İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Bazı kurumlarda ödemeler genelde ayın son gününde yapılır. 30 veya 31'i hafta sonuna denk geldiği takdirde ise, kim kurumlar işçisini mağdur etmemek için ödemeyi 28 veya 29'una çeker, bazıları ise yeni ayın hafta başına sarkıtır. Dolayısıyla Burak'a 2 Nisan'da yapılması gereken ödeme Mart ayı maaşı. 30 Nisan'da yapılması gereken ise Nisan ayı maaşı. Arada bir ödeme falan yapılmadı yani. Sözleşmeler genelde 10 aylık ödemeye göre planlanıyor. Zaten Burak'ın garanti sözleşmesi 3.55 milyon euro. Aylık ödemelerde de 355.000 euroya tekabul ediyor. İlk maaş ödemesi Ağustos sonu olduğunu düşünürsek, ihtar çektiği tarihler dışında bu ay sonunda ödememiz gereken bir taksiti daha var. Yalnız gözlerden kaçan bir de puan başına 12.500 euro bonus ücreti bulunuyor ki bu da KAP'a bildirilmemişti. Aslında KAP'a bildirilmemesine rağmen birçok oyuncuda bonusların olduğunu görüyoruz. Eğer bu ihtarı kapsıyan ödemeler yapıldıysa toplamda 1,04 milyon euro daha alacağı var. Euronun artmasıyla birlikte Burak'ın bu rakamları başka kulüpten alması mümkün değil. BJK muhabirleri de böyle bir sözleşmeyi bulamayacağını söylüyorlar. Üstüne bu sene Şampiyonlar Ligi gelirlerinden de mahrum kalacaklar. Başakşehir bu riske girer mi ya da Burak İstanbul'a kaçmak uğruna ücretinden feragat eder mi hep birlikte göreceğiz. Burak'ın yaptığı katkılara nankörlük etmemekle birlikte, son yaşanan olaylardan sonra takımda kalması halinde büyük zarar vereceğini düşünüyorum...İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİhtarnameye bakılırsa 2018'den itibaren, yani 2017'de almış alacağını. Öte yandan hem ay başı hem de ay sonu ödeme alması bana ilginç geldi. Bir de Mart'ta anlaşılan ödenmiş, belki de serbest kalmasını önlemek için, bilemiyorum. Ödemeyi yapmayan da yukarda ifade ettiğim gibi eski yönetimTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Puan başına para alıyormuş adamlar bir de. Muharrem Usta bu olayı kaldırdı diye seviniyorduk. Yalancı, sahtekar herif.En son Soner Albayrak tarafından düzenlendi; 20.05.2018, 21:01.
Yorum
-
Bu son gunlerin modası sanırım,Muharrem Usta gibi bir başkana saldırmak saçmalık,tek başına kulubu 3 yıl ayakta tutan ve iyi bir kadro bırakan başkanı yerden yere vurmak.İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePuan başına para alıyormuş adamlar bir de. Muharrem Usta bu olayı kaldırdı diye seviniyorduk. Yalancı, sahtekar herif.
Bir de çok guzel bir iş yapmış olmasına ragmen,futbolculara maç başı ödemeleri kaldırmak ve kazanılan puana göre prim vermek.
Bu icraatın neyini begenmediniz?
Yalancı,sahtekar alakası ne,adam söyledigini yapmış işte.- Memento mori
Yorum
-
Burak her türlü satılırdı, saolsun mevcut yönetim her ağzını açtığında bu parayı ödeyemeyiz, yok öldük, yok battık, yok bankaların önünde yatıyoruz derse... Oktay'ı bile zor satarız... Millet senin gibi keriz değil...İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem bey aldığı fiyata satsın artık bekliyoruz
Yorum
-
bu da dogru yâni, "durumumuz kötü olsa da istedigimiz parayi vermezlerse kimseyi satmayiz" demek çok mu zor, bir tek Yusuf ve Abdülkadir için buna benzer düsünce/söylem içerisinde bizim yönetim, o da alt yapimizdan çiktilar diye, ama digerleri için resmen "2 kurus verene satariz" gibi konusuyorlar...İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak her türlü satılırdı, saolsun mevcut yönetim her ağzını açtığında bu parayı ödeyemeyiz, yok öldük, yok battık, yok bankaların önünde yatıyoruz derse... Oktay'ı bile zor satarız... Millet senin gibi keriz değil...
hee tabi pazarlik edildiginde bu tavri gösterirler belki, bakalim, umarim öyle olur... Okay bjkye gidecek haberleri gerçege dönüsmemeli...
he ama Burak'i da savunmuyorum ha, satilmali, ya da çikacak diyecek ki su kadarlik fedâ yapiyorum, kalmak istiyorum... 3,5m€'yu eski baskana sorsun çok sevdigi baskanina âbisine, biraksin bu isleriEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 21.05.2018, 00:01.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
34 yaşındaki oyuncunun turşusunu kim kursun ?İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak her türlü satılırdı, saolsun mevcut yönetim her ağzını açtığında bu parayı ödeyemeyiz, yok öldük, yok battık, yok bankaların önünde yatıyoruz derse... Oktay'ı bile zor satarız... Millet senin gibi keriz değil...
Herkes M.Usta gibi keriz değil. Kulüpler geri dönüşümü olan, ileriye dönük hamleler yapıyor.
Madem Burak TS'u çok seviyor fedakarlık yaparak 1-1.5 ME arası meblaya oynamalı ? Hani o da 5-6 MT yapıyor.
Aksi halde burada durmasının mümkünatı yok.
Yorum
-
cektigi ihtsrda bile aldigi ödemeler belliİlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekendisi geldi diyorsun da geldiğinden beri bir kuruş odenmemis"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
3 yıl ayakta tutmak, iyi kadro bırakmak ? Hiç güleceğim yoktuİlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu son gunlerin modası sanırım,Muharrem Usta gibi bir başkana saldırmak saçmalık,tek başına kulubu 3 yıl ayakta tutan ve iyi bir kadro bırakan başkanı yerden yere vurmak.
Bir de çok guzel bir iş yapmış olmasına ragmen,futbolculara maç başı ödemeleri kaldırmak ve kazanılan puana göre prim vermek.
Bu icraatın neyini begenmediniz?
Yalancı,sahtekar alakası ne,adam söyledigini yapmış işte.
Gelirin gideri karşılamamasına rağmen borcu daha çok artırdığı, palazlandırdığı için M.Usta'ya minnet borcumuz var.
Ötesi iyi kadro dediğin takımlar Başakşehir, BJK, GS ve FB.
Fiyat-Performans odaklı baktığımız zaman en kötü malzemeyi oluşturan M.Usta oldu
3 sene içinde maaşları ile birlikte 50-100 ME'yu çöpe attı
Sportif başarı kazanmamasını bıraktım döneminde daha A.Kupalarına bile katılamadık.
Marka değerimizi iki paralık etti. Bu yönetime bıraktığı icralık dosyalar, men cezaları da cabası.
Bu arada Rıza Çalımbay ve Ersun Yanal'ı günah keçisi olarak ilan etmeyin zira onu oraya getiren de M.Usta'nın kendisidir.
Yorum
-
Batmış bir kulub devraldı,yönetimine aldıgı kişiler tarafından ihanete urama,ulkenin politik ve siyasi olarak en karmaşık gunleri.İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 yıl ayakta tutmak, iyi kadro bırakmak ? Hiç güleceğim yoktu
Gelirin gideri karşılamamasına rağmen borcu daha çok artırdığı, palazlandırdığı için M.Usta'ya minnet borcumuz var.
Ötesi iyi kadro dediğin takımlar Başakşehir, BJK, GS ve FB.
Fiyat-Performans odaklı baktığımız zaman en kötü malzemeyi oluşturan M.Usta oldu
3 sene içinde maaşları ile birlikte 50-100 ME'yu çöpe attı
Sportif başarı kazanmamasını bıraktım döneminde daha A.Kupalarına bile katılamadık.
Marka değerimizi iki paralık etti. Bu yönetime bıraktığı icralık dosyalar, men cezaları da cabası.
Bu arada Rıza Çalımbay ve Ersun Yanal'ı günah keçisi olarak ilan etmeyin zira onu oraya getiren de M.Usta'nın kendisidir.
Sorunların çogunu çözdu ama yine de yaranamadı.
En sonunda da kulube protokol teklif etti,eger zarar vermek istese bunu neden yapsın.Kulp kabul ederse 15 milyon avro kasada.
Bir yol denedi,olabilecek bir yoldu ama tek başına bu işin altından kalkması zordu.
Surekli olarak yıpratıldı ve en sonunda da pes etti.
Başka da bir şey hatırlamıyorum.- Memento mori
Yorum
-
Burada bir ihanet sözkonusu ise bunu yapan M.Usta'dır.İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatmış bir kulub devraldı,yönetimine aldıgı kişiler tarafından ihanete urama,ulkenin politik ve siyasi olarak en karmaşık gunleri.
Sorunların çogunu çözdu ama yine de yaranamadı.
En sonunda da kulube protokol teklif etti,eger zarar vermek istese bunu neden yapsın.Kulp kabul ederse 15 milyon avro kasada.
Bir yol denedi,olabilecek bir yoldu ama tek başına bu işin altından kalkması zordu.
Surekli olarak yıpratıldı ve en sonunda da pes etti.
Başka da bir şey hatırlamıyorum.
Nevzat Aydın'ın sözünden çıkmaması, scout mekanizmasını dağıtmaması lazımdı ( 8 ME zararı var. Onazi/Castillo satışı ile zarar finanse ediliyor)
O ne yaptı ? Kulübü Özkan Doğan ve Mert Korkmaz gibi menajerlere peşkeş çekti.
Nihayetinde Kucka 13 ME, Burak 18 ME, Sosa 17 ME.
Sadece bu üç oyuncu için Türk lirası ile 250 MT'lik borca girmiş olabiliriz( 3 yılı hesaba kattım, 1 yıllık olan maliyeti 80-85 MT )
Kulüp ekonomik olarak zor durumdaydı M.Usta tüy dikerek işin içinden çıkılmaz noktaya taşıdı.
Yorum
-
Evet,bir önceki sezon kaybettigimiz yöntemi tekrar deneyerek başarı elde etme dışında bir şeyler denemek zorundaydı,Sosa,Kucka ve Burak halen piyasası olan ve satılabilecek futbolcular,takıma katkıları da ortada.İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada bir ihanet sözkonusu ise bunu yapan M.Usta'dır.
Nevzat Aydın'ın sözünden çıkmaması, scout mekanizmasını dağıtmaması lazımdı ( 8 ME zararı var. Onazi/Castillo satışı ile zarar finanse ediliyor)
O ne yaptı ? Kulübü Özkan Doğan ve Mert Korkmaz gibi menajerlere peşkeş çekti.
Nihayetinde Kucka 13 ME, Burak 18 ME, Sosa 17 ME.
Sadece bu üç oyuncu için Türk lirası ile 250 MT'lik borca girmiş olabiliriz( 3 yılı hesaba kattım, 1 yıllık olan maliyeti 80-85 MT )
Kulüp ekonomik olarak zor durumdaydı M.Usta tüy dikerek işin içinden çıkılmaz noktaya taşıdı.
Nevzat Aydın ise sorumluluktan kaçarak kendini temize çıkarıyor,bunu herkes yapar.
Muharrem Usta kulube kazandırdıgı sponsorluklar ve 61 cell projesi ile en buyuk katkıyı yaptı,iddia edildigi gibi batmış bir kulup bırakmadı,çunku zaten batık bir kulubu devraldı.
55 futbolcusu olan bir takım,çogu ile sorunlu ayrılmış,uzerine tazminatlar.
Döviz kurunun tahmin edilemeyen yukselişi de ustune bindi.
Muharrem Usta duzgun bir insan,iyi başkandı ama çakallarla dans etmesi zordu.- Memento mori
Yorum
-
Teşekkürler güzel açıklamışsınız. Gerçi 2 gün geç alsa aç kalmazdı ya, işte bu kadar hassasiyete karşı verdiği cevaplar belli.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı kurumlarda ödemeler genelde ayın son gününde yapılır. 30 veya 31'i hafta sonuna denk geldiği takdirde ise, kim kurumlar işçisini mağdur etmemek için ödemeyi 28 veya 29'una çeker, bazıları ise yeni ayın hafta başına sarkıtır. Dolayısıyla Burak'a 2 Nisan'da yapılması gereken ödeme Mart ayı maaşı. 30 Nisan'da yapılması gereken ise Nisan ayı maaşı. Arada bir ödeme falan yapılmadı yani. Sözleşmeler genelde 10 aylık ödemeye göre planlanıyor. Zaten Burak'ın garanti sözleşmesi 3.55 milyon euro. Aylık ödemelerde de 355.000 euroya tekabul ediyor. İlk maaş ödemesi Ağustos sonu olduğunu düşünürsek, ihtar çektiği tarihler dışında bu ay sonunda ödememiz gereken bir taksiti daha var. Yalnız gözlerden kaçan bir de puan başına 12.500 euro bonus ücreti bulunuyor ki bu da KAP'a bildirilmemişti. Aslında KAP'a bildirilmemesine rağmen birçok oyuncuda bonusların olduğunu görüyoruz. Eğer bu ihtarı kapsıyan ödemeler yapıldıysa toplamda 1,04 milyon euro daha alacağı var. Euronun artmasıyla birlikte Burak'ın bu rakamları başka kulüpten alması mümkün değil. BJK muhabirleri de böyle bir sözleşmeyi bulamayacağını söylüyorlar. Üstüne bu sene Şampiyonlar Ligi gelirlerinden de mahrum kalacaklar. Başakşehir bu riske girer mi ya da Burak İstanbul'a kaçmak uğruna ücretinden feragat eder mi hep birlikte göreceğiz. Burak'ın yaptığı katkılara nankörlük etmemekle birlikte, son yaşanan olaylardan sonra takımda kalması halinde büyük zarar vereceğini düşünüyorum...
Bir de eski başkan hakkında yazılanları okuyorum. Demek boş yere yazıyorum. Ya okunmuyor, ya okunduğunda tepki; canım o kadarcık kusur kadı kızında da olur. O günleri yaşamasam inanacağım. O zaman müstehak. Ama benim günahım ne?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
burak taraftara oynama ve ayrıca taraftarı da karşısına almayı da çok iyi beceriyor . Ortasında yani dengede durmayı becerebilecek bir karakter değil ne yazıkki .
sezon boyunca sakat sakat oynuyorum diyerek taraftara şirin gözüktü ,fakat son 10 günde yaptıklarıyla da bu şirinliği aldı götürdü .
yeniden yapılacanak olan bir takımda burak el freni olabilir bize gelecek sezon . özellikle de onu 90 dk saha da tutmayacak bir teknik adam tipi lazım bize , malum son 10-15 dk'larında bizi bir kişi eksik bırakıyor resmen . ne ersun ne de rıza bunu yapamadı ,sanki burağın 90 dk oynatılma zorunluluğu var.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum