Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şaka bir yana,rahimli mutlulu ali erenli beşiktaş kadrosuna dönmüştük bi ara,şükür Allah'a giydiği yakışan,genç kızları da takımımıza çekebileceksürüyle topçumuz var artık(:
    Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
    Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Bjk maçında elinden geleni yapacağına inandığım ilk isim aşırı hırslı ve Bjk defansını en çok zorlayacak isim olarak görüyorum.
      Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Dergiye güzel ropörtaj verdi,
        başarılı olacağına inanıyorum bjk maçında,
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Burak sen bize yaramazsın yarasan onca takıma giderdin
          bu kadar top kaybedilmez bu kadar laubali oynanmazki
          ne demeye atıyosun kendini yere topunu oynasana be adam!
          16 Egemen Korkmaz

Yorum

• Kendini yere attığı posizyon da neydi öyle.

Yorum

• Futbola yeni başlayan çocuklar gibi
              Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

• Yattara gelene kadar katlanılabilirliği var.

Yorum

• bence pozitif oynadı hele ki bi pozisyonda ağ kanadı savunmaya gelmişti
                  çıkarılmasını performans düşüklüğüne değil sarı kartına bağlıyorum
                  şu sıralar bize forvet mevkiindede faydası olacaktır
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Beğenmedim bugün maalesef.

Ayrıca bir insanın açtığı her orta mı birisine çarpar yahu ?
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Çok kötüydü.Engin gibi o da biraz agrasif.
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• kaldiramayacak Trabzonsporumuzun formasinin agirligini

Yorum

• Aldatıcı hareketi yakışmadı. Biraz da güçsüzlüğüne bağlıyorum. Güçlense çalımının devamını getirirdi
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 11 başlamamalı.

Yorum

• Takimin zayif halkalarindan,ciddi bir katkisi yok.

Sag kanatta da verimli olamiyor,forvet oynasa son vuruslari yapamiyor.

Iyi bir alternatif olur,daha fazlasi zor gözüküyor.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kaldiramayacak Trabzonsporumuzun formasinin agirligini
                                seneye gider...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim