Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oyun tarzı falan filan bunları hepimiz biliyoruz bazen kızıyoruz bazen hayran kalıyoruz bu sene ki tek fark artık kadroda sapara var karar senin yahuşuklu

Yorum

• şu takıma birşey ver artık bi zahmet be! bu takım sana daha ne verecek olmaz bu kadar.

Yorum

• valla sene başından beri sıvayıp duruyor.bugün tüy dikti.böyle oynayacaksa artık oynamasın.aykut oynasın!!
        from BOGAZIÇI

Yorum

• Sapara Colman'ı kesemez diyorlardı, bu oyununu mu kesemeyecek? Hadi ya.

Kendine gel Colman...

Yorum

• bu adama ben ne diyeyim artık bıktım söylemekten...koşmayı bırakmış zokora temizliyor arkasını...

Yorum

• çok isteksiz göründü. attığı her pas hatalıydı.böyle giderse yedek kalır.
              elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
              TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
              legends never die ...

Yorum

• Sağa sola yaptığı presler haricinde eski azmi yoktu. Hücuma ne zaman katkı vermeye başlayacak merak ediyorum...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Tek başına pres yapıyorsun iyi tamam da çalım manyağı olup çıkıyorsun. Kendisinin kötü bir karikatürünü dönüştü. Sıradan bir orta saha gibi, hiç ekstra hareket yapamıyor. Paslarında incelik kalmadı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ben oldum beyler her hareketi yaparim hata da yaparim top da kaybederim.....ben oldum....selcuga,engine yol verenlerin ellerinden opuyorum....
                    ıslak imza....

Yorum

• Bir maç iyi bir maç kötü .Kesinlikle kafasında İnter maçı var.

Yorum

• bugün iyi değildi

Yorum

• Berbat oynadi... bu kaleye sut atmamak sevdasi nedir bilmiyorum. Sapara diyorum.
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• 4 senedir takimdasin, hâlâ ne ayak oldugunu cözemedim, cözene helal olsun!
                            .

Yorum

• Dinlenme vaktin geldi Colman...
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Ölmüş gömeni yok.

Yorum

Yükleniyor...
                                X