Facebook mesajını buraya kopyalayabilir misiniz?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Böyle bir resim paylaşmıştı Colman geçenlerde ve altında bu yazıyordu.
Que alegría volver a verte en casa viejo y en tu sillón , gracias a todos los que estuvieron en este momento y agradecerles a la gente que pregunto por mi viejo . Gracias totales
Bu gece ise sayfasında bunlar gibi bir çok mesaj var. Ben öyle bir çıkarım yaptım.
mis condolencias para vs y tu flia Gustavo Colman
Mi mas sentido pesame gustavo!!!Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Abi imaj hayatta o kadar önemli bir şey ki...
Yakışıklı, çekici, karizmatik ve alımlı olduğu için, biraz da hırs olunca kadını erkeği herkesin unutamadığı bir adam olmuş.
Oysa gol kısırı, verimsiz ne yaptığı belli olmayan bir adamdı. Ne defansı tam defanstı, ne ofansta skora kayda değer katkısı olurdu. (7-8 maçta bir asist ve 3-4 maçta bir gol katkısı).
Maçlar boyu bu adamın skor üretmesini beklerdim.
Örneğin Siopis'i Köksal babaya benzetiyorlar. Buldozer gibi adam oysa. Colman kadar hatırlanmayacak adım gibi eminim.
Yorum
-
Tüm Trabzonspor kariyerinde 205 maçta 24 gol 46 asisti var. (70 gol-asist, 3 maçta bir gol veya asist).İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi imaj hayatta o kadar önemli bir şey ki...
Yakışıklı, çekici, karizmatik ve alımlı olduğu için, biraz da hırs olunca kadını erkeği herkesin unutamadığı bir adam olmuş.
Oysa gol kısırı, verimsiz ne yaptığı belli olmayan bir adamdı. Ne defansı tam defanstı, ne ofansta skora kayda değer katkısı olurdu. (7-8 maçta bir asist ve 3-4 maçta bir gol katkısı).
Örneğin Siopis'i Köksal babaya benzetiyorlar. Buldozer gibi adam oysa. Colman kadar hatırlanmayacak adım gibi eminim.
Satılmadığı için mutsuz denilen, sürekli sakatlandığı, kadro dışı kaldığı son iki sezonu çıkartırsak ilk dört sezon istatistikleri şöyle.
08/09 - 5 gol 10 asist
09/10 - 11 gol 13 asist
10/11 - 1 gol 11 asist
11/12 - 5 gol 9 asist
Şu istatistiği Douda Jabi yapsın benim için en karizma odur. Yanlış oyuncuyla karıştırmış olabilirsin.( ゚д゚)
Yorum
-
alper abiiiiiiiiiii abiiiiiiiiii kurban olayım ne yaptın abiiiiiiiiiiiii ilk kez böyle dislike kullanasım geldi ya ahahahaaİlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi imaj hayatta o kadar önemli bir şey ki...
Yorum
-
Belki akşam kafam karşıktı, bilmiyorumİlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealper abiiiiiiiiiii abiiiiiiiiii kurban olayım ne yaptın abiiiiiiiiiiiii ilk kez böyle dislike kullanasım geldi ya ahahahaa
Ufuk da böyle yazınca tekrar düşünmem gerekti
Yorum
-
-
-
-
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum