Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sahanın en iyilerindendi...

Yorum

• Colman gibi bir adamı Trabzonspor taraftarı gibi futboldan anlamayan kitle hazmeder.Adam 1 sene harıl harıl kulüp aradı baktı burda kazandığının çeyreğini vermediler döndü geldi.Bugün bence sahanın en kötülerindendi.Salla başı al maaşı senaryosu bu senede devam edecek gibi.Bugün sahada Girayla birlikte tek kötü oynayandı.

Yorum

• colman onurdan sonra hocanın kadroya yazcağı 2. adam bence
        aynen aynen

Yorum

• Ben Colmani cok begendim, surekli pres yapti ve oyun kurmaya calisti.. Bu adami nasil begenmezsiniz anlamiyorum. Ben izlerken cok zevk aliyorum Colmandan..

Yorum

• Geçen yılki Colman olmadığını görmek sevindirici.
            Ama yeterli miydi? Hayır.
            Gelecek maçlar için inşallah tamamen eskiye dönersin. Pres yapan Colman'ın yanı sıra daha çok oyunda olan Colman'ı geri istiyorum. Şut çeken Colman...

Yorum

• Yediğimiz ilk goldeki emeği için teşekkürler....

Onun haricinde bana göre yine bir hiçti...

Göz boyuyor...

Yorum

• colmanseviciler ve zokoraseviciler artık subjektif düşünmeyi bırakın gerçek şu ki ikisi de Katar'da veya Çin'de mutlu olabilirler

Yorum

• Dün akşam colmanin bu oyunnu bende beğendim
                  HAMİ_41

Yorum

• 3 haftalik döneme göre bakarsak colman bence iyidi.

Istek ve arzu yüksekti. Sorumsuzca top oynamadi.
                    Golde hatasi vardi ama olabilir o anlik bir olay sonucta sacmalayan Giray Kacardi...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu takım ayağa kalkacaksa Colman sayesinde olacak bu. Malouda , Barrios filan hikaye Colman kadar kilit bir oyuncu yok şu takımda. Şu aşamada göndermek filan intihar olur onun görevini yapabilecek takımda sadece Soner var ama biraz daha gelişmesi lazım.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• onca teknik direktör geldi bu takıma ve hiç biri Colman'dan vazgeçemedi!!! göreceksiniz MRA hocada vazgeçmeyecek.
                        siz futbolu çok iyi biliyorsunuz ya tamam lan bırakacakmış Colman futbolu, siz futbol hakkında yorum yapmayı bıraktığınız an!!!
                        Özgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!

Yorum

• En sevdiğim futbolcusun biliyorsun, Colman.. Jübileni yapana kadar bizde oynarsın inşallah..

Yorum

• Buralarin reisi benim der gibiydi dun alsam

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gustavo Colman ile Trabzonspor'un yolları en kısa zamanda ayrılmalıdır.

Yediğimiz gol tamamen onun eseriydi.

Aslında gol yememiz sorun değil; yalnızca bu kadar oyundan kopuk olmasıyla bir vere varamayız.

Yıl içerisinde benzer konsantrasyon sorunları yaşayacağı aşikar.

Tek kulvarda mücadele etsek bile büyük risk olur bizim için.
                              İlk olarak sem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mustafa ve giray'ın forvetlere şişirdiği topların sebebi onlardan topu almaya colman'ın gelmemesidir...
                              oyun içerisinde yine kısım kısım göründü
                              İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yediğimiz ilk goldeki emeği için teşekkürler....

Onun haricinde bana göre yine bir hiçti...

Göz boyuyor...
                              colmanı gerçekten iyi analiz ettiniz

kaçak oynadı resmen, gelip defanstan top alacağına, kör noktalara koşular yaptı, defans oyuncusundan oraya pas atmasını bekledi herhalde..

orta sahada aykutu defansif anlamda yalnız bıraktı bariz bir şekilde
                              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                              ~Twitter ~

Yorum

• Forma en çok Colman Reis'e yakışmıştı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim