Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Burak kefil olduğu Volkanın parasını herşeye bize. Bir insan birine kefil oluyorsa onun verdiği zararı kefil olan vermeli.Ihtar çekmesini biliyorsa Volkanın masrafını ödesin
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Artik kesinlesti 100% gidecek. Bizim acimizdan hayirli olur. Genclerin önü acilir. Gencler daha cesaretli oynayacaktir, her topu 'Burak agabeyimize atmaliyiz' korkusuyla oynamayacaklar.
        .

Francesco
        Totti

Yorum

• siz bir de bjk ye gittiği taktirde görün onun açıklamalarını . bjk taraftarına yaranmak adına neler söyler neler .
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Ağaoğlu başkan değilken Burak'a kral diye hitap ediyordu. Son yaptığı hamleden sonra Dozer Cemil üzerinden vurması çok şık olmuş...

İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi yanlış okumadiysam oyuncuların bu sene alacakların hepsi ödendi denildi 100 trilyona yakın ödeme yapılmış bugün.
            Yani demem o ki Burak efendi gidecekse bonservis getirecek ..
            Ödemelerin tamamının yapıldığına ihtimal vermiyorum demiştim ki nitekim Ağaoğlu da Divan da söylemiş. Bakalım kalan 25 günde diğer alacakları ödenebilecek mi...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Gönderin gitsin. Küçük bütçeli takımı bozar zaten. Şu tripleri çekeceğime golsüzlük çekerim daha iyi. Takım akıcı oynasın yeter.

Yorum

• Satilsin. Ayni Kucka Sosa gibi her klube gidebilir.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Muhammet Beşir > Burak
                  Ramil > Burak

Azeri Morata bizde, yerli özevlat gol makinesi Beşir bizde. Top tutarlar pas oyununa katkı verirler, belki Burak kadar atamazlar ama takıma daha fazla katkı verirler. Ne diye Burak'a 3.5m euro maaş verelim ki ? Beşir'in maliyeti 200 bin TL yoktur... Ramil'in maliyeti 300 bin euro. İkisi de pırıl pırıl forvet. Şans verdin de gol atmadılar mı ?

Bir oyuncuya yılda milyonlarca lira maaş bağlanmasına çok karşıyım. Bundan sonra böyle arkadaş, fazla maaş alan topçu istemiyorum sonra hepsi bize efeleniyorlar kontrol bizde olmuyor oyuncularda ve menajerlerinde oluyor. Ben ucuz ucuz oyuncular izlemek istiyorum. Şu iki oyuncuyu sahada görmek Burak'ı görmekten daha heyecan verici olur. Da Silva, Aurelio, Yattara, Stepanov istiyorum. Muhammet Beşir'i izlemek istiyorum.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bunun twitterdaki ağır ergen fanları varya onlar asıl yok edilmesi gerekenler. Adamlar her tweetin altına "Burak gidemez, Burakı satan şampiyonluğu satar, Kralı yedirmeyiz" tarzı şeyler yazıyor ağır gerizekalı hayranları var bunun. Trabzonspor twitter admini olsam direkt engelerim bu hıyar ordusunu.

Yorum

• Delikanlı gibi Trabzon tatsız İstanbul'u özledim de. Senin ne mal olduğunu herkes biliyordu zaten.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunun twitterdaki ağır ergen fanları varya onlar asıl yok edilmesi gerekenler. Adamlar her tweetin altına "Burak gidemez, Burakı satan şampiyonluğu satar, Kralı yedirmeyiz" tarzı şeyler yazıyor ağır gerizekalı hayranları var bunun. Trabzonspor twitter admini olsam direkt engelerim bu hıyar ordusunu.
                        O değil Burak olmasa küme'de kalma mücadelesi verirdik gibi.

Hiçbir temeli olmayan zırvalıkları savunan, bunun arkasından giden meczuplar var.

Rodallega + W.Love standartlarında olan futbolcu ile seviye atlarız.

BJK'ye Burak'ı vererek karşılığında W.Love'u almak için ısrarcı olmalıyız bence fazla maliyeti de yoktur.

Yorum

• kim ne derse desin burak haklı kardeşim
                          sen adamın çinde ki düzenli hayatını boz.aynı zamanda senelik kazandığının yarı fiyatına trabzon a getir ve o parayi da ödeme. .yok ya

peki burda buraki suçu ne.
                          adam diyorki ben zaten 7 alıyordum. siz çağırdınız kırmadım .ama parami da odemiyorsunuz.

buraka tek kızgınlığım
                          gitmeyi kafasına koydu.oda biliyordu iki gün sonra parasının ödeneceğini. fakat gitmek için kendisine sebeb yaptirdi
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Öyle demişsiniz ki sanki zorla getirdik. Zorla getirmedik. Kendisi gelmek istedi. Çin'deki yabancı kuralının sıkılaşması, ailesini görmek istemesi gibi sebeplerden, yanlış bilmiyorsam. Çin'deki vergiyi de hesaba katarsak bir zararının olmaması lazım. Parayı ödemeyen de Muharrem Usta yönetimiydi. Ama Burak Yılmaz'ın kendisi hakkında düşüncesi çok olumlu. Yeni başkana ise hiç süre tanımaya yanaşmadı. Niye?

Trabzonspor'un Kayserispor maçını 4-0 yendiği maçta 2 gol atan Burak Yılmaz, maç sonrası gollerini ve galibiyeti görevi sona eren Muharrem Usta'ya adadı. Burak Yılmaz, Usta'yı överken, "Başkanımı kaybettim ama ağabey kazandım" dedi.
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• kendisi geldi diyorsun da geldiğinden beri bir kuruş odenmemis
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İhtarnameye bakılırsa 2018'den itibaren, yani 2017'de almış alacağını. Öte yandan hem ay başı hem de ay sonu ödeme alması bana ilginç geldi. Bir de Mart'ta anlaşılan ödenmiş, belki de serbest kalmasını önlemek için, bilemiyorum. Ödemeyi yapmayan da yukarda ifade ettiğim gibi eski yönetim
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim