Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Colman ne yaptı size?

Dünkü maçta bile ilk yarı ile 2. yarı arasında dağlar kadar fark vardı.
    Özkan SÜMER

Yorum

• Futbolu en çok bilen bu takımda Colmandır.Girdikten sonra takım toparlandı ve defanstan kaptırılan topların sayısı colman girdikten sonra azaldı.Tabi bunları birde büyük maçlarda yapsa
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• iyi bir paraya satılması lazım bence

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Futbolu en çok bilen bu takımda Colmandır.Girdikten sonra takım toparlandı ve defanstan kaptırılan topların sayısı colman girdikten sonra azaldı.Tabi bunları birde büyük maçlarda yapsa
          bizim için denizli belediye maçı ölçü degil kim oynasa trabzonda biri kahraman ilan ederdik önemli olan final maçlarında son noktayı koyabilmek eger onlarda başarı saglıyorsa topçu ona derim devamlılıgı yok fizik açıdan bitmiş şekilde

Yorum

• İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bizim için denizli belediye maçı ölçü degil kim oynasa trabzonda biri kahraman ilan ederdik önemli olan final maçlarında son noktayı koyabilmek eger onlarda başarı saglıyorsa topçu ona derim devamlılıgı yok fizik açıdan bitmiş şekilde
            Sizin istediğiniz futbolcu türü dünyada sayılı.Bu adamdan kalitelisini zor buluruz.Bulsakta yedirmezler.
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Geçen sene oynadığımız Gs maçı (2.gol)
              Bu sezon oynadığımız Gs maçı (Attığı 2 gol)
              Geçen yıl İstanbul'da oynadığımız fb maç ( Mükemmel oynamıştı, izleyen bilir. )
              Bu yıl oynadığımız Kayserispor maçı

Büyük maçlarda oynayamayan 1 ton adam varken Colman'ı bu nedenle suclamak cok sacma.

Colman'a kadar 20 tane oyuncu var.

Yorum

iyi bir paraya satılması lazım bence
                Bize katkisi olan Adami niye satalimki, üstelik sirada hic katkisi olmayan onca Futbolcu varken.
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçen sene oynadığımız Gs maçı (2.gol)
                  Bu sezon oynadığımız Gs maçı (Attığı 2 gol)
                  Geçen yıl İstanbul'da oynadığımız fb maç ( Mükemmel oynamıştı, izleyen bilir. )
                  Bu yıl oynadığımız Kayserispor maçı

Büyük maçlarda oynayamayan 1 ton adam varken Colman'ı bu nedenle suclamak cok sacma.

Colman'a kadar 20 tane oyuncu var.
                  senin saydıkların maçlardan 2 puan aldık bide kayseri büyük takımmı oldu ki kayseri sıradan bi takım bana göre

Yorum

senin saydıkların maçlardan 2 puan aldık bide kayseri büyük takımmı oldu ki kayseri sıradan bi takım bana göre
                    Evet sıradan bir takım ama bu yıl için sağlam bir takım.

Yorum

maçlardan 2 puan almamız colmanın kötü oynadıgının işareti degilki adam takımın en iyilerinden
                      ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                      Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sizin istediğiniz futbolcu türü dünyada sayılı.Bu adamdan kalitelisini zor buluruz.Bulsakta yedirmezler.
                        hiç alakası yok sana sayabilirim en kaliteli oyuncularıda alırsın böle yanlış transfer politikalarıyla hiç bi yere varamazlar nerde bedava topçu varsa al gel ondan sora para bitti bittimi yoksa başka bi yerlerde mi harcandı bilemiyorum bizim taraftarda sanarki iyi transfer yapmışlar
                        En son yakarcı tarafından düzenlendi; 10.01.2010, 15:52.

Yorum

• "yakarcı" Alanzinho'ya olan sevginden Colman'a beslediğin duygunun tarifini bulmakta zorlanıyorum. Şu takımda satılacak son oyuncu. Colman eğer orta halli bir oyuncu olsa belki farklı düşünce olabilir satılması konusunda. Fakat Colman yaptıklarıyla o tartışmaların çıkmamasını sağlayabilecek bir düzeyde oynuyor.

Aksi düşüncelerin art niyetli olduğunu düşünüyorum...

"Kahrol Colman, al sana bomba..."
                          FxY

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "yakarcı" Alanzinho'ya olan sevginden Colman'a beslediğin duygunun tarifini bulmakta zorlanıyorum. Şu takımda satılacak son oyuncu. Colman eğer orta halli bir oyuncu olsa belki farklı düşünce olabilir satılması konusunda. Fakat Colman yaptıklarıyla o tartışmaların çıkmamasını sağlayabilecek bir düzeyde oynuyor.

Aksi düşüncelerin art niyetli olduğunu düşünüyorum...

"Kahrol Colman, al sana bomba..."
                            colman ilk geldigi günlerde çok begenmiştim aslında tam dedim trabzona yakışır futbolcu dedim ama zaman zamanı kovaladıkça fizik açıdan kendini geliştirmedi bir maçta bakıyorsun güzel oynadı bi maça geliyor sanki o oyuncu deil tuhaf bir oyuncu şimdi begenmiyorum kendini geliştirmesi lazım fizik açıdan istikrar açısından

Yorum

colman ilk geldigi günlerde çok begenmiştim aslında tam dedim trabzona yakışır futbolcu dedim ama zaman zamanı kovaladıkça fizik açıdan kendini geliştirmedi bir maçta bakıyorsun güzel oynadı bi maça geliyor sanki o oyuncu deil tuhaf bir oyuncu şimdi begenmiyorum kendini geliştirmesi lazım fizik açıdan istikrar açısından
                              Alanzinho'da fiziksel açıdan iyi değil ama Alanzinho'yu beğeniyorsunuz.

Üstelik Colman'dan cok daha fazla top kaptırıyor.

BEnce Colman ilk geldiğinde çok kötüydü, gittikçe açılmaya başladı..

Yorum

Colman'ın röportajında söyledikleri çok önemliydi; "Broos döneminde sürekli olarak mevkiim değişiyordu. Nerede oynadığımı ben bilmiyordum ki taraftar bilsin. Güneş geldikten sonra bu sorun ortadan kalktı. Son haftalardaki fiziki düşüşüm Broos dönemindeki saha içindeki farklı konumlar olduğuna inanıyorum. İkinci yarı böyle bir sorun olmayacağını düşünüyorum..."

(Nokta)
                                FxY

Yorum

Yükleniyor...
                                X