Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inter maçındaki colman performansı bir alexden daha iyiydi...
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Ynt: Gustavo Alejandro Colman

İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      inter maçındaki colman performansı bir alexden daha iyiydi...
      Inter macinda ki marek cech performansi ligin en iyi solbekidir .acik ara hemde

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Inter macinda ki marek cech performansi ligin en iyi solbekidir .acik ara hemde

Marek cech gerçekten ilk geldiğinde iyiydi. nolduysa 5-6 ayda bize gelen bozuluyor. Bosingwa da düşüş gözlemliyorum. Bize gelen bize uyuyor...
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Ynt: Gustavo Alejandro Colman

İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Marek cech gerçekten ilk geldiğinde iyiydi. nolduysa 5-6 ayda bize gelen bozuluyor. Bosingwa da düşüş gözlemliyorum. Bize gelen bize uyuyor...
          Emerson da oyleydi. Asistle golle başlamıştı ama kronik sol bek sikintisi. Ilk maclarda iyi sonra kötü

Yorum

• havadan salliyorsunuz.

2008-2009 5 gol 10 asist
            2009-2010 11 gol 14 asist
            2010-2011 1 gol 11 asist
            2011-2012 5 gol 9 asist
            2012-2013 1 gol 1 asist(gecen sezonun ucte ikisinde oynamadi)
            bu sezon da son maclarda kendine gelmeye basladi..
            demek ki neymis bu adamin skora katkisi varmis..takim olarak da rezil gecirdigimiz
            gecen sezonu saymazsak bu adamin skora da oyuna da katkisi oldugunu gormek cok zor degil..
            bu adam nasil hantal bir anlatin hele.colman'i su takimdan cikarin rakibe baski uygulayacak rakibi ileride karsilamaya calisacak bir allahin kulu kalmaz.
            adam ileride top kapsa da kimse yanina dahi gitmedigi icin aldigi topu
            bir sekilde geri veriyor.colman hucum oynayan bir trabzonspor'da bulunmaz nimettir.ama senin oyun sistemin topu tamamen rakibe birakmak uzerine kuruluysa yapacak bir sey yok..iki sezondur yaninda oynayan adamlara bakin allah askina..aykut-zokora..rakip yari sahasina silah zoruyla giden adamlar.bu adamlarla hangi ara pasini deneyeceksin-veyahut bu adamlarla verkac yapabilir misin?en fazla kendi sahanda al ver yaparsin.
            asil colman'i bosverinde diger orta saha oyuncularinin skora katkisini buraya bir koyun bakalim..
            sanki top bizde cok kaliyorda colman'in hizli dusunup dusunememesi sorun oluyor.oyun sistemimizi ilk once iyi bir anlayin sonra colman'a sallayin.
            top bizdeyken ileriye cikan yok rakipteyken almaya calisan yok.rakip sahada
            zaman zaman yaptigi baskilar icin bile colman her daim 11 de oynatilir..
            colman'dan verim alinabilmesi icin yanina tek yonlu degil cift yonlu futbolcularin oynamasi gerekiyor.yani hucuma cikarken yari sahaya geldikten sonra mal mal kosuyu birakmayacak-yaptigi kosuyla takim arkadasini rahatlatacak bir orta saha..selcuk iti bunu iyi yapiyordu mesela.simdi bakiyorsun ileriye cikan adam yok.
            bu colman ersun'un elinde olsa ulkenin sayili yabancilarindan biri olup cikar.miymiy futbol ustadi mra'yla bu kadar oluyor.

Yorum

• Bence iyi oynamaya başlamasının nedeni ya bizden daha çok para ile iyi bir sözleşme istiyor veya kafasında silmiş daha çok para verecek takım arıyor.
              "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Hep savundugum bir oyuncuydu ama artik gitmesinden yanayim.Kendini maça veremiyor...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Selçuk Dereli'ye göre Colman da Beşiktaş yolundaymış.
                  Trabzon yolunda olanları bilmek bile istemezsiniz.

Yorum

• colman reis italyan sever

Yorum

• Hadi yine iyisin Colman yine İtalya yolu gözüktü bize .
                      .

Yorum

• ÖZEL BILGI: Pazar günkü Galatasaray-Trabzonspor macinda Colman Almanya Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt un Scoutlari tarafindan izlenecekmis.....
                        En son Ibo61 tarafından düzenlendi; 16.12.2013, 20:59.
                        TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                        TRABZON / AYASOFYA MAH.
                        HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Son 2 maçtaki Colman'ın 2 tık altında oynadı. Özellikle ceza stoğunu tüketmemek için mücadelelerden kaçındı. Ama ondan başka da dikine pas atacak adamımız olmadığı için en iyisi Colman...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu herifi bana hala savunucakmisiniz? Butun kontralarin a. koydu bildigin. Vasifsiz herif

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Son 2 maçtaki Colman'ın 2 tık altında oynadı. Özellikle ceza stoğunu tüketmemek için mücadelelerden kaçındı. Ama ondan başka da dikine pas atacak adamımız olmadığı için en iyisi Colman...
                              Bu takımda ki en büyük virüs bu adam. 1 tane mücadele kazandığını görmedim. Her topu yavaşlatıyor, ataklar başlamadan bitiyor. Bize Zokora'nın yerine değil yanına adam lazım.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Colman bugün top kayıplarına rağmen gayet iyiydi. Beğenmeyen daha ne bekliyor anlamıyorum. Maça en istekli başlayanlardandı. 10 dakika içinde 3 tane top kaptı. Daha sonra takım olarak çöktük zaten. Tek başına Colman'a yüklenmek anlamsız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim