Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• attığı pası beğendim.
    geniş görüşlü bir oyuncu ve akıl dolu bir pas...

Yorum

• İkinci yarı bir pozisyonda Umut'u kaçıracak diye beklerken hangi ara Gökhan'ın arkadan gelip sağdan bindireceğini farketti anlayamadım. Topu sağa bir bıraktı baktım Gökhan geliyormuş. Mükemmel bir oyun zekası var ama fizik kondisyon olarak eksiği olduğu belli. Yinede kumaşı sağlam.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Oyunu görerek oynamana hastayım Zamanla sen de gerçek futbolunu sergileyeceksin.Bunca yıl sabretmişiz,senin için mi sabretmeyeceğiz

Güzel olacak her şey...Umuyorum ki,daha iyi olacak her şey
        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• her hafta katliyor bjk yi ara paslariyla yikariz

Yorum

• Colman hastayııım sana beyler hüseyine yıllardır tahammül ettik 3 maçda habu evladımıza tahammül edelim değil mi ilk maçında görüntüsünden eser yok ortada oldukça iyiydi..Haa bu maçada iyi başlamadı ama hemen alıştı bejeke maçına son derece formda olacak bence arayı iyi değerlendirirsek

Yorum

• İkili mücadelelere girmekten çok kaçınıyor.. Daha aktif olması gerekir..Ölü toprağını atması lazım üstünden..
              İnsan insana o arapası atarmı ya
              Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• geçen maça göre daha iyiydi.
                belliki giderek daha iyi olacak.

attığı passa nasıl bir futbolcu olduğunun işareti.ölçüp biçiğ ona göre pas atıyor akıllı oynuyor
                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Gecen haftaya nazaran bu hafta biraz daha iyiydi...Ama maca damgasini vuramadi...Ilerki haftalarda belli olur demistik..Umarim bu cikis devam eder....

Su hali ile Trabzonsporun orta sahasini yönetecek bir görüntü cizmiyor...Gol pasi ve 2-3 ara paslari cok güzeldi, ama zaman zaman 15- 20 dakika sahada yoktu sanki...daha aktif daha hircin olmasi gerek...Selcuk gibi sürekli oyuna katkisi yok...Orta sahada oynayan biri toplari istemesi lazim...
                  Bunun yaninda birkac inanilmaz top kaybi vardi...sikisik olmadigi halde topu rakibe teslim etmek yakismadi Colman...

Kesinlikle kapasite var..bunu gol pasinda gördük...bu gibi hareketleri tüm maca yayabilirse cok seyler verebilir takima...
                  Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
                  Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!

Yorum

• 7 hafta sonrasını hayal edebiliyorum ha gayret

Yorum

• Fatih Tekke gibi bir futbolcu bile hala zenithe alışamadı yani Colmanda çok büyük yetenek var o pası atamazdı yoksa 2-3 haftaya kadar hazır olur inşallah.

Yorum

• İlk yarı çok iyidi süper bir oyuncu bence biraz daha kuvvet ve kondisyonla hem kendisini hem bizi zirveye çıkarır.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yarinki macta sahne almasini bekliyorum.
                          onun takima yapacagi katki yarinki maci kazanmamiza büyük etki edecektir.
                          gecen haftaki gibi kötü oynarsa maci kazanmamiz biraz daha zorlasir.
                          iyi bir colman ,iyi bir trabzonspor icin cok önemlidir bence.
                          gecen haftaya oranla bir nebze daha iyiydi.
                          ve attigi güzel bir pasla yattara ya golü attirdi.
                          ama halen bizim bekledigimiz colman degil,yine de normaldir.
                          uyum sorununu atlattiginda daha basarili olacak diye düsünüyorum.
                          sabirla bekleyecegiz...
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Karabelaya attıgı pas neydi öyle ya

(UEFA)

Yorum

• Colman tek pas oynamayı seviyor.Attığı ara pasları güzel.Top çalabiliyor.Biraz yavaş sadece.Daha iyi olacağından şüphem yok...
                              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Pasları çok iyi...

Yattara'ya yaptığı asist müthişti...

Yalnız , o kadar da iyi değildi...
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Yükleniyor...
                                X