Saçma top kayıpları dışında fena sayılmaz ama ben çok daha iyi bir Colman bekliyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
İkinci golü yedikten sonra maçın devamını izlemedim.Ama öyle verilen paraya yazıklar olsun denecek gibi kötü oynamadı.Hatta bence iyi oynadı.Top kayıpları her maçta olur.Zaten bir takımın 100de 100 oynaması demek 0 pas hatası 0 aut 0 kaleyi bulmayan şut 0 faul yapmasıdır.Bunlar olağan şeyler.Colman iyi oynadı.Ofansif anlamda kimsenin pek eleştirilmemesi gerektiğini düşünüyorum ben.9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePasları gayet iyiydi ama gereksiz top kayıpları vardı ben güveniyorum Colman'a.
Yorum
-
Bence elinden geleni yaptı. Savunma arkasına sadece Burak sarkıyordu o da sürekli ofsayttaydı. İlk yarıda 1 kez Adrian kaçtı ona da hemen golü attırdı. Eskisi kadar savunma arkasına top atmamasının sebebi giden oyuncu olmadığı içindi. Önceden Umut'la Burak 90 dakika o işi yapıyorlardı, dün biraz eksik kaldık o konuda..33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer zamanki gibi hantal ve yavaştı.Zayıf rakipler karşısında önemli bir silah.
Erdem özetlemis aslinda....*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
Yorum