Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman gibi adeta bulutlar üstünde top oynayan yumuşak ve oldukça ağır bir adamın bizde işi yok..

Yorum

• şu oyunu kendine yakıştırdın mı

Yorum

• Kusura bakma çok kızgınım sana. Ne olurdu sanki çok iyi oynasaydın?
        Ben en büyük kilit seni görüyorum, sen açılınca her şey güzel oluyor. Ama böyle salıveriyorsun ya kendini deli oluyorum Gustavo.
        Ahhh, of.

Yorum

• Erken tatil için kart görmediyse ben birşey bilmiyorum,şu adama verilen değer Tolgaya verilseydi varya,çok şey yazasım var ama yazmıyorum Trabzonspor düşmanı oluyorum sonra...

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Erken tatil için kart görmediyse ben birşey bilmiyorum,şu adama verilen değer Tolgaya verilseydi varya,çok şey yazasım var ama yazmıyorum Trabzonspor düşmanı oluyorum sonra...
            İlk kez seninle aynı fikirdeyim, bende böyle düşünüyorum...

Yorum

• Çarşamba günkü maçtan sonra iki haftalık bir ara var, ne kadar izin verilecek yurt dışı izni olacak mı bilmiyorum ama Colman gidecekse Ordu maçından sonra gitmeli. Geçen sene kötü bir niyetin olmadığını düşünmüştüm ama bu kadar tesadüf olmaz herhalde.

Yorum

• Bu arkadaş bu takıma ciddi söylüyorum Jaja ve Engin ikilisinden daha fazla ihanet etmiştir.Ama gelgörki Jaja ve Engini disiplinsiz diye gönderen Şenol hoca bu adamı haleda takımda tutuyor.

Yorum

• Artık Okadar Kolay Geçiliyosunki Adamlar Yanından Yürüyerek Geçiyor
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Ruhunu ortaya koyması gereken maçtı fakat sanki maç umrunda değildi.Bu kadar kötü beklemiyordum..
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• Bi Inter maci.............

birde bugün...!

HAyal kirikligi...!
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Adım gibi emindim en çok koşanlarda 1. sırada olacağından.

Nereye koşuyorsa...
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• bu takımda hala vazageçilmez

takımdaki futbol kalitesi düşünce colmanın performansıda düştü bu normal.

yanında ilerde top atabileceği pas yapabileceği futbolu bilen adamlar olması lazım

geçen seneki performansına ulaşamama sebebi bu
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Bu adamin yeri forvet arkasi ama biz ondan bir Xavi yaratmaya calisiyoruz. O herkesi kendine hayran biraktigi ikinci Inter macinda dikkat ettimde en cok o bölgede oynamisti...
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• ben kartı erken tatile girmek için aldığını düşünmüyorum değil. öyle bi girdi ki stocha direk sarı kart almak için girermiş gibi. eğer cidden erkenden ülkesine de giderse kesinlikle böyle düşünücem. bugün çok kötüydü.
                              TRABZON SPOR

Yorum

• ilk iki sezonki colman ı özlüyorum.
                                diğerlerinden farklı...öteki...
                                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X