Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir Selçuka bakıyorum bir Colmana,acaba Gsye para artı Colman teklif etsek Selçuku geri verir mi?.
    Selçuk'u iyi izleyin eğer dikkatle izlerseniz geçen seneki Selçuk olmadığını görürsünüzColman candır.
    -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Selçuk'u iyi izleyin eğer dikkatle izlerseniz geçen seneki Selçuk olmadığını görürsünüzColman candır.
      Ben kendimi kandırmayı sevmiyorum Özge hanım,Selçuk bu takımda Colmandan daha vazgeçilmezdi kabul edelim bunu artık.

Yorum

Ben kendimi kandırmayı sevmiyorum Özge hanım,Selçuk bu takımda Colmandan daha vazgeçilmezdi kabul edelim bunu artık.
        Kimse kendini kandırmıyor.Selçuk , Colman'sız oynayamaz.
        -1461 TRABZON-

Yorum

Bir Selçuka bakıyorum bir Colmana,acaba Gsye para artı Colman teklif etsek Selçuku geri verir mi?.
          Selcuk'un Colman'dan bir arti yöne var oda Türk olmasi. Eger Selcuk türk olmasaydi hayatta almazlardi hatta onun yerine (simdide talip olduklari) Colman'i almak isterlerdi.

Selcuk'ta bu takimda cok önemli bir oyuncuydu ama hele hele GS'de gösterdigi Performans ile bizde gösterdigi performans kiyaslanamaz bile.
          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Takimin ayakta kalmaya calisan nadir oyunculardan biriydi ,epeyce calisti cabaladi ama yetmedi.

Adrian,glowacki,henrique,cech gibi vasat oyuncularin oldugu bir takimda kalite olarak öne cikiyor.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Takımda form durumuna bakmadan "budur" diyebileceğim 2 tane futbolcu var. Colman ve Zokora.
              "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

Hayır kabul etmiyorum Selçuk Gs da şuana kadar ne verdi 4 maç sayamazsın son maçlarda evet toparlanmış gibi ama Colmanın bu sene Ts ye verdiğini Selcuk Gs ye vermemiştir...kıyaslamayı böyle yap gole bakmamak lazım sadece
                [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                [/COLOR]

Yorum

• Kaleye şut atmaktan aciz bir Colman mı Selçuktan üstün
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kaleye şut atmaktan aciz bir Colman mı Selçuktan üstün
                    Selcuk atiyorda ne oluyor daglara taslara atiyor. Hayir takimin hem kosma hem pres hemde pas yapma görevini hemen hemen tek basia üstlenen Colman Melo'nun arkasinda saklanan Selcuk'tan üstün.
                    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Colmanla Selçuk çok farklı oyuncular ve benim gözümde her halükarda Colmanda Zokorada Selçuktan birer gömlek üstündürler...
                      HAMİ_41

Yorum

• İyi de Selçuğun attığı frikik golünü biz de atabilecek kim var?
                        Belki Burak?

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İyi de Selçuğun attığı frikik golünü biz de atabilecek kim var?
                          Belki Burak?
                          Sadece frikik golü mü? Tehlikeli bölgeye sert ve kavisli orta yapan kim var? Adrian öyle 40 yıllık futbolcu gibi topların başına geçmiyor mu iyice delleniyorum...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• allah razi olun seni getirenden keske transferlerimizi ersun yanal yapsa ..
                            Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İyi de Selçuğun attığı frikik golünü biz de atabilecek kim var?
                              Belki Burak?
                              Burak 3-5 tane frikik kullandı sonunda 2 tane enfes gol attı bu zatı şerefsiz 3 yıl kaleyi zor buldu bizde Galatasaray'da attı hemen yani 3 yıl sonunda atabildi..

Yorum

• Bilmem, belki ben biraz abartiyorum ama Colman'da bir seyi fark ettim.
                                Gecen sene müsait yerlerden kaleye vuruyordu, bu sene ise cok iyi yerde dursa bile pas vermeyi tercih ediyor.
                                Mesela evimizdeki Inter macinda ilk gölümüzdeki hareketini hatirlayalim. Sut vuracak gibi yapip pas veriyor. Bunu GS macinda da yapti, ondan önceki maclarda da yapti.
                                Acaba Senol Hoca'nin talimatlarindan dolayi mi yoksa yetersiz özgüvenden dolayi mi kaynaklaniyor diye soruyorum kendime.

Eminim ki en bu sene o pozisyonlarin bir kac tanesinde kaleye vursa en az 3 gol atmisti.
                                Belki de sadece benim gözüme carpti.
                                #BorussiaDortmund
                                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

Yükleniyor...
                                X