Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Koray abi görüyomusun transfermarkt.de fiyatını belirleyenlerde uzun saçına, Arjantinli olmasına, yakışıklı olmasına aldanmışlar

Yorum

• Muhammed ve Emrah sizide seviyorum
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Onu da biz bulacak değiliz ya..
        Bırak Emrah yahu. Onuda bulurlar merak etme.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ne 105 asisti yha atmayın

Yorum

• İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ne 105 asisti yha atmayın
            105 den fazla olabilir bencede .
            Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Colman'a 5m euro veren bi kulüp bulamayız
              Benficanın colmanı istediğini duymuştum. Rakam nedir bilmiyorum ama 4m euro civarı bir para sanırım. Colmana 5m euro verecek kulüp buluruz. Kendini geliştiren bir oyuncu.
              Bu arada hiç değilse colmanı aldığımız fiyatın belki de 2 katından fazlasına satabiliriz. Böyle 4-5 oyuncumuz var. Mesela gabriç, cale, ceyhun... Ama zarar ettiğimiz oyuncular da var. Mesela alanzinhoyu aldığımız paranın yarısına satamayız.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ati seni seviyorum kardeşim...
                Koray bende sana karşı boş değilim.

Yorum

• ben doluyum atılay la çık şu başlıktan ne karıştııryosun gene
                  ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Koray bende sana karşı boş değilim.
                    La olum bu espiriyi bari bana yapma, hırsız
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Colman taraftar tarafından satış listesine koyulmuş bile 5 M €'dan. Galiba ben 1,5 sezondur Trabzonspor diye başka bir takımın maçlarını seyrediyorum. Colman gibi bir futbolcuyu 5 M €'ya getirebilir miyiz? 4 M €'ya aldıklarımız belli...

Eğer bu takım başarılı olmak istiyorsa Colman, Selçuk, Ceyhun vb. futbolcuları satmak bu takıma ihanettir. "Haa yok kardeşim benim amacım önce kulübün borcunu temizlemek, her futbolcudan para kazanmak" ise Colman ilk teklifte satılmalı.

Kahrol Colman, al sana bomba!
                      FxY

Yorum

• Gerçekci olmak gerek, Colman 5 milyon etmez. 2,5-3 arası ancak.

Yorum

• sensiz olmuyo colman
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• 2. yarı istatistiklerini biraz daha geliştirirse bu yaz olmaz denen 5 milyon euroları görebiliriz..

Menşei Arjantin istatistikleri de iyi olan bir orta saha elemanı 24 yaşındaysa o 5 milyon euro zor olmaz...

Görüldüğü anda da satılmasından yanayım..

Orta alana daha fiziki açıdan kuvvetli bir adama ihtiyacımız var..
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Orta alana daha fiziki açıdan kuvvetli bir adama ihtiyacımız var..
                              Bende bu durumu anlamam fiziki açıdan daha kuvvetli bir adam, gidip ayman'ı alalım o zaman... futbol bu kardeşim, teknik kapasiten sınırlı olduğu sürece ne kadar kuvvetli olursan ol, belli bir noktanın üzerine çıkamazsın. Bize top yapmasını bilen ayağa top oynayabilen ve takım oyununa yatkın adamlar lazım.

Colman'a gelince türkiye standartlarında gayet iyi bir futbolcu ama daha hızlı oynaması gerekiyor..zaten böyle eksik olan taraflarını kapatırsa(türkiye'de fazla kalmaz) satılmasını isteyen arkadaşlar var ya, onların istedikleri olur

Yorum

• İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sensiz olmuyo colman
                                fatih tekke gökdeniz bu takımdan ayrılıpta şampiyonluga oynadıysa bu takım colmanı hiç aramaz bu takım emin olun

Yorum

Yükleniyor...
                                X