Süpersin be abi. Vallahi süpersin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe evlisi yahu.. Bekar Burak..
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe evlisi canım Selçuk'la aynı evde bekar hayatı yaşıyorlar...
Önce satış listesine kondu dün de düğünü iptal oldu.
Adı takas edilecek oyuncular arasında gösterilen Burak Yılmaz'a bir şok edici haber de nişanlısı İstem Atilla'dan geldi. Dün evleneceği açıklanan genç futbolcunun düğünü, nişanlısı İstem'in "Ben vazgeçtim" demesiyle iptal oldu. Burak'ın bu olaylar üzerine bunalıma girdiği ve telefonlarını kapatarak kimseyle görüşmediği öğrenildi.
20 Haziran 2009 un haberini buldum
nişanlanmış ama sonunu getirememiş, kız kaçmış
iyikide kaçmış tipe bak burak ne bulmuş bunda.
www.haberform.com/images/news/18696.jpg linkte bu.."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
ben olayı kızın bir yakınından dinledim istemeyen kız değil burak olmuşİlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce satış listesine kondu dün de düğünü iptal oldu.
Adı takas edilecek oyuncular arasında gösterilen Burak Yılmaz'a bir şok edici haber de nişanlısı İstem Atilla'dan geldi. Dün evleneceği açıklanan genç futbolcunun düğünü, nişanlısı İstem'in "Ben vazgeçtim" demesiyle iptal oldu. Burak'ın bu olaylar üzerine bunalıma girdiği ve telefonlarını kapatarak kimseyle görüşmediği öğrenildi.
20 Haziran 2009 un haberini buldum
nişanlanmış ama sonunu getirememiş, kız kaçmış
iyikide kaçmış tipe bak burak ne bulmuş bunda.
www.haberform.com/images/news/18696.jpg linkte bu..
Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!
Yorum
-
Klas goller atmaya başladı
Oyun içinde katkısını artırması için isabetsiz paslarına bir çözüm bulmalı.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum