İlk olarak Hüseyin Hatırlı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
kaç top kaptı ?İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara ile başlasa ilk yarı 3-0 geride bitirirdik.Bu adamdaki ısrarın tek sebebi fizik gücü ve koşması
kaç top kaptırdı ?
kaç tane isabetli ortası var ?
kaç tane isabetli şutu var ?
penaltı pozisyonunda top oraya gelirkenki rolü neydi ?
yoksa önemli olan o heybetli fiziğin yeşil çim üzerinde duruyor olması mı ?
kriteri bilelim de ona göre tartışalım
Yorum
-
Ulan en önemli çıkışlarımızdan birini yapacağız, adamlar topyekün bizim sahada, Teofilo zorla topu bunun önüne bırakıyor.
Sonra?
Bu eleman topu ayağına doluyor, tüm takım atağa çıkarken birden ters bir şekilde kontra yiyor, ve top Burağın önüne atıldıktan 3sn sonra adamlar penaltı kazanıyor.
Git öl, git öl.
Daha ne diyeyim.
Yorum
-
Ben Burak'ı savunmuyorum aksine eleştiriyorum geldiği günden beri oynadığı futbolu beğenmiyorum.Böylesine önemli bir maçta oynamasını fizik gücüne ve koşmasına bağlıyorum.Zira bu iki şey dışında sahada olması için bence sebep yok.İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaç top kaptı ?
kaç top kaptırdı ?
kaç tane isabetli ortası var ?
kaç tane isabetli şutu var ?
penaltı pozisyonunda top oraya gelirkenki rolü neydi ?
yoksa önemli olan o heybetli fiziğin yeşil çim üzerinde duruyor olması mı ?
kriteri bilelim de ona göre tartışalımTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Misafir
Beyniyle vücudunu senkornize edebilse durdurulamayacak bir adam da...
Dünya'da 3 tane takım sayacak olsanız bunlardan biri Liverpool'dur.Yine dünyada 3 tane stat ve seyirci saysanız Anfiald'dır,Kop'tur.
Kalitesi Türkiye hudutlarıyla sınırlı olan Alanzinho'yla,Yattara'yla böyle bir arenada ayakta duramazsınız.
Rakibi kovalaması,mücadelesi,adamı döndürmeyişi,omuz koyması,''faul yapmadan itmesi kakması'' bunlar istatistiklerde yazmaz ama sonuca direkt etki eder.
Eyvallah Burak!
Yorum
-
Yattara Yattara diyoruz da hazır değil arkadaşlar..
Şenol Hoca'nın Burak'da ısrar etmesinin sebebi hem zorunlu hem de fizik gücünün iyi olmasıdır.. farkındaysanız bir çok kafa topunu Teo'ya indirdi.. arada bir saçmaladığı zamanlar da olmuyor değil ama 'Defol' git denilebilecek kadar kötü bir performans sergilediğini düşünmüyorum.
Ayrıca bu taraftar her sene bir 'Türk' futbolcuyu kurban edebiliyor.. 2 sene önce Hüseyin,geçen sezon Umut ve bu sezonda Burak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum