2.yarı sağ tarafta Bir pozisyonda 4 kişinin arasında olan Umut'a açacağına arka tarafta Engin'e kaldırsan topu golü atmıştık ve bu kadar da sıkıntı çekmeyecektik..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Maalesef, feci derecede top eziyor, calim atamiyor, cok fazla kendine oynuyor, iyi seyler yapmak istiyor anliyorum, ancak acik soyliyim, Yattara kesinlikle ilk 11 baslamali... Burak feci derecede sac bas yolduruyor... her mac bu boyle...
hala hocamiz nasil buna izin veriyor anliyamiyorum...
biraz daha calismasi lazim...
Yorum
-
Misafir
İlkeri bugü hayal kırıklığına uğrattın.Adam senin yüzünden kaç haftadır golü atan adamı biliyordu.Bu hafta yanılttın İlkerimiİlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüveniyorum sana Burak
Neyse canın sağolsun
Yorum
-
ne kdar sac bas yolmaya meraklı bır taraftar kıtlemız var 20 kazandıgımız macta bıle sac bas yoluyorsak orada bıyerdce bır sıkıntı var demekdır girdigimiz her pozısyonu gole cevıremeyecegımıze gore ki boyle bir takım evrende yok ozman sorunumuz kendımızdedır kım oynarsa oynasın sac bas yolmaya devam nasıl olsa benım takımım gumbur gumbur kazanıyor
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Belli ki Şenol Hoca'da çoook güveniyor ki büyük sözler etti umarım Burak da bu lafları dinleyip , mahçup çıkarmaz hocasını .İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüveniyorum sana Burak
Yorum
-
Ayağına botoks yaptırması lazım.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
yeteneksiz deniyor ama ben bu çocukta hırsı görüyorum
dün gs maçında ilk yarı boyunca takımla beraber kilitlendi.
bu yüzden etkisiz olduğunu düşünüyorum...
gençlerbirliği maçında gol attıktan sonra kudurması yeter
...
çalışmaya devamşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum