

Sadece haddini aşma diyorum, o kadar.

Git jimnastiğini başkalarıyla yap.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Herkez bir hatanı bekliyordu zaten. Yakışmadı Burak. Ne gerek vardı.
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• * Anlamadığım sahadaki hiçbir tartışmaya, kavgaya müdahil olmadı, tamamen ayrı takıldı ama beyimizi takım arkadaşları yinede memnun edemedi ...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nerde dedi,yok öyle bişe,,,,,
            Her röportajında teklifler var sezon sonu değerlendireceğim dedi ya.
            Bordomavi.net

Yorum

• yazıklar olsun. buragı arkadasları ve hocası burak yaptı. ama o kendini süpermen varii,ronaldo messi karışımı zannediyor, sanki o kadar golü kendi basına attı, attıgı gollerin altında ezildi,basarıyı tasıyamadı. bunda senol hocanın etkisi buyuk. senol hoca ona tek adamslık hissini, sen olmazsan gol atacak kimse yok hissini uyandırdı. son maclara bakın ileri uc oyuncusu orta sahaya geliyor,ilerde bu sefer kimse yok, top ilerde kime atılacak ozaman.

avrupada futbol okullarında hem futbolu hemde futbolla yasamayı ogretiyorlar. turkiyede önce futbolu ogretiyorlar. biraz yetenegi olan oyuncuya bidolu para veriyolar,bu seferde o oyuncu sacmalıyor, sımarıyor. gecmise bakın bir sürü örnek var. bizimkiler futbolu ayaklarıyla oynuyor sadece, halbuki hem ayak hemde beyin senkronize olmalı. bizim oyuncularımızda beyin malesef bazılarında yok. kusura bakmayın ama gercekleri konusmak lazım. umarım senol hocam ve yönetim gerekenleri yapacaktır.

Yorum

• Belki de son maçıydı bilemeyiz ama yatsın kalksın Olcan'a dua etsin. Onca kişinin bir sezonluk emeğine yazık olacaktı...
                en güzel yorumdu
                ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Yetmez mi Burak ? Ödemedik mi attığın gollerin diyetini ?
                  Twitter Adresim

Yorum

• İşte bu demiştim, tam istediğim gibi oynuyordun ki yakışmadı, uymayacaktın o şerefsize...

Yorum

• burak hiç uzatma gideceksen hemen git gözümüzde değerin kalsın,kalacaksan da hemen kararını ver bağrımıza basalım

Yorum

• Avrupa'dan gelecek parayı geçtim ama ligi üçüncü bitirmenin getirisi bile 9 milyon TL. Dördüncü olsaydık 6 milyon TL alacaktık. Bir anlık sinir az daha 3 milyon TL'ye mal oluyordu. Ve eminim öyle bir şey olsaydı, Sadri Şener o sinirle Burak'ı basın önüne atardı ve Burak'ın gitmesi kesinleşirdi...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Çıkarsın dersin anneme sövdü buna sövdü sinirlendim dersin çok merak ediyorum ne dedi
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• o itmeyi bjk'lı yapsaydı sarı kart bile göstermeyecekti çarşının oğlu !
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Git kendini çok sevdirmeden Burak kardeşim. Keşke kalmak istesen ama kalmak istemiyorsan canın sağolsun. Emeklerin için teşekkür ederim.
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• Uğurlar olsun emeklerin için teşekkürler artık kalmanın kimseye faydası yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim