Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Videolarında çok fazla çifte dalıyor...Özellikle top uzaktayken,Onla rakip futbolcunun arasındayken iki ayağıyla topun üstüne zıplıyor..

Eğer böle giderse burda baya kırmızı kart yer,Ve bir kaç kişinin futbol hayatına mal olabilir...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• evt bende izledim bir pozisyonda adamın ayağına basdı ne oldu bilmem ama adam fena kıvrantı ama pasları güzel oyunu yönlendirmesi iiyyiii
      Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• çift dalma alışkanlığına son vermiştir umarım amatör adam öyle dalmaz yahu...
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• 2 ayağını her türlü çok iyi kullanıyormuş.

Yorum

• Öğleden sonra Denizbankda gördüm kendilerini Hoş uşak.Yalnız içine kapanık sakin bi tipe benziyodu.
            Barbeküyü-ilk idmanı tv.seyrederken masada herkes haha hihi ediyordu bu da ortada bi yere oturmuş ölee bakıyodu etrafa,üzülmüştüm ona.
            Umarım uyum sorunu çekmez.

Yorum

• İlk olarak Nebiye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Öğleden sonra Denizbankda gördüm kendilerini Hoş uşak.Yalnız içine kapanık sakin bi tipe benziyodu.
              Barbeküyü-ilk idmanı tv.seyrederken masada herkes haha hihi ediyordu bu da ortada bi yere oturmuş ölee bakıyodu etrafa,üzülmüştüm ona.
              Umarım uyum sorunu çekmez.
              Eee tabi ki biraz sıkıntı çekmesi normal bence....Dil sorunu var elbetteki...

Yorum

• beşiktaşlı delgadoyuu 5şe ceker bence

Yorum

• İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  çift dalma alışkanlığına son vermiştir umarım amatör adam öyle dalmaz yahu...
                  Oynadığı 34 maçta bunu yapıyormuymuş? Yoksa öyle ayda bir yapıp tek 1 defa mı kırmızı yiyormuş?

Bir tane kırmızı kart yediği vidyoya bakıp veya 1-2 çift daldığı pozisyona bakıp amatör adam bile öyle dalmaz demeye ne gerek var? Dünyanın en iyi futbolcularının bile öyle ilginç çift dalmaları var ki amatör adam bile yapmaz. Ama futbolun içinde var yani. Her zamanda olacak.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• daha adam oynamadan elestiri basladi.....
                    insallah cok iyi oynar ve bize faydasi dokunur..... ben umutluyum ama.....
                    ersun hoca okadar niye dayatsin yoksa, bence bu veleti adam yapar ersun hoca.... bi bildigi vardir elbette
                    En büyük TS

Yorum

• nasıl bir oyuncu olduğunu sahada göreceğiz ama olduğu gibi karizma duruyor colman..
                      süper

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oynadığı 34 maçta bunu yapıyormuymuş? Yoksa öyle ayda bir yapıp tek 1 defa mı kırmızı yiyormuş?

Bir tane kırmızı kart yediği vidyoya bakıp veya 1-2 çift daldığı pozisyona bakıp amatör adam bile öyle dalmaz demeye ne gerek var? Dünyanın en iyi futbolcularının bile öyle ilginç çift dalmaları var ki amatör adam bile yapmaz. Ama futbolun içinde var yani. Her zamanda olacak.
                        Yerden kayarak dalınır ama ben hayatımda böyle çift dalan bir profesyonel görmedim.Adamı kötülemedim sonuçta 34 maçta yapmasınada gerek yok şöyle bizi 1 defa yaksın bakalım ne diyeceksiniz...

Yorum

• 1 defa yapsın ben anlarım diyorsun yani.

Ben bundan daha beter profesyoneller gördüm. Rakibe maç ortasında kafa atan, arkadan tekme sallayan. Kötületmem valla Colman'ı =)
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ben o harekete bayıldım.
                            isterseniz psikopat deyin bana =)
                            daldın mı öyle dalacaksın,unufak eder adamın ayaklarını

Yorum

• yahu dünyanın en iyi oyuncularından biri olan zidane bile herkesin gözü önünde kafa atabiliyorsa varsın bizim futbolcumuzda çift dalsın
                              diğerlerinden farklı...öteki...
                              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1 defa yapsın ben anlarım diyorsun yani.

Ben bundan daha beter profesyoneller gördüm. Rakibe maç ortasında kafa atan, arkadan tekme sallayan. Kötületmem valla Colman'ı =)
                                Bu kötülemek değil yahu adamın pasları şutları oyun zekası muhteşem tamam.Ama ilk sefer izledim olabilir dedim 2.videoya baktım yine aynı hareket.Sadece bunu söyledim.Biliyorsunuz bize hakemler direk kırmızıyı çıkarır affetmez dikkatli olsun bence

Yorum

Çalışıyor...
                                X