Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• suan tek eksigi yavas olmasi bence

Yorum

• Bencede yavaş biraz.Selçuk'un şutuna koşsa gol belkide.
      Més Que Un Club

Yorum

• MaÇ İzlerken Tararftarlardan Bazilari Colmana KÜfÜr Edİyor AldiĞin Para Haram Olsun Ne BİÇİm Adam Bu Bunlar Ne Anlar Transferden.
        Bende Dedİm Senİn Futboldan AnladiĞin Burdan Bellİ.
        Adam Atlet DeĞİl Ya KoŞacak.arjantİnden GelmİŞ Bİr Adam Uyum Sorunu Tabİ Oalcak.ama Ben Yenİ Smvyek Olarka GÖrÜyorum.İlerkİ Haftalarda Çok Can Yakacak Çoookkk

Yorum

• 10 numaramız Colman
          Son günlerde medya çıkan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener On numara aramadıklarını belirtti. Yener 1 Eylül'den itibaren transferi kapatacaklarını da belirterek”Şuanda Trabzonspor her hangi bir arayışı yok son günlerde bazı isimler çıkıyor. Trabzonspor bu futbolcularla hiç ilgilenmedi. Bundan sonrada ilgilenmeyi düşünmüyor Trabzonspor olarak bir eylül pazartesi günü sona erecek transferi kapattık. Ancak Trabzonspor'un futbolcu takibi ve arayışları devamlı olacak. Kulübümüzün yapısına uygun ekonomik yönden futbol kalitesi olarak Trabzonspor'a yararlı olacak futbolcuları ileriki dönemlerde takımımıza katmaktan çekinmeyiz. Şuanda böyle bir transfer düşüncemiz yok zaten dünkü maçı izleyen taraftarlarımız Trabzonspor un on numarasını görmüşlerdir. Dün Colman on numara görevini başarı ile yaptı. Ankaragücü maçında yaptığı asistlerle takımın galibiyetinde çok önemli rol oynadı. Colman'ın ilerleyen maçlarda takıma çok daha büyük katkılar sağlayacağını inanıyoruz” dedi

Bu haber toplam 339 defa okunmuştur

Yorum

• multımedya gustavo colman özel=yenı resım eklenmıstır.

Yorum

• Gün gectıkce daha ıı olacak ınşallah
              attığı enfes asıst süperdii
              [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
              [/COLOR]

Yorum

• İlk golde kendi yarı alanımızdan Yattara'ya yaptığı asist sahalarımızda ender görülebilecek cinsten...

Yorum

• Germinal ve anderletch taraftarları çok övüyorlar Colmanı kendiside yavaş yavaş adapte oluyor takıma kamp dönemi 15 gün sakatlığı olmasaydı daha hazır olurdu ama bu 2 haftalık ara ilaç gibi gelecektir Colmana.

Yorum

• Dün cok güzel bir mac cikardi. Güzel paslar atti, iki gölüde o hazirladi. Futbolu biliyor ve akilli. Ama biraz agir.
                    En son TS-Tiryaki tarafından düzenlendi; 31.08.2008, 00:24.
                    onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                    NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• çok güzel bi adam kalitesi belli 3-4 hafta sonra sakatlık olmazsa colmqanı kim nasıl tutacak meak ediyorum
                      Umut Bulut

Yorum

• ne pas attı yattaraya

Yorum

• yattaraya attığı pas tam smkowiak pasıydı..bi anda aklıma o geldi...hala unutamıyorum smek i..onun kadar yararlı olması yeterlidir..delgoda bizde olsa...yattara-umut ve gökhan hızlı oyuncular..süper kaçarlar defansın arasına..

Yorum

• Attığı pas mükemmeldi. Bir kaç pas daha var ki iyiydi gerçekten. Herkes övgüyle bahsediyor. Fakat sanki Colman bana bizim aradığımız "10" numaraymış gibi gelmedi. Biraz ağır ve zayıf. İnşallah zaman geçtikçe daha iyi olacak.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• yavaş yavaş oluyor.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Attığı pas mükemmeldi. Bir kaç pas daha var ki iyiydi gerçekten. Herkes övgüyle bahsediyor. Fakat sanki Colman bana bizim aradığımız "10" numaraymış gibi gelmedi. Biraz ağır ve zayıf. İnşallah zaman geçtikçe daha iyi olacak.
                                bizim sistem 2 "10" numara sistemi...Selcuk ve Colman paylasiyor...ikiside gittikce iyi olacakdir...
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Çalışıyor...
                                X