Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rakibe maç boyu pres yapmalı. GS de ancak bu şekilde oynayabilir. Elmander tokatlar yanında koşmayan adamı. Diğer yandan yeterince geliştirdi kendini istanbul'u haketti artık. Ben de diğer renktaşlarım gibi daha büyük bir takıma gitmesi taraftarıyım.
    O maddeyi de yönetim mecburen koydu yoksa Burak kızıp çeker giderdi!1!1!1.

Yorum

• Adam gider ise kimsenin kızmaya, gücenmeye hakkı yok.
      Rekorları alüst eden bir adamı bu kadar eleştiren bir taraftar topluluğu yoktur herhalde.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anlatamadım sanırım.

4 takım arasında yapılan deplasman seyircisi alınmaması anlaşmasına verilen tepki amaçlı bişeydi.

Yeşillik olsun diye değil yani.
        Koray bu deplasman yasağı Fenere yok muydu Neden Fb atkısı takmadılar?

Bir de sen bunlarla iç içesin bilirsin,bu grubun liderinin cafesine girince direk göze Ceyhun Gülselam imzalı Gs forması çarpıyor,sonra yan tarafta atkılar asılı ve en tepede Fb ve Gs taraftar atkısı var,bunları asmanın amacı ney?
        Trabzon'da böyle başka bir mekan var mı?

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adam gider ise kimsenin kızmaya, gücenmeye hakkı yok.
          Rekorları alüst eden bir adamı bu kadar eleştiren bir taraftar topluluğu yoktur herhalde.
          gs ye giderse yemediği laf kalmaz .

Yorum

• Ben Burak'ın konuşmalarında Selçuk'a oranla daha omurgalı bir tavır hissediyorum. Selçuk gibi herhangi bir oyalama taktiğine başvurmuyor. Üstelik Burak'ın babasının rolü de önemli. Burak'ın ailesi İstanbul'da yaşasa bir tercih sebebi olabilirdi ama bu da yok. Selçuk faktörü falan da hikaye. Selçuk, Arda var diye gitti dendi de ne oldu...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Avrupa kulüplerinden yeterince cazip teklifler gelmezse gs aklını çelebilir. Bu yüzden yakın takip edilip Avrupa fikrinden döndüğü anlaşılırsa yeni kontrat (Kontrat fesih bedeli olmadan) teklif edilmeli
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Burak İstanbul'a gidemez. Gitmez ya da gitmemelidir değil . Gİ-DE-MEZ !
                Hele o çirkef galatasaraya hiç gidemez ...
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Burak İstanbul Takımlarına Gitmez....
                  Twitter : @EY61_
                  Youtube : EY61

Yorum

• Kaç para istiyosa verin kalsın ya of bıktım burak nereye gidecek diye düşünmekten.. Şimdi bi takım burakı 5 milyon verip alsa cebimizde 5 milyon gircek.. Biz burakın yerine burak gibi bi adam alamayız yarısı bi adamı en az 5 milyona alırız.. Az kıyında verin parasını bizde kalsın o maddeyide silsin artık of.. zaten avrupadan iyi bi teklif geldiğinde yönetim de sıkmaz verir burakı tek korkum aklının çelinip istanbula gitmesi ki gitceğini sanmıyorum..
                    ( ゚д゚)

Yorum

• gsye giderse şaşırmam.. Onlara çalışıyoruz zaten sürekli parlatıyoruz gönderiyoruz..
                      En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 07.04.2012, 10:52.
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Burak Yılmaz.. 38 maç, 34 gol, 9 asist.. (ŞL, AL, STSL ve kupa dahildir)

Yorum

• gitse ne olur kalsa ne.benim takımıma takıma oynayacak adam lazım.bugüne kadar yaptıkları için teşekkürler.ama burak bundan sonra bize ancak zarar verir.5 milyon da iyi paradır.
                          Muharrem Usta & Ersun Yanal & Akyazı. Trabzonspor'un Diriliş İçin Son Şansı.

Yorum

• ‎"Gelişimimi ve değişimimi Trabzon'da tamamlıyorum. Tamamladım demiyorum, tamamlamaya başladım çünkü süreç devam ediyor"

-Burak Yılmaz-

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynı yönetim sözleşmesini uzatmasa ve bu sene biten sözleşmesinden sonra bedavaya gitse o zaman daha mı çok mutlu olurduk?
                              Şu performanstan sonra sözleşmesinde değişikliğe gidip 5 milyon euro'yu 10'a 15'e çıkarmak çok mu zor olurdu ?

Geçen yıl bedavaya gönderdik değeri 30 milyonu bulacak oyuncuları.

Bu sene 15 milyon edecek adamı 5 milyona göndermek cazip geliyor heralde geçen senenin üstüne..

Yani illaki zarar edeceğiz başka yolu yok.Ölümü gösterip sıtmaya razı ediliyoruz resmen..
                              #Dik oyna

Yorum

• Orduspor maçında dinlendirilir umarım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim