Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Saçma top kayıpları dışında fena sayılmaz ama ben çok daha iyi bir Colman bekliyorum.
    Més Que Un Club

Yorum

• Cok laubali oynadi beni deli etti hele hele son 10 dakika.
      Oraya kadar kötü degildi ama iyide degildi.
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Rekor top kaybi...
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Pasları gayet iyiydi ama gereksiz top kayıpları vardı ben güveniyorum Colman'a.
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İkinci golü yedikten sonra maçın devamını izlemedim.Ama öyle verilen paraya yazıklar olsun denecek gibi kötü oynamadı.Hatta bence iyi oynadı.Top kayıpları her maçta olur.Zaten bir takımın 100de 100 oynaması demek 0 pas hatası 0 aut 0 kaleyi bulmayan şut 0 faul yapmasıdır.Bunlar olağan şeyler.Colman iyi oynadı.Ofansif anlamda kimsenin pek eleştirilmemesi gerektiğini düşünüyorum ben.
            9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Pasları gayet iyiydi ama gereksiz top kayıpları vardı ben güveniyorum Colman'a.
              o nasıl oluyo hocam...

Yorum

• colman topla birlikte ileriye çıkmaya çalıştığında çok kaybeditti.
                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                ~Twitter ~

Yorum

• benfica maçındaki colman'ı açıkçası tanıyamadım. 20 metrelik geri paslara da bir türlü anlam veremedim. top kayıpları inanılmazdı. umarım ikinci maçta kendini toparlayıp maça damgasını vuracaktır.

Yorum

• Dünkü maç için kesinlikle hayal kırıklığı. Colman rövanş maçında kendini affettirmeli ..
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..
                    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Bence elinden geleni yaptı. Savunma arkasına sadece Burak sarkıyordu o da sürekli ofsayttaydı. İlk yarıda 1 kez Adrian kaçtı ona da hemen golü attırdı. Eskisi kadar savunma arkasına top atmamasının sebebi giden oyuncu olmadığı içindi. Önceden Umut'la Burak 90 dakika o işi yapıyorlardı, dün biraz eksik kaldık o konuda..
                      33# DRAGO GABRIC
                      61# IBRAHIMA YATTARA #11
                      13# Steve Nash
                      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Her zamanki gibi hantal ve yavaştı.Zayıf rakipler karşısında önemli bir silah.

Yorum

• En büyük transferimiz

Yorum

• İyiydi iyiydi daha iyi olucak hiç merak etmeyin.
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• hüseyin geri pas yapardı top kaybı olmazdı laf edilirdi
                              adam bişeyler dener hata yapar ona da laf
                              rakipde benfica değil zaten, portekiz ikinci lig takımı
                              7
                              Cngz_61

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Her zamanki gibi hantal ve yavaştı.Zayıf rakipler karşısında önemli bir silah.

Erdem özetlemis aslinda....
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Çalışıyor...
                                X