Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu oyuncu milli takımda orta sahanın ortasında oynayan hamit altıntop gibi bi oyuncu...tipik bi,r duran alex gibi yani 10 numara değil...koşan mücadele eden,çalım atan,ara pası veren,şut çeken..kısacası hamit milli takımda naapıyosa aynı o tarzı colman yapcak bizde...sürekli koşan teknik bir oyuncu..ayrıyeten bakın milli takıma 10 numarası olmadan maçlara çıktı..ortada mücadele eden 10 numaralar(aurello-hamit-mehmet topal)..bizde ise (hüseyin-selçuk-colman)...kısacası ben miili takımı izlerken ts nin bu seneki oynayacağı oyun yapısı aklıma geliyo..mücadeleci..son dakkaya kadar oyunu bırakmayan..sürekli koşan teknik oyunculardan kurulu bir 11..bizde extradan yattara da var..onu da unutmayalım tabi

Yorum

• oooooooooooooo COLMAN ooooooooooooo o kadar

Yorum

• bu adam çıkıyorum mu arapas ustası frikik ustası serbest vuruş ustası bir adam vayy be değme keyfimize colman gol gol gol
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• en cok merak ettigim transfer
          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Bende en çok Colmanı merak ediyorum.
            Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Colmandan beklentilerim çok
              SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
              ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• Abi hüseyin olmasında bu adamın yanında kim olursa olsun görevini en iyi şekilde yapar.................
                Kanımızın Son Damlasına Kadar ''TrAbZoNsPoR''

Yorum

• bu adam patlama yapacak bence delgado da emın

Yorum

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu adam patlama yapacak bence delgado da emın

ınşallah akrdeşim
                    [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                    [/COLOR]

Yorum

• İyi olacak iyi; hiç merak etmeyin.

Yorum

• Yeni transfermiz Sami Büyüktopaç'dan Colman Yorumu !

Colman Harika Transfer
                        Şampiyonluğa kolay ulaşılamayacağını bildiğini belirten yeni transfer Sami Büyüktopaç, “Trabzonspor’un 18 futbolcu aldığını biliyorum. Bu beni korkutmuyor. Trabzonspor formasını bir kez giyeyim bir daha çıkarmamam. Ama işimin kolay olmadığını biliyorum. Mesela Gökhan Ünal çok kaliteli bir transfer... Harika bir golcü olduğunu biliyorum. Sonra Colman mükemmel bir transfer. Ben Arjantinli Colman'ı yakinen tanıyorum. Ailem Belçika'da olduğu için Belçika ligini yakın takip ediyorum. Colman Trabzonspor'a çok katkı yapabilir. Sizde göreceksiniz Colman Trabzon'u ayağa kaldırır. Çok kaliteli bir futbolcu o. Ben onu defalarca izledim ve hayranıyım. Bana göre en doğru transfer Colman’dır” diye konuştu.

Yorum

• allah allah ulan maratonayımı altık yanlışlıkla yoksa hadi hayırlısı bu adamın video su yok izleyelim
                          Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• edit.............................
                            En son Terzioğlu tarafından düzenlendi; 30.06.2008, 23:05.
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• ula hakatten bende bu adamı çok merak ediyorum hatırlarsanız yattarada böle sezsiz sedasız gelmişti geldiğinde kimse adını bile bilmiyordu ama şimdi bir yıldız inş buda öledir

Yorum

• Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..

Yorum

Çalışıyor...
                                X