Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hüseyin Hatırlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fizik gücü olduğu için bu ısrar.... ORda yattara başlasa sağ kanat elek olurdu.
    Yattara ile başlasa ilk yarı 3-0 geride bitirirdik.Bu adamdaki ısrarın tek sebebi fizik gücü ve koşması
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yattara ile başlasa ilk yarı 3-0 geride bitirirdik.Bu adamdaki ısrarın tek sebebi fizik gücü ve koşması
      kaç top kaptı ?

kaç top kaptırdı ?

kaç tane isabetli ortası var ?

kaç tane isabetli şutu var ?

penaltı pozisyonunda top oraya gelirkenki rolü neydi ?

yoksa önemli olan o heybetli fiziğin yeşil çim üzerinde duruyor olması mı ?

kriteri bilelim de ona göre tartışalım

Yorum

• Ulan en önemli çıkışlarımızdan birini yapacağız, adamlar topyekün bizim sahada, Teofilo zorla topu bunun önüne bırakıyor.
        Sonra?
        Bu eleman topu ayağına doluyor, tüm takım atağa çıkarken birden ters bir şekilde kontra yiyor, ve top Burağın önüne atıldıktan 3sn sonra adamlar penaltı kazanıyor.

Git öl, git öl.
        Daha ne diyeyim.

Yorum

• aldığı tüm topları geri pas attı bi kere de çalım atmaya topu ileri götürmeye çalışşş sadece koşuyorr die oynuyor... jaja artıkk orası seninn
          bordooooooo maviiiiiiiii

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kaç top kaptı ?

kaç top kaptırdı ?

kaç tane isabetli ortası var ?

kaç tane isabetli şutu var ?

penaltı pozisyonunda top oraya gelirkenki rolü neydi ?

yoksa önemli olan o heybetli fiziğin yeşil çim üzerinde duruyor olması mı ?

kriteri bilelim de ona göre tartışalım
            Ben Burak'ı savunmuyorum aksine eleştiriyorum geldiği günden beri oynadığı futbolu beğenmiyorum.Böylesine önemli bir maçta oynamasını fizik gücüne ve koşmasına bağlıyorum.Zira bu iki şey dışında sahada olması için bence sebep yok.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• şenol hocam sen aldırdın diye inatla oynatıyorsun ama olmuyor olmayacakta ... bari gabriçe biraz şans verseydin . bu topçu bozuntusunun 1 tane olumlu hareketi varmı ...

Yorum

• Bu adam kadar dunyada sansli adam yok.3 buyuk takimda hic yetenek yokken oynadi.

Yorum

• bazen zorlamamak gerek... fizik üstünlüğüyle bir tane aldığı topu söyler misiniz
                  Trabzon'un Ayvalık ilçesinden :D

Yorum

• Burak ile maça çıkmak doğru tercihti, yattara yerine fizik gücü yüksek bir sağ açık olsa eminim ki Burak ile başlamazdı hoca,
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• maca 10 kisi ile basliyoruz

Yorum

• Beni deli ediyor arkadas ya.
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Beyniyle vücudunu senkornize edebilse durdurulamayacak bir adam da...

Dünya'da 3 tane takım sayacak olsanız bunlardan biri Liverpool'dur.Yine dünyada 3 tane stat ve seyirci saysanız Anfiald'dır,Kop'tur.

Kalitesi Türkiye hudutlarıyla sınırlı olan Alanzinho'yla,Yattara'yla böyle bir arenada ayakta duramazsınız.

Rakibi kovalaması,mücadelesi,adamı döndürmeyişi,omuz koyması,''faul yapmadan itmesi kakması'' bunlar istatistiklerde yazmaz ama sonuca direkt etki eder.
                          Eyvallah Burak!

Yorum

• Bence Yenilme Sebebimiz Resmen Ya Bana Gore Sahanın En Kotulerınınden Bırıydı
                            Kumral Bir Çocuk
                            Şarkılarla Geçti Aranızdan

Yorum

• tek kelimeyle Burak: DEFOL GİT BU TAKIMDAN
                              ölümüne trabzon !

Yorum

• Yattara Yattara diyoruz da hazır değil arkadaşlar..

Şenol Hoca'nın Burak'da ısrar etmesinin sebebi hem zorunlu hem de fizik gücünün iyi olmasıdır.. farkındaysanız bir çok kafa topunu Teo'ya indirdi.. arada bir saçmaladığı zamanlar da olmuyor değil ama 'Defol' git denilebilecek kadar kötü bir performans sergilediğini düşünmüyorum.

Ayrıca bu taraftar her sene bir 'Türk' futbolcuyu kurban edebiliyor.. 2 sene önce Hüseyin,geçen sezon Umut ve bu sezonda Burak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim