Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İyi topçu kim ne derse desin. Adamın tek eksiği mesir macunu; fiziki güç!
    Mesir macunu geleneksel tabiblikte genellikle başka bir gücü artırmak için kullanılmıştır, Manisa ve çevresinde de hâlâ kullanılır. Yoksa Colman...

Yorum

• Colman için hazırlanan güzel bir klip ;

Yorum

• evli oldugundan dolayı bu adam fizik olarak kaldıramıyor maçı yoksa teknik topçu

Yorum

• Colman, maç sonunda en çok koşan futbolculardan biri oluyor, ben o istatistikleri her gördüğümde. Neden koşmuyor, mücadele etmiyor diyoruz? Aslında çok koşuyor. Çok ağır olduğu için bunu çok koşarak, her zaman hareketli olarak kapatmaya çalışıyor. Orta sahada şok pres yapmak çok önemli. Ağır olduğu için bunu yapamıyor. Çoğu zaman, adamı yakalayamayacağını anladığı zaman bir adım dahi atmıyor adamın peşinden. Ee, izlerken bu da deli ediyor bizi . Vücudu da güçsüz. Ağırlığını gidermesi çok zor. Ama güçlenebilir. Takımdaki çoğu oyuncunun vücudunun üst kısmı çok zayıf. Umut, Colman, Cale, Selçuk mesela.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bursa maçında da güzel oynarsa galibiyete 1 adım daha yaklaşırız...
            Hamiş

Yorum

• Senden çok şey bekliyorum adamım.
              Colmandante

Yorum

• Niye cikardi seni anlamadim. maestro gibi yonetiyordun takimi...
                Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• İStersen 100 top kaybı ile oyna çıkman her zaman hata . . .
                  " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• luzumsuz top sürmeleri olmasa çok erken golü bulmuştuk. hele kaleci ile karşı karşıya pozisyonda bile hala topu önüne almaya çalışıyor. be mübarek doğrudan kaleyi düşünsene de kopar maçı....
                    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Cok kötüydü.. yine durdugu yerden oynadi.

Yorum

• İsterse kale önünden diğer kaleye 10 isabetli pas atsın. Colman bu takımın oyuncusu değil. Ceyhun'un yerine kulübede olması gereken kişidir kesinlikle. 1,5 yıl oldu halâ gelişme kaydedecek. Çalım atamaz, top süremez, geri dönemez. Günün en kötülerinden biri olan Engin bile ceza alanımız çevresinde pres yapmış ama Colman piyasada yoktu. Ama gelişecek abisi.
                        "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• bu takımda topu en iyi bilen adam olduğu konusundaki iddaam devam ediyor.

Yorum

• çok kötü oynamadı. çıkarılmasınada gerek yoktu bence
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Gerçekten insan bazı yorumlara şaşırıyor .

Colman sen çıkınca orta sahayı ne de çabuk geçti bursa bunu gören olmadı galiba.

Neyse saygı duymak lazım .
                              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Colman oyunda olduğu son 10 dakika içinde süper oynamaya başladı ama hoca genede dışarı aldı malesef.
                                Umut Bulut

Yorum

Çalışıyor...
                                X