Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• o izlediğimiz videodan birşeyler gördük ilk defa goldeki pasında

kumaş çok belli,değişilmez olacak..
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Kalitesini yavaş yavaş ortaya koymaya başladı tebrikler colman...
      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Geçen hafta çok korkutmuştu bizi ama bu hafta korkmayın daha ölmedik dedi azda olsa , mükemmel bir pas attı golde Yattara'ya inşallah oyuna biraz daha katkıda yaptımı dahada iyi olacak hem Gustavo hemde biz.
        DOZER CEMİL

Yorum

• "Colman" takıma yavaş yavaş ısınıyor inanıyorum ki ilerleyen haftalarda lige damga vuracaktır....

Akşamki maçta Yattaraya attığı yaklaşık 50 metrelik pas süperdii süper
          .

Yorum

• www.colmangustavo.tr.gg

Yorum

• ankaraspor maçına göre çok daha iyiydi.top kaptı pres yaptı ve asist bile yaptı.ama çabuk yoruluyor.1-2 maç sonra kendine gelir ve tam 10 numara olur

Yorum

• Yine beklediğimiz Colman sahada yoktu,Asisti dışında kayda değer bir olumlu hareketi olmadı...
                Ama kumaşından belli ilerleyen haftalarda neler olacağı...
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Ahmet,

Sen şimdi Colman'ın asist dışında kayda değer birşeyinin olmadığını gerçekten düşünüyor musun? Hayır tam olarak hazır olmadığına hepimiz hemfikiriz. Ama adamın kaptığı toplar, Yattara ile olan uyumu, Gökhan'a verdiği al atıver tipi pasları da mı görmedin yani?

Aynı adamı mı izledik oooğlum biz.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlhan,
                    Benim görmek istediğim,hayal ettiğim Colman bu değil...Ondan dolayı öyle söyledim.
                    Asist dışında yaptığı olumlu hareketler var tabikide...Ama beklentimin altında.Bunu anlatmaya çalışmıştım aslında.Ama başarılı olamamışım galiba
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Ben de daha çok şey bekliyorum. Ama oynadıkça açılıyor baba. Geçen hafta tutuktu bu hafta biraz silkelenmiş. Daha daha daha iyi olacaktır. Aynı Colman'ı görmek istediğimizden eminim.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• colman iyi topçu olduğunu belli etti ama sanki alex gibi oynuyo gibi geldi bana topla çok yavaş ama topu oyuna iyi sokuyo yattaraya attığı 2 pasta örnek

Yorum

• tam bir hayal kırıklıgı şuan da kendisi daha iyisini bekliyorum
                          Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                          Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                          çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• adam futbolcu kardesim bunu acik belli ediyor...daha hazir degil ama slecuk-colmanli takima 10 numara gerek yok !!!

daha iyi olacakdir hazir oldugunda
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• arkadaşlar colmanla ilgili sezon sonunda daha çok konuşacağız. çok tezcanlısınız yav. hele biraz bekleyin. dünkü maçtaki paslaşmaları görünce tamam dedim colman adamını buldu yattara ve gökhan çok ii anlaşacaklar. araları çok ii görüyor. ceza sahasına girişi süperdi topa vursa girecekti belki ama o garanti olanı seçti olmadı. uzun zamandır böyle orta saha oyuncularımız olmamıştı. süpersiniz hemde çok süper.
                              SABIR = BAŞARI

Yorum

• Colman Okestra Sefi gibi top tutuyor sakliyor veriyor inanilmaz pas atiyor...pres yapiyor...mücadele ediyor ben türkiyede böyle komple bi futbolcu(orta saha) görmedim...helal olsunm...oyun zekasi süper...
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Çalışıyor...
                                X