Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
3 futbolcuya konuşma izni
11 Temmuz 2008 / 11:05
Trabzonspor'u Gerede kampını takip eden basın ordusu sıkıntılı. Basın mensupları futbolcularla ropörtaj yapamamanın sıkıntısını yaşıyor.
Trabzonspor'u Gerede kampını takip eden basın ordusu sıkıntılı. Basın mensupları futbolcularla ropörtaj yapamamanın sıkıntısını yaşıyor.
Ersun Yanal kampın ilk gününden itibaren futbolculara konuşmama yasağı koymuş, izinsiz konuşan futbolculara da para cezası verilecekti.
Bugün basın mensuplarının ısrarı üzerine, Ersun Yanal, 3 futbolcuya röportaj izni verdi. Yanal, Gökhan Ünal, Selçuk İnan ve Colman ile ropörtaj yapma izni verdi.
Yanal'ın 3 futbolcu dışında başka futbolculara konuşma izni vermemesi yine tepkilere neden oldu.
Kaynak:
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebkaraman kardeş gustavo colman bu yaptıklarını görse seni baağrına basar valla helal olsunGüzel çalışma olmuş eline sağlık Colman maaş filan vermiyo de mi
ne yapayım sevıyoz ıste.
Yorum
-
İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar daha öncede yazdım gustavo colman türkcell süper ligin en ii transferi ve yönetim 5 yıllık anlaşma yaparak çok büyük iş yaptı. teşekkürler başkan
Yorum
-
vıdyosunu ızledım teknıgı olan ve ara pasları akıllıca verebılen bır oyuncu . duran toplarda da ıyı gozukuyor . gokhan ve umut'a kafa gollerı attırabılır.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
trkz61 colmanın yeteneklerine baksana ve oynadığı mevkiye türkiyede o mevkide oynayan oyuncular ya sadece top kesiyo yada ileriye gittimi gelmiyo colman orta sahada ayak basmadık yer bırakmayan bir oyuncu ve tekniği çok süper günümüz futboluda orta sahada yoğunlaşıyor. gustavo oyunu çok sade ama çok akıllı oynuyo top gelmeden nereye atacağını hesap eden bir oyuncu tek pasla müthiş ara pasları çıkartabiliyor. bence biz bu yıl süper bir orta saha futbolcusu izleyeceğizSABIR = BAŞARI
Yorum
-
Daha önce dedim yine tekrarlıyorum. Gustavo GOLman, Szymek'ten sonra beni en çok heyecanlandıran ortasaha transferidir. Ondan bir Szymek olmasını beklemiyorum ama Szymek gibi olacağını düşünüyorum. Mütevazi ve izleyen herkesi kendine hayran bırakacak bir futbolcu olacağını düşünüyorum. Haydi Gustavo GOLman arkandayız.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Colman'dan ilginç soru
12 Temmuz 2008 / 13:28
Egemen'e ”Trabzon buraya yakın mı” diye sordu.
Trabzonspor taraftarlarının bugün Gerede'ye akın etmesi en çok yabancı futbolcuları şaşırttı. Kalabalığı gören Arjantin'li futbolcu Colman, taraftarların Trabzon'dan geldiğini düşünerek Egemen'e, “Trabzon buraya yakın mı?” diye sordu.
Bu soru karşısında Egemen, cevap vermekte zorlanırken imdadına yetişen doktor Hakan Ayaz, taraftarların çevre illerden geldiğini söyledi.
kaynak : spor61
Yorum
Yorum