Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence 45'de çıkacak kadarda kötü değildi. Orta sahada tek pas yapan adamımızdı. Zaten attığı ara paslar yetiyor.
    -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Colman seni top ayaginda iken degil de top ayaginda degilken izliyorum.

Hani o rakip takim futbolcularinin pesinden Tango yapar gibi guzel saclarini endamli endamli sallarken, ellerin hemen belinin altinda aynen bir balet gibi ne guzel de donup duruyorsun oyle yahu.

Ama bir gariplik var Colman o da su ki hayatta bir ikili mucadeleden galip geldigini top caldigini gormedim senin. Ne ayaksin Colman sen yav? Bir Serkan kendini heba ederken acaba sen kacak mi guresiyorsun yoksa?

Sezon sonu astala vista amigo!!!

Yorum

• Çıkması yanlış karardı . Neyse Colman Gaziantep'te daha iyi bir oyun bekliyoruz .
        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• colman son zamanlarda calım sevdasına gırmıs bızım colmanımız calımcı degıl bombacı pasör gıbı ozellıklerı on planda bı oyuncuydu
          Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Oynadığın futbol değil o kadar söylüyorum sevgili Colman.
            Bordomavi.net

Yorum

• Seni göndermeye karar vermiş bu taraftar. Ağzınla kuş tutsan nafile Colman.

Şenol hocanın seni alması büyük yanlış. İlk yarı adları duyulmayan adamlar 90 dk oyunda kaldı baksana.
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Colman eğer faydalanabilirse bu takıma en büyük katkıyı yapacak oyuncumuzdur.şenol hoca zamanında düşüş yaşadığı gerçek ama bunun nedeni de şenol hocadır bana göre.çünkü iyi de oynasa birkaç hafta üst üste oyundan aldı colmanı ve o da hep bunun baskısını üstünde hissetti.malesef böyle
                Umut Bulut

Yorum

• colmanın son zamanlardaki kötü performansına teknik ekibin ona olan güvensizliğine bağlıyorum.
                  oynadığı maçlarda olmadık zamanlarda çıkarılması, oyuncu çıkarılacaksa ilk tercih olması onun moralini bozdu ve bu yüzden iyi performans sergileyeiyor.
                  colman kadar iyi pas yapabilen futbolcu avrupanın en iyi takımlarının çoğunda bile yok bence.
                  bu özelliğinden sonuna kadar faydalanılması, kesinlikle ilk 11 içerisine doğru bir şekilde monte edilmesi gereken bir futbolcu.
                  BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ

Yorum

• İlk olarak GencZonguldak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    colmanın son zamanlardaki kötü performansına teknik ekibin ona olan güvensizliğine bağlıyorum.
                    oynadığı maçlarda olmadık zamanlarda çıkarılması, oyuncu çıkarılacaksa ilk tercih olması onun moralini bozdu ve bu yüzden iyi performans sergileyeiyor.
                    colman kadar iyi pas yapabilen futbolcu avrupanın en iyi takımlarının çoğunda bile yok bence.
                    bu özelliğinden sonuna kadar faydalanılması, kesinlikle ilk 11 içerisine doğru bir şekilde monte edilmesi gereken bir futbolcu.
                    imza..
                    Kaldı ki iyi teknik direktörün en önemli özelliği oyunculardan en yüksek verimi alabilmesidir.Bunun ötesi teferruattır.Colman gibi bir oyuncudan faydalanamıyorsak bunun sorumlusu hocamızdır.
                    Umut Bulut

Yorum

• Alanzinho ile oynadığı hiçbir maçta istenilen performansı veremez çünkü bu adam önliberoda taraftarın istediği arapasları,şutları,çalımları yapamaz bunu anlamak lazım
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bi aralar çalım hastalığı vardı rakip futbolcunun içinden geçmeye çalışırdı topu kaybederdi tabi.
                        Şimdi de yanlış pas hastalığı var.Colman gibi teknik bir oyuncunun mümkün değil böyle berbat paslar atması.
                        İleri paslarının %80 nini rakip aldı bu çok kötü.
                        1 tane çok güzel bi pası aklımda kaldı sağ kanattaki oyuncıya attığı pas.

Colmanın kötü olduğu maçlar ne yazıkki takım da kötü oluyor.
                        Mutlaka düzelmesi lazım.İnş. böyle devam etmez
                        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Ilk yarida en kötü adamdi cikmasi dogru idi.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ilk yarida en kötü adamdi cikmasi dogru idi.
                            Katilmiyorum,colman kötü idi ama en kötüsü degildi.

Herkes kötüydü,alan en az colman kadar top ezdi.

Ne hikmetse oyundan alinan yine colman oldu,klasik ve betonlasmis senol günes degisikligi iste.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Katilmiyorum,colman kötü idi ama en kötüsü degildi.

Herkes kötüydü,alan en az colman kadar top ezdi.

Ne hikmetse oyundan alinan yine colman oldu,klasik ve betonlasmis senol günes degisikligi iste.
                              Ya hocam son 2 macta alanzinho cikti yine ciksaydi klasik degesiklikler yapti derdiniz.

Ben colmana 30 dk zor dayandim. Calede cok kötüydü ama 2 oyuncu birden cikarmazdim colmani cikarirdim.

Colman utanmasa cayci hüseyine cay getir diye bagricak. Ön libero oynuyorsan ozaman basacaksin gireceksin vs. colman gel keyfim gel. 30 dk lik bölümde kac pas hatasi yapti merak ediyorum.

Alanzinho bile fazla yardima geldi. Haftaya antepde iyi bir zeminde alanzinho iyi isler yapabilir ama oynatilmayabilirde.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• pek ileri çıkmıyor daha ileride olması lazım
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X